Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 21 Ιαν, 2014 17:20

tasoshunter έγραψε:Τι θα ελεγες για τα παρακατω? Βλεπεις εαν εχεις καλη θεληση υπαρχουν πιο φθηνα πρατηρια απο το ΚΑΡΤΕΛ δεν υπαρχουν μονο τα Σκοπια
Και η Βουλγαρια!!!!! :clap:

Εικόνα

Καλα ενταξει ρε φιλε,οτι πεις!
Μην τα λεμε οπως μας βολευει,ας παραδεχομαστε και καμια φορα οτι ο αλλος εχει δικαιο ενταξει!
Το πρωτο πρατηριο ειναι στην Λητη 45 χλμ απο εκει που μενω(Αν. Θεσ.νικη),το δευτερο εκει κοντα και αυτο στα 50 χλμ,και το τριτο και αυτο στα Νεα Μαλγαρα που ειναι 25χλμ μακρυα απο τα δυτικα της Θεσ/νικης δηλ. πανω απο 50 χλμ απο τα ανατολικα που μενω,δεν μιλουσα για την επαρχια εξω απο την Θεσ/νικη για την πολη της Θεσσαλονικης μιλουσα φιλε!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 21 Ιαν, 2014 17:29

Εγω που μενω Δυτικα ομως φιλε ειναι στα 10 χλμ. οποτε βολευει αν ψαξω κατι θα βρω και Ανατολικα να εισαι σιγουρος!!!
Αλλα και να μην βρω να εισαι σιγουρος οτι ποτε δεν θα παω να πουλησω μαγκια η τσαμπουκα η να τα χωσω σε καποιον οπως λες
γιατι δικο του ειναι το μαγαζι και κουμαντο κανει αυτος οχι εγω. Η επιλογη που εχω ειναι μην παω ποτε!!!
Καθαρα προσωπικες αποψεις!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 21 Ιαν, 2014 17:43

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Μπροβο ρε Ηλια μας ειπες και τσαμπα μαγκα,και πλαγιος και σαπιο πελατη!
Ακου να δεις φιλε αμφιδρομο δεν ειναι τιποτα,η σαπιλα βρισκετε μονο απο την μερια αυτων που κανονιζουν ενιαια τιμη,τελεια και παυλα και οτι και να λες δεν πειθεις κανεναν!
Δεν ειπα να μαζευτουμε να παμε να τους πλακωσουμε ειπα να μαζευτουμε και να παμε να τα πουμε με τους προεδρους των βενζινοπωλων για να καταλαβουν οτι δεν αστειευομαστε και απαιτουμε να σταματησει αυτη η εναρμονισμενη τιμολογιακη πολιτικη που ειναι φως φαναρι οτι παιζει,και οταν λεω να παμε με αγριες διαθεσεις δεν ενοω να παμε και να τους πλακωσουμε αλλα να μην παμε και να τους παρακαλαμε κι'ολας του τυπου"σας παρακαλουμε αν γινετε εξηγηστε μας γιατι ειναι τοσο πιο ακριβα η τμη στην Θεσ/νικη απο τις αλλες γειτονικες πολεις",ενοω χωσιμο με αγριες διαθεσεις του τυπου "ακου μαγκα μεχρι και τυφλος βλεπει το τι παιζει με την προσυνενοημενη τιμη που εχετε ολοι και αν δεν αλλαξετε τακτικη θα σας κανουμε εμπαργκο επ'απειρον"!
Εγω και μονος το εχω κανει το χωσιμο αρκετες φορες σε διαφορα πρατηρια και απειρες φορες εχω βαλει και 2φραγκα και τριφραγκα και ταληρα μονο και μονο για να τους την πω και να τους την σπασω ,αν καποιος γυρνουσε και με εβριζε η πηγαινε να μου πουλησει μαγκια η πηγαιναν να με πλακωσουν και αντιδρουσα αυτο τσαμπα μαγκια ηταν?
Ηλια το αλλο το ξερεις που λεει "ο πελατης παντα δικαιο εχει"?

ο [πελατης εχει παντα δικιο μονο οταν σεβεται το καταστημα, το με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου δεν ισχυει, αυτες οι νοοτροπιες μας εχουν φτασει εδω.
και κατι ακομα, ο πελατης καθοριζει το επιπεδο του καθε μαγαζατορα στην εξυπηρετηση και την τιμη, ο ψηφοφορος (πελατης ειναι παλι) καθοριζει το επιπεδο των πολιτικων, αν το καταλαβεις αυτο θα γινει η ζωη σου καλυτερη.

Οταν δεν με σεβεται το καταστημα και με κλεβει (ναι Ηλια κλεψια και αγριας μορφης κλεψια μαλιστα ειναι η εναρμονιση τιμων οσο και να το αμφισβητεις,πατα και κανα wiki) γ@μω το καταστημα του γ@μω,οταν δεν με σεβεται ο πολιτικος ο γιατρος και ο οποιοσδιποτε Ελληναρας τους γ@μω ολους,οι νοοτροπιες των Ελληναραδων αυτων ασχετου επαγγελματος μας εχει φτασει εδω ,Ηλια ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΙς ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ δικαιολογιες οπως κανεις για να δικαιολογισεις τα αδικαιολογητα των πρατηριουχων τοτε πολυ φοβαμαι οτι κανεις και το ιδιο για τους πολιτικους!
Οπως δικαιολογεις την συνενοηση για το 10λεπτα+ κερδος στο λιτρο των πρατηριουχων (που δεν ειναι 10+ αλλα 20+)για να μην την πατησουν οπως με την βενζινη των 3-5 λεπτων κερδος στο λιτρο το ιδιο λες και για τα λαμογια τους πολιτικους αμα παρουν καμια μιζουλα απο κανα υποβρυχιο η αεροπλανο?
Δηλ. σιγα μην την πατησουν οπως π.χ με τα stayer που δεν πηραν τιποτα απο μιζα και την εβγαζαν μονο με τα 8 χιλιαρικα του μισθου τους,κλεφτες θα γινουν,καλα εκαναν και τα επαιρναν λοιπον!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 21 Ιαν, 2014 17:47

tasoshunter έγραψε:Εγω που μενω Δυτικα ομως φιλε ειναι στα 10 χλμ. οποτε βολευει αν ψαξω κατι θα βρω και Ανατολικα να εισαι σιγουρος!!!
Αλλα και να μην βρω να εισαι σιγουρος οτι ποτε δεν θα παω να πουλησω μαγκια η τσαμπουκα η να τα χωσω σε καποιον οπως λες
γιατι δικο του ειναι το μαγαζι και κουμαντο κανει αυτος οχι εγω. Η επιλογη που εχω ειναι μην παω ποτε!!!
Καθαρα προσωπικες αποψεις!!!

Ανατολικα δεν υπαρχει τιποτα φιλε περαν του ενος συγκεκριμενου που εχει 1 εως 2 λεπτα μαξιμουμ διαφορα απόλους τους αλλους και αυτο μαλιστα το εχει κρυφα για να μην το μαθουν οι αλλοι και τον κανουν ντα,δηλ. στην πινακιδα εχει οσο οι αλλοι αλλα στην αντλια εχει 1 με 2 λεπτα διαφοτρα ,αυτο τι σου λεει?
Τελικα τι λες κουμαντο αυτος κανει που ειναι και δικο του το μαγαζι η το καρτελ?
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 21 Ιαν, 2014 17:58

μαλιστα...

και το εχει παρει χαμπαρι ο Χ αλλα οχι το καρτελ....

και καρτελ και ηλιθιοι....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 21 Ιαν, 2014 19:50

fokion έγραψε:μαλιστα...

Εδω και 7 μηνες που ειμαι υγραεριοκινητος παντα μα παντα η μεγαλη πινακιδα που φαινετε απο τον περιφεριακο και αλλη μια που ειναι στημενη πανω στον περιφερειακο αναφερουν την μεγαλη τιμη και οχι την κατα 1-2 λεπτα φθηνοτερη που εχει στην αντλια,πριν μηνες την πρωτη φορα που τον ρωτησα για ολοιδια τιμη παντου και για καρτελ κ.τ.λ το αφεντικο μου ειπε "γιατι νομιζεις οτι εχω διαφορετικη τιμη εγω στην ταμπελα και πιο φθηνη στην αντλια?",μετα που αρχισα να τον ρωταω τις αλλες φορες που πηγαινα να μου πει περισσοτερα μου αρχισε τα κινεζικα "εγω ποτε στο ειπα αυτο?" κ.τ.λ!
valsam

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 21 Ιαν, 2014 20:41

valsam έγραψε:

Εδω και 7 μηνες που ειμαι υγραεριοκινητος παντα μα παντα η μεγαλη πινακιδα που φαινετε απο τον περιφεριακο και αλλη μια που ειναι στημενη πανω στον περιφερειακο αναφερουν την μεγαλη τιμη και οχι την κατα 1-2 λεπτα φθηνοτερη που εχει στην αντλια,πριν μηνες την πρωτη φορα που τον ρωτησα για ολοιδια τιμη παντου και για καρτελ κ.τ.λ το αφεντικο μου ειπε "γιατι νομιζεις οτι εχω διαφορετικη τιμη εγω στην ταμπελα και πιο φθηνη στην αντλια?",μετα που αρχισα να τον ρωταω τις αλλες φορες που πηγαινα να μου πει περισσοτερα μου αρχισε τα κινεζικα "εγω ποτε στο ειπα αυτο?" κ.τ.λ!

Ρε φίλε valsam , θα σου πω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα .
Μάλλον δεν σου "έκατσε" η δουλειά με το γκάζι και είσαι συνέχεια τσιτωμένος . Πάρτο απόφαση αφού έτσι πιστεύεις ότι την πάτησες , διδάξου απο τα λάθη σου , ξήλωσε το γ@μημένο το σύστημα και πέτα το στα σκουπίδια , δούλεψε την βενζινούλα σου όπως πρίν , μη πλακώνεσαι με τον κόσμο εδώ μέσα που έχει αντίθετη άποψη απο εσένα και είναι ευχαριστημένος απο την εγκατάσταση και την οικονομία που έχει μέχρι τώρα στην τσέπη του . Είναι ψυχική φθορά αυτό που κάνεις στον εαυτό σου αδερφέ μου . Κρίμα .....
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fabiawrc » Τετ 22 Ιαν, 2014 03:20

valsam μαζι σου ρε φιλε!μην καθεσαι και χαλιεσαι με τον Ηλια και τον καθε Ηλια!αστους να λενε!

εσυ κοιτα να βαζεις οπου μπορεις ποιο φθηνα και ασε τους αλλους να κουρευονται..ξερω ατομο μεσα απο την επιτροπη ανταγωνισμου θα του μιλησω μπας και μπορει να κανει κατι.

ο τονος επεσε αλλα 10 ευρω και οι τιμες ιδιες.που να εχουν το αναθεμα.η coral gas που ειναι διπλα με τον papas oil στην λ.αθηνων ριξανε την τιμη 1 λεπτο τρομαρα τους.

εβαλε και η μεγαλη shell στο χαιδαρι αλλα και αυτη ακριβη.

και εγω απο εδω και περα φαωνος,δεν εχω παει ακομα,μπραβο για την τιμη που εχει,ελπιζω να μην κλεβει και να εχει καλη ποιοτητα.

δεν ειναι τα 5-6 λεπτα διαφορα ειναι το γαμωτο!
skoda fabia sedan 1.4 101 16v elegance. lpg kit=romano 40.000χλμ
fabiawrc

Δημοσιευσεις: 29

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 22 Ιαν, 2014 04:24

NickSt έγραψε:
valsam έγραψε:

Ρε φίλε valsam , θα σου πω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα .
Μάλλον δεν σου "έκατσε" η δουλειά με το γκάζι και είσαι συνέχεια τσιτωμένος . Πάρτο απόφαση αφού έτσι πιστεύεις ότι την πάτησες , διδάξου απο τα λάθη σου , ξήλωσε το γ@μημένο το σύστημα και πέτα το στα σκουπίδια , δούλεψε την βενζινούλα σου όπως πρίν , μη πλακώνεσαι με τον κόσμο εδώ μέσα που έχει αντίθετη άποψη απο εσένα και είναι ευχαριστημένος απο την εγκατάσταση και την οικονομία που έχει μέχρι τώρα στην τσέπη του . Είναι ψυχική φθορά αυτό που κάνεις στον εαυτό σου αδερφέ μου . Κρίμα .....

Τι λες ρε φιλε,εριξα τα λεφτουδακια μου για να κινουμε πιο οικονομικα με υγραεριο και θα παω να το πεταξω τωρα?
Τι ειναι δηλ. αγορασαμε ενα πιτογυρο δεν μας αρεσε και το πεταξαμε?
Ας ριξουν οι νταβατζιδες την τιμη εδω στην Θεσ/νικη οπως στην επαρχια (12,5 εως και 15 λεπτα πιο φθηνα το λιτρο σημερα στην επαρχια απ'οτι στην Θεσ/νικη)και να σταματησουν να κανουν μ@λακιες με τα μιγματα και μια χαρα σουπερ εξοικονομιση θα κανω με το υγραεριο σε σχεση με την βενζινη!
valsam

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τετ 22 Ιαν, 2014 09:03

Μπορείτε εμένα να μου εξηγήσετε , κάποτε πήγαινα στο βενζινάδικο να βάλω αέριο σε μπουκάλα αερίου για την σόμπα που έχω στο σπίτι μου , τον τελευταίο καιρό ( μήνες ) δεν μου βάζει από την αντλία αλλά μου δίνει γεμάτη μπουκάλα σφραγισμένη κατευθείαν από την εταιρεία 18 λίτρα μπουκάλα 19€ !! Τον ρώτησα και μου είπε ότι το απαγόρεψαν οι Εταιρίες , του βάζουν πρόστιμο εάν τους ποίασουν να ανεφοδιάζουν μπουκάλες αερίου για το Σπιτάκι μας . για την σόμπα ή για το πετρογκάζ να φτιάξουμε το φαγάκι μας !! Μήπως οι από πάνω δεν θέλουν να έχουν μεγαλύτερη χασούρα !! το κεφάλαιο !!! δεν θέλει να χάνει !!!!
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες