Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 16 Ιαν, 2014 18:56

Απορια....μονο τα συνεργεια ανοιγουν το πρωι;;;;;; δηλαδη αν εχει υπολογιστη με ιντερνετ ο οποιοσδηποτε στη δουλεια και μπαινει στο φορουμ για να χαζολογησει ειναι ντε και καλα συνεργειας;;;;;;;;;
ΕΕΕΛΕΕΟΟΣ
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό NickSt » Παρ 17 Ιαν, 2014 00:54

Ρε παιδιά , έχει καταλάβει κανείς σας τι γυρεύει σε αυτό το φόρουμ αυτός ο αρχιπαπαριζέ τύπος ???..δλδ μπαίνει για να βρίζει εμάς που καίμε υγραέριο , με τα όποια προβλήματα η μη εν πάσει περιπτώσει ??? . Μήπως είναι καιρός να του πούμε ένα ομαδικό " άντε ρε και φάκ "?...δεν ξέρω , μια ερώτηση κάνω .
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Παρ 17 Ιαν, 2014 01:22

Μη γίνεσαι κακός! Σήμερα δούλευα όλη μέρα, ευτυχώς που έχουμε και τον kyriak και τα έχωσα λίγο να ξεσκάσω! Ξαλάφρωσα λέμε και το οφείλω στον kyriak που δίνει πατήματα! Η μασκότ του φόρουμ είναι.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 17 Ιαν, 2014 02:10

Καθηστε ρε παιδια δεν ειναι ετσι οπως τα΄λετε,δηλ. απ'την μια ο Κyriak ειναι το μαυρο o παραλογος ο τρολαρας κ.τ.λ και πολλοι μα παρα πολλοι εδω μεσα ειναι το ασπρο το αγνο το οικονομικο το σωτηριο υγραεριο, δυστηχος οτι και να λετε εχει σε πολλα σημεια απολυτο δικαιο ο Kyriak πως να το κανουμε!
Δεν ειναι ολα η ασπρο η μαυρο,και το υγραεριο ειναι καθαρα σε γκριζοτατη περιοχη!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Παρ 17 Ιαν, 2014 02:26

Κανείς δεν είπε ότι το LPG είναι πανάκεια ή απροβλημάτιστο, όπως και κάθε τι δηλαδή έχει και τα καλά και τα κακά του. Και εγώ με τις τωρινές τιμές πχ είμαι πάλι κερδισμένος αλλά όχι όσο θα ήθελα αλλά από άνοιξη μέχρι και φθινόπωρο είναι απόλαυση να ταξιδεύεις 35-40% φθηνότερα (αν δε το σακατέψουν δηλαδή με κάνα τρελό φόρο οπότε θα είναι ανούσιο να μιλάμε για LPG). Παρόλα αυτά δε θάβω το LPG με το τρόπο που το κάνει ο kyriak με τις υποτιθέμενες κινητές βόμβες που παρουσιάζει κατά καιρούς, με τα επιχειρήματα ειδικά που παρουσιάζει και αμφισβητεί μετρήσεις που κάνουμε, σχολιάζοντας το LPG ΧΩΡΙΣ να έχει αμάξι με LPG (έχει;). Δηλαδή ο πλέον ακατάλληλος να μιλήσει για LPG κάνει και υποδείξεις και οι περισσότεροι εδώ μέσα που έχουν LPG δε ξέρουν τι λένε και είναι βαλτοί κατά τον kyriak να προωθούν το LPG. Έλεος δηλαδή. Ο καθένας το βλέπει από τη δική του σκοπιά και ξέρει καλύτερα αν κάτι τον συμφέρει ή όχι, σταθμίζοντας πιθανότατα και θέματα που μπορεί να προκύψουν στη πορεία αλλά αυτός ο ισοπεδωτισμός είναι πρόκληση.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό elias34 » Παρ 17 Ιαν, 2014 09:51

Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα πρωί έβαλα υγραέριο στο πιο φτηνό βενζινάδικο (όπως κάνω πάντα δηλαδή).
Τιμή lpg 0,979€
Τιμή αμόλυβδης 1,579€
Δηλαδή 38% πιο φτηνή η τιμή του υγραερίου.
Με την προϋπόθεση ότι με υγραέριο καίμε κατά μέσο όρο 10% παραπάνω έχουμε με κατανάλωση 10lt/100 km:
100 km LPG --> 11 x 0,979= 10,77€
100 km βενζίνη --> 10 χ 1,579 = 15,79€
εξοικονόμηση 32% (από 50% που διαφημίζεται κατά κόρον από τους εγκαταστάτες!)--> 5,02 € ανά 100 χλμ.
Δηλαδή για να κάνω απόσβεση ένα σύστημα των 1200€ που έβαλα πρέπει να κάνω (1200/5,02)χ100 = 23.900 χλμ.
Σε αυτά τα χλμ. σίγουρα θα χρειαστώ 80€ για τα φίλτρα τουλάχιστον (2 φορές αλλαγή) άρα θα έχω μπει και μέσα 80€.
Μετά την λήξη της εγγύησης που θα πιθανόν θα χρειαστώ οποιδήποτε εξάρτημα χαλάσει (θα κάνω το σταυρό μου μήπως με λυπηθεί ο θεούλης) απλά θα έχω βάλει lpg από χόμπι ή απλά για να βλέπω τον αγαπημένο μου εγκαταστάτη, να τα λέμε κτλ. (να κινηθεί και λίγο η αγορά ρε παιδιά!).
Ας είναι καλά η κυβέρνηση που μας έσωσε από την άτακτη χρεοκοπία.
elias34

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Παρ 17 Ιαν, 2014 10:15

Τι να πω ρε Κυριάκο μετά από αυτό το ποσταρισμα; ότι το λιγότερο είσαι εμπαθής; έχουν βάλει υγραέριο χιλιάδες αυτοκίνητα και εδώ και στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες. Αλλά τι λέω και εγώ εγκατάστασης είμαι η φίλος παπαγαλάκι. Ήμαρτον πια

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό harry » Παρ 17 Ιαν, 2014 12:05

καλημερα,
ειναι γνωστο οτι σε όποιο forum και να μπεις , ειτε εχει να κανει με δορυφορικα ηλεκτρολογικα, audio/video , και εδω που ειμαστε εμεις ότι υπαρχουν και απλοι χρηστες αλλα υπαρχουν και οι επαγγελματιες που ειτε βοηθανε ειναι προμοταρουν τον εαυτο δουλεια τους .. δεν πιστευω ότι ειναι αρνητικο αυτο μια που ακους όλες τις αποψεις .... απο εκει και περα μια που λετε για ζημιες κτλ και εαν ειναι συμφερον ... εγω εχω κάνει 57000 μεσα σε 2 χρονια και 8 μηνες .. σιγουρα τα 1300 που ειχα δωσει για να βαλω brc στο focus c-max 1600 που έχω τα εχω κερδισει αλλα έχω αλλάξει τους τελευταιους 5 μήνες 2 φορες αντλια βενζινης ... την αλλαξα το καλοκαιρι και μετα απο 5 μηνες πριν τισ γιορτες των χριστουγεννων την άλλαξα ξανα , δεν ειχα βαλει την αυθεντικη απο την αντιπροσοπεια 550 ευρω το ανταλακτικο (το οποιο το εβρισκα στην αγορα 380) αλλα έβαλα την ιδια σε άλλο κουτι με 6 μηνες εγγυηση με 200 ευρω. Στους 5 μηνες που χαλασε δεν μου αναγνωρισαν εγγυηση επειδη έχω υγραέριο και επρεπει να πληρωσω ξανα 150 ευρω .. εαν μου χαλασει ξανα σε 2 μηνες επειδη δεν μου δινουν εγγυηση λογο του όι έχω υγραέριο εχω πει θα σκεφτω σοβαρα εαν θα το κρατησω το σύστημα .. ναι ολα καλα κανω οσο μπορω οικονομια επειδη κανω καθε μερα 80χιλιομετρα για την δουλεια πηγαινε και ελα αλλα εαν γινει ζημια ολοι λενε ναι βγαιει το αεριο .. οποτε υπαρχουν προβλημματα και σιγουρα καποιος που θελει να βαλει τωρα πρεπει να σκεφτει καυ αυτο το κομματι περα απο το οικονομικο.
Χάρης
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 17 Ιαν, 2014 15:43

Να ρωτισω, τι σχεση εχει το αεριο με την τρομπα βενζινης??? Περαν βεβαια οτι πρεπι να εχεις καποια ποσοτητα μεσα
α, για να ξεκινας
β, για να την κρυωνει η ροη καυσιμου...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 17 Ιαν, 2014 16:28

Συμφωνα με την Κυριακειο λογικη αμα γραψει καποιος οτι εδω και πχ 2.5 χρονια και 55.000 χλμ με υγραεριο δεν εκαψε αντλια ειναι βαλτος παπαγαλακι η εγκαταστατης..............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 49 επισκέπτες