Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Europe Gas-BRC

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 15 Ιαν, 2014 11:08

Παίζει με τη ρύθμιση βαλβιδων να επανέλθει η καταναλωση εκει του ηταν .. Ψιτ έπεσε η τιμη του αεριου ... 50 € κατω ο τόνος
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 15 Ιαν, 2014 15:34

gakost φωτια και μαλιστα μεγαλη μου αναψες,μεγαλη μ@λακια μου ακούγετε φιλε αν βγαζει ενδειξη προβλήματος να το σβηνει επίτηδες το συστημα,αλλο να το διορθωνει και άλλο να το σβηνει,υπαρχει περιπτωση να γινετε διορθωση του check engine και οχι απλα delete?
Qgas μολις 18.000 χλμ ειχα κανει από την τελευταια ρυθμιση βαλβιδων και από αυτά τα 10.000 ηταν με υγραεριο ,και τις τελευταιες 3-4000 μου πηγε στα ουρανια η καταναλωση,αρα τι δηλ. θα πρεπει κάθε 6-7 χιλιαδες χλμ να ρυθμιζω βαλβιδες?
Αν είναι ετσι τοτε ουτε χρονο δεν εχω περιθωριο μεχρι να τερματισει ο ρεγουλατορος!
Επισης το ότι επεσε 50 € κατω ο τόνος δεν μου λεει τιποτα γιατι πολύ απλα είμαι σιγουρος ότι δεν προκειτε να πεσει σεντς εδώ στην Θεσ/νικη η τιμη και θα σου πω το γιατι,τωρα που εχει 99 λεπτα το λιτρο παρατηρω ότι τα πρατηρια εδώ δεν εχουν εκεινες τις τρελλες αποκλισεις των 20+ λεπτων το λιτρο που ειχαν με τις άλλες πολεις π.χ όπως με Βολο,Κατερινη,Βεροια κ.τ.λ, τωρα η διαφορα στην τιμη λιτρου στην Θεσ/νικη απο τις λεγομενες φθηνες πολεις εχει πεσει στα 10-11 λεπτα,και αν πεσει λεμε καμια 3-5 σεντς τωρα η τιμη εκει στις λεγομενες φθηνες πολεις εδώ στην Θεσ/νικη θα προσπαθησουν πιστευω οι Ελληναρες να επαναφερουν την παλια καλη διαφορα που απολαμβαναν, με λιγα λογια δεν τους επαιρνε με τις ακριβες δυιληστηριακες τιμες να πηγαινουν για αυτα τα +20 λεπτα στο λιτρο γιατι θα εφτανε να πωλουν σημερα στην Θεσ/νικη 1,09-1,10 το λιτρο και θα εφτανε σε οριακο σημειο για το συμφερει η δεν συμερει η υγραεριοκινηση (για αυτος που εχουν 15-20% αυξηση καταναλωσης λεω δηλ. την πλειοψηφια και οχι για τις περιπτωσεις σαν την δικια μου με το 40%+,εκει απο χερι μεσα για μεσα θα ησουν αν προτιμουσες την υγραεριοκινηση!) και συμβιβαστικαν με ενα +10 σεντς,!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 16 Ιαν, 2014 18:37

Qgas έγραψε:Παίζει με τη ρύθμιση βαλβιδων να επανέλθει η καταναλωση εκει του ηταν .. Ψιτ έπεσε η τιμη του αεριου ... 50 € κατω ο τόνος

Κοντα 65 ευρω επεσε ο τονος Qgas απο το limit up που ειχε χτυπησει ,δηλ. 8% κατω συμφωνα με τους υπολογισμους μου,εγω ακομη δεν ειδα να πεφτει σεντς στα πρατηρια,και μην μου πεις οτι κανενας πρατηριουχος δεν γεμισε αυτες τις μερες!
8% δηλ. απο εκει που πουλανε σημερα θεσ/νικη 98,9 θα παει κοντα 0,90?
Το αλλα με τον Τοτο το ξερετε?
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 16 Ιαν, 2014 18:57

Qgas πηγα σημερα για να ρυθμισουμε το συστημα και να αλλαξουμε τα φιλτρακια,μπηκε ο μαστορας στο προγγραμα και με team viewer μπηκαν και τα μαστορια της europegas απο Αθηνα να το δουνε(αι μαλιστα μολις ειχαν τελειωσει απο μιτινγκ με τους Πολωνους που τους ενημερωναν για τα καινουργια συστηματα και το νταλαβερι με το αβανς,ετσι μας ειπαν),τελικα τα μιγματα ηταν φτωχα,δηλ. η γραμμη του υγραεριου ηταν κατω απο αυτη της βενζινης(πως ειναι το κενο αναμεσα στην μπλε και την κοκκινη γραμμη σε αυτο το βιντεο περιπου και ισος και λιγο λιγοτερο να ηταν η αποσταση μεταξυ των 2 χραμμων απο κατω εως επανωhttp://www.youtube.com/watch?v=XX7yWTVD3uM),το σβησανε πηρα το αυτοκινητο εκανα μια βολτα 10 λεπτων και τις εφεραν τις γραμμες στα ισια,και οι χρονοι μου ειπαν ειναι τζαμι!
Και ρωταω εγω τωρα,πως ξερυθμιζετε ενα συστημα?
Δηλ. θα χρειαζετε καθε λιγο και λιγακι να πηγαινω και να τους πρηζω να μου τσεκαρουν το συστημα μηπως και ξανα ξερυθμιστηκε?
Ειναι δυνατον να φταιει για την υπερβολικη καταναλωση μου επειδι ειχα φτωχο μιγμα?
Το οτι μπορει να φταιει στο οτι εκλεισαν οι βαλβιδες ο.κ το καταλαβαινω αλλα φτωχο μιγμα και υπερβολικη καταναλωση μου ακουγετε παραδοξο.
Και αν ηταν αξιας λογου το ποσο φτωχο ηταν το μιγμα δεν θα μου αναβε check engine?
valsam

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 18 Ιαν, 2014 05:48

Το φτωχό μείγμα εχει μεγάλη καταναλωση ...

Το μπλιμπλικι με το spar avans το eg dynimc δηλ εινσι πολυ ωραίο κόλπο και δουλευει ωραία το εβσλα ήδη για δοκιμή στο σμαξι μου..

Ο νεος εγκέφαλος της europegas το εχει ενσωματωμένο το avans ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 18 Ιαν, 2014 12:02

Qgas έγραψε:Το φτωχό μείγμα εχει μεγάλη καταναλωση ...

Το μπλιμπλικι με το spar avans το eg dynimc δηλ εινσι πολυ ωραίο κόλπο και δουλευει ωραία το εβσλα ήδη για δοκιμή στο σμαξι μου..

Ο νεος εγκέφαλος της europegas το εχει ενσωματωμένο το avans ..

Qgas για πες μας περισσοτερα πραγματα για το EG dynamic, το εβαλες χωριστα-παραλληλα σε υπαρχων αλλο συστημα αλλης μαρκας δηλ.,π.χ της ΑΕΒ που δουλευεις εσυ,η εβαλες ολοκληρο τον καινουργιο εγκεφαλο της europegas?
Ποσο ειναι σε μεγεθος,που συνδεετε,ποσο κοστιζει περιπου,και αν κανει δουλεια,και ποια ειναι ακριβος αυτη η δουλεια που υποσχετε να κανει?
valsam

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 18 Ιαν, 2014 14:42

Οτσν τελειώσουν οι δοκιμές θα σου πω ., πάντως γενικα ειναι πολυ καλο για το Φ.Α. ...πολυ καλο για το υγραεριο και βοηθά και στην βενζινη άμα θες λίγο tuning ., αλλα δεν θα παίζει με ολα τα αυτοκινητα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 19 Ιαν, 2014 01:34

Με εφτιαξες Qgas,μονο μην μου πεις οτι δεν κανει για το δικο μου αυτοκινητο,αμα η τιμη του ειναι λογικη τοτε σωθηκαμε,ουτε λαδιερες ουτε παραληλους ψεκασμους ουτε τιποτα,αλλα εχω μια επιφυλαξη μην ειναι και αυτο ενα τεχνασμα marketing και παλι θα παιξει το γνωστο "οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι" γιατι μου παραακουγετε to good to be true το ματζαφλερι με το αβανς,αν ομως οντος κανει αυτα που υποσχετε ανοιγει αλλους δρομους για εσας τους εγκαταστατες και υσηχαζει εμας τους πελατες!
valsam

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 19 Ιαν, 2014 02:06

Υπαρχει εδω και χρονια ρε συ δεν το πληρώνει κανένας διοτι ανεβαίνει το κοστος ., αυτό απλα ειναι ενα σε ολα

http://aeb.it/products/timing-advance-processors
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 19 Ιαν, 2014 06:54

Ένα ένα μας τα λες,

Πολύ ενδιαφέρον, για πες μας περισσότερες πληροφορίες:

Πόσο κάνει κατ'αρχήν; Φαντάζομαι ότι μπαίνει σε όλα τα συστήματα όπως το βλέπω, κοροϊδεύει τον αισθητήρα του αυτοκινήτου σωστά; Το έχετε εγκαταστήσει κάπου;

Από ότι βλέπω πάντως δεν υποστηρίζει πολύ καινούργια αυτοκίνητα
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες