Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό lyggas » Τετ 15 Ιαν, 2014 01:34

Qgas έγραψε:ΠΑΝΤΑ συμφαίρει !

Λοιπον κάναμε μια μέτρηση με πελάτη μας σε ενα SUV που παραπονιόταν για καταναλωση κτλ ......

Συγχαρητήρια για την δοκιμή. Λόγω της ορθολογικής και έξυπνης προσέγγισης, νομίζω ότι δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης.
SUZUKI GV 1.6 (60.000 χλμ. με ICOM JTG)
lyggas

Δημοσιευσεις: 68

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 15 Ιαν, 2014 11:19

cmax έγραψε:
hlias έγραψε:
cmax έγραψε:
Δηλαδη ηλια εμεινε απο βενζινη; Δεν αναφερει αυτο αλλα οτι το trip δειχνει 0 χλμ εναπομειναντα.
Στο δικο μου αυτοκινητο αυτο σημαινει τουλαχιστο 5-6 λιτρα ακομη στο ρεζερβουαρ.

Ναι έμεινε απο βενζινη παπαλα .. Έσβησε εν κινήσει ... Το έβαλα μπροστα με αεριο .. Η διαδρομη περιπου μεικτή ιδια πράγματα πανω κατω . Θα μου πείτε γιατι δεν μετρήσαμε 20 και 20 € διοτι θέλαμε να δούμε τη διαφορα και δεν πίστευε ο πελάτης οτι το trip του αμάξιου μετρά ιδανικές συνθήκες και όχι την πραγματική καταναλωση ., φυσικα και τι ποιότητα βενζινης βάλαμε παίζει ενα ρόλο ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό kyriak » Πέμ 16 Ιαν, 2014 02:26

Qgas έγραψε:
cmax έγραψε:
hlias έγραψε:
cmax έγραψε:
Δηλαδη ηλια εμεινε απο βενζινη; Δεν αναφερει αυτο αλλα οτι το trip δειχνει 0 χλμ εναπομειναντα.
Στο δικο μου αυτοκινητο αυτο σημαινει τουλαχιστο 5-6 λιτρα ακομη στο ρεζερβουαρ.

Ναι έμεινε απο βενζινη παπαλα .. Έσβησε εν κινήσει ... Το έβαλα μπροστα με αεριο .. Η διαδρομη περιπου μεικτή ιδια πράγματα πανω κατω . Θα μου πείτε γιατι δεν μετρήσαμε 20 και 20 € διοτι θέλαμε να δούμε τη διαφορα και δεν πίστευε ο πελάτης οτι το trip του αμάξιου μετρά ιδανικές συνθήκες και όχι την πραγματική καταναλωση ., φυσικα και τι ποιότητα βενζινης βάλαμε παίζει ενα ρόλο ..

κατι δεν μετρας καλα, δεν μπορει να ειναι μοναχα τοσο, επρεπε να καψει λιγοτερο lpg κανονικα γιατι το lpg ειναι το ιδανικο καυσιμο, ετσι που οταν ανεβαινει η τιμη του αυτο καιγεται πιο αργα , ενω η βενζινη , οταν ακριβαινει το αεριο , καιγεται ποιο γρηγορα για να μην ....το αεριο..... π.χ. οταν εχει το αεριο εχει 80 λεπτα κανουμε 400κμ με 30 λιτρα , οταν παει 98 τοτε κανουμε 540κμ , ετσι,και οι πελατεσ τριβουν τα οματα, γιατι πεταει φλογες ....γιατι ειναι lpg βρε αδερφε , δεν μπορει να ανεβαινει το αεριο και του suv να καει 13/100 βενζινη , θα καιει 17/100βενζινη , οσο μια νταλικα.....
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 16 Ιαν, 2014 11:37

Η επιστροφή της μ@λακίας !!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Πέμ 16 Ιαν, 2014 16:54

Ο Κυριάκος ξαναγύρισε με επιχειρήματα. Τελικά εκτός από την ηλιθιότητα και η βλακεια είναι αήττητη

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό kyriak » Πέμ 16 Ιαν, 2014 17:57

Ενώ εδώ ακούμε τά επιχειρήματα . Όπως και την μέτρηση που διαβάσαμε παραπάνω.
Μερικά και για το φόρουμ .
Από τις 2 το βράδυ έως και το πρωί περίπου μέχρι 8 παραμένουν συνδεμένα συνέχεια 65 άτομα ως επισκέπτες , ara oι 65 είναι ψεύτικοι . Μετά ( περίπου στiς 9 που ανοίγουν και τα συνεργεία ) συνδέονται και τα υπόλοιπα ~40. Από αυτό το χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά και πολλά άλλα που αφορούν το εδώ φόρουμ , συμπεραίνει αβίαστα κάποιος πως .
Το φόρουμ είναι προϊόν εγκαταστατών και μόνο ,με στόχο την προώθηση της χρήσης lpg σε αυτοκίνητα με κάθε τρόπο .
Ενσωματώθηκαν στην συνέχεια και κάποιοι πρατηριούχοι και κάποιοι αβανταδόροι που έχουν άμεσο συμφέρων από τις εγκαταστάσεις .
Πολλές από της συζητήσεις επιλύσεως προβλημάτων είναι προϊόν συνεννόησης μεταξύ μελών του φόρουμ . Κάποιος μπαίνει και λέει πως έχει ένα πρόβλημα κτλ κτλ κάποιοι του λένε τι να κάνει και παράλληλα τονίζουν ότι τον βασικό ρολό τον παίζει ο εγκαταστάτης και στο τέλος το πρόβλημα λύνεται . Στην πράξη όμως αν κάποιος κάνει μια γύρα στα γκαράζ τα προβλήματα με το lpg συνεχώς αυξάνονται.
όταν κάποιο μέλος γράψει για ένα πραγματικό περιστατικό, και δεν είναι προϊόν συνεννόησης τότε Καποιoι γίνονται επιθετικοί......, και ιεραρχικάοι απαντησεις ειναι :1 φταίει ο εγκαταστάτης και 2. ο ίδιος που δεν ψάχτηκε .
και το βασικο και τελικο είναι τα πολλα νικ.

Έμενα έχει αναλάβει το αντιπερισπασμό το νικ maevious π.χ. αυτά για όσους λένε ότι λέω εγώ μ@λακιες και ηλιθιότητες …..αλλά σε φόρουμ είμαστε , πλην όμως , εγώ δεν προκάλεσα ζημία σε κανένα με αυτά που γραφώ κάποιοι όμως το έχουν κάνει αυτό …αλλά ξέχασα όχι αυτοί αλλά ο εγκαταστάτης που αποφάσισε να πάει ……
Και το σχόλιό μου για αυτούς που άκουσαν τα ανθρωπάρια και παρασύρθηκα στο να βάλουν γκάζι…. Ας παίξουν με τις τάπες από το κεφαλάρι τώρα …….
Τελευταία επεξεργασία από kyriak και Πέμ 16 Ιαν, 2014 18:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 16 Ιαν, 2014 18:02

Για πες λοιπον ενα πραγματικο περιστατικο;
Επισης ποσα νικ εχεις; Γιατι εχεις αλλαξει τουλαχιστον 4......ετσι για αντιπερισπασμο
Και τελος βριζεις τον κοσμο (ανθρωπαρια κλπ) χαρακτηριζεις χωρις να ξερεις κανεναν απο εμας επειδη δεν γουσταρουμε το υφακι και την ειρωνια σου και περιμενεις ευγενιες;;;;;
Τρολλλλλλλλλλλλλλλλλ
Σε γιουχαρουν τοσα ατομα εγω εχω παψει να ασχολουμαι μαζι σου αλλα μαλλον γουσταρεις δεν εξηγειται αλλιως.....η σε τσουζουν ακομα τα ban που εχεις φαει οταν με εβριζες........καλα ξενυχτια τρολλαδουρε.....
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 16 Ιαν, 2014 18:24

Κυριάκο άσε το φόρουμ.Εδώ όλοι είναι στημένοι κατά πως τα λες.

Σήκω και πήγαινε σε ένα πρατήριο με lpg και κάνε έρευνα με τους οδηγούς που έρχονται και βάζουν
υγραέριο στο αυτοκίνητό τους και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν το φόρουμ.
Προσωπικά όσο καιρό έχω το υγραέριο που πηγαίνω στα διάφορα πρατήρια για γέμισμα δεν βρήκα έναν οδηγό
να μου παραπονεθεί για το υγραέριο.
Όλοι όσους έχω συναντήσει και ρωτήσει είναι ευχαριστημένοι.Κάντο και έλα να μας πεις.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Πέμ 16 Ιαν, 2014 18:31

kyriak, λες @@@@@@. Ειδικά από αυτό το
Από τις 2 το βράδυ έως και το πρωί περίπου μέχρι 8 παραμένουν συνδεμένα συνέχεια 65 άτομα ως επισκέπτες , ara oι 65 είναι ψεύτικο

πως στα κομμάτια συμπέρανες ότι είναι ψεύτικοι; Τα στατιστικά αυτά είναι, ανάλογα τις ρυθμίσεις του φόρουμ, οι συνδέσεις που έγιναν τα τελευταία 15-30 λεπτά. Κάποια από αυτά είναι spider-bots που επίσης καταμετρούνται. Φοβερή επιχειρηματολογία, ανατρίχιασα. Ένας από τους 65 είσαι και εσύ επίσης και απορώ τι κάνεις εδώ μέσα στις 2-8 το πρωί, παρακολουθείς πότε θα χτυπήσεις, να σχολιάσεις πριν προλάβει κάποιος άλλος να σου πάρει τη δόξα του χωσίματος;

Κάποιος μπαίνει και λέει πως έχει ένα πρόβλημα κτλ κτλ κάποιοι του λένε τι να κάνει και παράλληλα τονίζουν ότι τον βασικό ρολό τον παίζει ο εγκαταστάτης και στο τέλος το πρόβλημα λύνεται.

Άρα εσύ λες ότι όποιος έχει πρόβλημα με την εγκατάστασή του δε θα ρωτήσει σε φόρουμ, έστω ενημερωτικά, αν έχει κανείς άποψη, αν έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο κτλ. Αν είναι έτσι, να καταργήσουμε και όλα τα αυτοκινητιστικά φόρουμ, αφού με την ίδια λογική σου και εκεί τα έχουν ιδρύσει οι αντιπροσωπείες για να προωθούν τα αμάξια τους και κάθε βράδυ από τις 2 μέχρι τις 8 το πρωί έχουν στήσει και 65 ψεύτικους λογαριασμούς να φαίνεται κίνηση. Βέβαια εκεί στα άλλα φόρουμ αν ρωτήσει για επισκευές θα του πουν ότι δεν έχει σημασία ο μάστορας που θα κάνει τη δουλειά, μόνο στο φόρουμ για LPG έχει, σωστά; Ότι νά'ναι.

αυτά για όσους λένε ότι λέω εγώ μ@λακιες και ηλιθιότητες …..αλλά σε φόρουμ είμαστε , πλην όμως , εγώ δεν προκάλεσα ζημία σε κανένα με αυτά που γραφώ

Σεβαστή η άποψή σου αλλά ως εκεί. Το να λες ότι σε ένα φόρουμ σαν αυτό είναι όλοι στημένοι για να προωθούν το LPG είναι το λιγότερο ελεεινό. Και ναι, ζημιά μπορεί να έχεις κάνει σε διάφορους που μπορεί να πιστεύουν αυτά που γράφεις και τους αποτρέπεις να γλυτώσουν χρήματα στις μετακινήσεις τους για όποιον ήθελε να πάρει απόφαση αλλά δε ξέρει τι να πιστέψει. Άντε πες με και μένα τώρα ότι είμαι εγκαταστάτης/πρατηριούχος να ολοκληρώσεις το παραλήρημά σου.
Τελευταία επεξεργασία από apagogeas και Πέμ 16 Ιαν, 2014 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 16 Ιαν, 2014 18:35

kyriak έγραψε:Ενώ εδώ ακούμε τά επιχειρήματα . Όπως και την μέτρηση που διαβάσαμε παραπάνω.
Μερικά και για το φόρουμ .
Από τις 2 το βράδυ έως και το πρωί περίπου μέχρι 8 παραμένουν συνδεμένα συνέχεια 65 άτομα ως επισκέπτες , ara oι 65 είναι ψεύτικοι . Μετά ( περίπου στiς 9 που ανοίγουν και τα συνεργεία ) συνδέονται και τα υπόλοιπα ~40. Από αυτό το χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά και πολλά άλλα που αφορούν το εδώ φόρουμ , συμπεραίνει αβίαστα κάποιος πως .
Το φόρουμ είναι προϊόν εγκαταστατών και μόνο ,με στόχο την προώθηση της χρήσης lpg σε αυτοκίνητα με κάθε τρόπο .
Ενσωματώθηκαν στην συνέχεια και κάποιοι πρατηριούχοι και κάποιοι αβανταδόροι που έχουν άμεσο συμφέρων από τις εγκαταστάσεις .
Πολλές από της συζητήσεις επιλύσεως προβλημάτων είναι προϊόν συνεννόησης μεταξύ μελών του φόρουμ . Κάποιος μπαίνει και λέει πως έχει ένα πρόβλημα κτλ κτλ κάποιοι του λένε τι να κάνει και παράλληλα τονίζουν ότι τον βασικό ρολό τον παίζει ο εγκαταστάτης και στο τέλος το πρόβλημα λύνεται . Στην πράξη όμως αν κάποιος κάνει μια γύρα στα γκαράζ τα προβλήματα με το lpg συνεχώς αυξάνονται.
όταν κάποιο μέλος γράψει για ένα πραγματικό περιστατικό, και δεν είναι προϊόν συνεννόησης τότε Καποιoι γίνονται επιθετικοί......, και ιεραρχικάοι απαντησεις ειναι :1 φταίει ο εγκαταστάτης και 2. ο ίδιος που δεν ψάχτηκε .
και το βασικο και τελικο είναι τα πολλα νικ.

Έμενα έχει αναλάβει το αντιπερισπασμό το νικ maevious π.χ. αυτά για όσους λένε ότι λέω εγώ μ@λακιες και ηλιθιότητες …..αλλά σε φόρουμ είμαστε , πλην όμως , εγώ δεν προκάλεσα ζημία σε κανένα με αυτά που γραφώ κάποιοι όμως το έχουν κάνει αυτό …αλλά ξέχασα όχι αυτοί αλλά ο εγκαταστάτης που αποφάσισε να πάει ……
Και το σχόλιό μου για αυτούς που άκουσαν τα ανθρωπάρια και παρασύρθηκα στο να βάλουν γκάζι…. Ας παίξουν με τις τάπες από το κεφαλάρι τώρα …….

πολυ μεγαλη καψουρα βρε αδελφε να παρακολουθεις 24 ωρες το 24ωρο το φορουμ και την κοπελια ή τη γυναικα σου 24ωρο τις παρακολουθεις?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 45 επισκέπτες