hlias έγραψε:valsam έγραψε:Μπροβο ρε Ηλια μας ειπες και τσαμπα μαγκα,και πλαγιος και σαπιο πελατη!
Ακου να δεις φιλε αμφιδρομο δεν ειναι τιποτα,η σαπιλα βρισκετε μονο απο την μερια αυτων που κανονιζουν ενιαια τιμη,τελεια και παυλα και οτι και να λες δεν πειθεις κανεναν!
Δεν ειπα να μαζευτουμε να παμε να τους πλακωσουμε ειπα να μαζευτουμε και να παμε να τα πουμε με τους προεδρους των βενζινοπωλων για να καταλαβουν οτι δεν αστειευομαστε και απαιτουμε να σταματησει αυτη η εναρμονισμενη τιμολογιακη πολιτικη που ειναι φως φαναρι οτι παιζει,και οταν λεω να παμε με αγριες διαθεσεις δεν ενοω να παμε και να τους πλακωσουμε αλλα να μην παμε και να τους παρακαλαμε κι'ολας του τυπου"σας παρακαλουμε αν γινετε εξηγηστε μας γιατι ειναι τοσο πιο ακριβα η τμη στην Θεσ/νικη απο τις αλλες γειτονικες πολεις",ενοω χωσιμο με αγριες διαθεσεις του τυπου "ακου μαγκα μεχρι και τυφλος βλεπει το τι παιζει με την προσυνενοημενη τιμη που εχετε ολοι και αν δεν αλλαξετε τακτικη θα σας κανουμε εμπαργκο επ'απειρον"!
Εγω και μονος το εχω κανει το χωσιμο αρκετες φορες σε διαφορα πρατηρια και απειρες φορες εχω βαλει και 2φραγκα και τριφραγκα και ταληρα μονο και μονο για να τους την πω και να τους την σπασω ,αν καποιος γυρνουσε και με εβριζε η πηγαινε να μου πουλησει μαγκια η πηγαιναν να με πλακωσουν και αντιδρουσα αυτο τσαμπα μαγκια ηταν?
Ηλια το αλλο το ξερεις που λεει "ο πελατης παντα δικαιο εχει"?
ο [πελατης εχει παντα δικιο μονο οταν σεβεται το καταστημα, το με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου δεν ισχυει, αυτες οι νοοτροπιες μας εχουν φτασει εδω.
και κατι ακομα, ο πελατης καθοριζει το επιπεδο του καθε μαγαζατορα στην εξυπηρετηση και την τιμη, ο ψηφοφορος (πελατης ειναι παλι) καθοριζει το επιπεδο των πολιτικων, αν το καταλαβεις αυτο θα γινει η ζωη σου καλυτερη.
Οταν δεν με σεβεται το καταστημα και με κλεβει (ναι Ηλια κλεψια και αγριας μορφης κλεψια μαλιστα ειναι η εναρμονιση τιμων οσο και να το αμφισβητεις,πατα και κανα wiki) γ@μω το καταστημα του γ@μω,οταν δεν με σεβεται ο πολιτικος ο γιατρος και ο οποιοσδιποτε Ελληναρας τους γ@μω ολους,οι νοοτροπιες των Ελληναραδων αυτων ασχετου επαγγελματος μας εχει φτασει εδω ,Ηλια ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΙς ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ δικαιολογιες οπως κανεις για να δικαιολογισεις τα αδικαιολογητα των πρατηριουχων τοτε πολυ φοβαμαι οτι κανεις και το ιδιο για τους πολιτικους!
Οπως δικαιολογεις την συνενοηση για το 10λεπτα+ κερδος στο λιτρο των πρατηριουχων (που δεν ειναι 10+ αλλα 20+)για να μην την πατησουν οπως με την βενζινη των 3-5 λεπτων κερδος στο λιτρο το ιδιο λες και για τα λαμογια τους πολιτικους αμα παρουν καμια μιζουλα απο κανα υποβρυχιο η αεροπλανο?
Δηλ. σιγα μην την πατησουν οπως π.χ με τα stayer που δεν πηραν τιποτα απο μιζα και την εβγαζαν μονο με τα 8 χιλιαρικα του μισθου τους,κλεφτες θα γινουν,καλα εκαναν και τα επαιρναν λοιπον!