Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό rover214 » Παρ 24 Ιαν, 2014 21:47

Μωρέ τα γ@μησια που λέει ο valsam η επιτροπή ανταγωνισμού τα θέλει, γιατί αν έκανε σωστά τη δουλειά της ούτε καρτέλ θα υπήρχε ούτε τίποτα. Και άντε να πω ότι ήθελε και ιδιαίτερη έρευνα.....το πράγμα βγάζει μάτι! Αλλά κι αυτοί κομμάτι από την πίτα θα παίρνουν για να κάνουν τους τυφλούς. Όσο υπάρχει ατιμωρησία θα γίνεται πάρτυ.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Παρ 24 Ιαν, 2014 23:36

Μερικές φορές θεωρώ τον valsam υπερβολικό σε αυτά που γράφει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει και άδικο. Το καρτέλ ιδίως στην θεσνικη είναι απίστευτο δεν υποφερεται αυτή η κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και στις Σέρρες, εγώ βέβαια μένω στην Λάρισα και είμαι από τους τυχερούς, αλλά λόγω καταγωγής και συχνών μετακινήσεων προς Σέρρες και θεσνικη βλέπω τις τιμές και εκνευρίζομαι

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 25 Ιαν, 2014 01:17

nikos333 έγραψε:Μερικές φορές θεωρώ τον valsam υπερβολικό σε αυτά που γράφει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει και άδικο. Το καρτέλ ιδίως στην θεσνικη είναι απίστευτο δεν υποφερεται αυτή η κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και στις Σέρρες, εγώ βέβαια μένω στην Λάρισα και είμαι από τους τυχερούς, αλλά λόγω καταγωγής και συχνών μετακινήσεων προς Σέρρες και θεσνικη βλέπω τις τιμές και εκνευρίζομαι

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

Φιλε μου υπερβολικο ειναι το σεξ που μας κανουν τα κοπροσκυλα εδω και πολυ καιρο!
Υπερβολικο επισης με χαρακτηριζουν ορισμενοι που τους χαλαω τα συμφεροντα η και μερικοι αβανταδοροι που λυμαινονται του φορουμ!
Ξερεις και ειχα μια σκασιλα αν με θεωρουν υπερβολικο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 25 Ιαν, 2014 01:32

FiKiFiKi έγραψε:@billygr
Επίσης επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σου άλλη τιμή έξω άλλη στην αντλία, να μη λέμε ονόματα τουλάχιστον αυτός κατεβάζει και λίγο την τιμή.....

Καλα το γελιο της αρκουδας με την επιτροπη ανταγωνισμου,αφου λοιπον τους εχω γραψει για τα διαφορα που εχω ψαρεψει απο τους πρατηριουχους τους αναφερω και για το πρατηριο με την αλλη τιμη αντλιας και αλλη πινακιδας (χωρις να αναφερω ονομα) για να καταλαβουν το τι πιεση παιζει γιατι δεν ειναι καθολου λογικο αυτο το πραγμα ,και στο σημειο που σκαλωσαν περισσοτερο ηταν για το πρατηριο αυτο,βρε αμαν ξαμαν εκει κολλησαν,σας παρακαλω πειτε ποιος ειναι να παμε να κανουμε ερευνα,αυτο που κανει ειναι παρανομο,ρε πλακα μου κανετε τους λεω,τι παρανομο ,παρανομο θα ηταν αν ειχε πιο ακριβη τιμη στην αντλια και οχι πιο φθηνη τους ειπα,ενας ειναι ολο κιόλο στην Θεσ/νικη που εχει εστω και με αυτον τον τροπο 2 λεπτα διαφορα στο λιτρο και θα σας πω ποιος ειναι για να μην υπαρχει και αυτος ο ενας?
Για να πω και την αληθεια περασε και απο το μυαλο μου να παιζει και τιποτα σεναριο απο αμερικανικη ταινια οπου ο τυπος καλει την αστυνομια για βοηθεια αλλα οι αστυνομικοι που σκανε μυτη ειναι και αυτοι στο payroll των Corleone!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Σάβ 25 Ιαν, 2014 01:58

Δηλαδή, να τρέξουν αμέσως να ερευνήσουν αυτόν που ΔΕΝ καταγγέλεις αλλά αν τους πεις στην επιτροπή 2-3 που αλλάζουν τιμή πάντα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο (καρτέλ), εκεί δε τρέχει τίποτα, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι κτλ. Καλά ότι νά'ναι είναι και αυτοί εκεί μέσα μου φαίνεται. Το πιο τραγελαφικό είναι ότι υποτίθεται αναγνωρίζουν ότι κάτι όντως συμβαίνει με τις τιμές από λεγόμενα μερικών που μίλησαν μαζί τους αλλά δε γίνεται να ξεκινήσει με αυτό το τρόπο αυτοβούλως έρευνα; Ήθελα νά'ξερα για τι πράγμα πληρώνονται αυτοί εκεί μέσα.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 25 Ιαν, 2014 15:40

Απο την αλλη αντε ριξε αδικο σε οσους φωναζουν οταν διαβαζεις κατι τετοια....

Εικόνα

( απόσπασμα απο φυλλαδιο που μου μοίρασαν σήμερα σε φανάρι...)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό kyriak » Σάβ 25 Ιαν, 2014 21:16

Μην ξεχάσουμε τα χρόνια μας πολλά στον Γρηγορακη του φόρουμ …….
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 25 Ιαν, 2014 22:36

fokion έγραψε:Απο την αλλη αντε ριξε αδικο σε οσους φωναζουν οταν διαβαζεις κατι τετοια....

Εικόνα

( απόσπασμα απο φυλλαδιο που μου μοίρασαν σήμερα σε φανάρι...)

Εγώ δεν καταλαβαίνω αφού έχει 8ης γενιάς =)) =)) =)) γιατί βάζει και 6ης :lol: :lol: :lol:

Τόσο λαλάκας είναι. =)) =)) =))
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 25 Ιαν, 2014 22:43

[/quote]
Εγώ δεν καταλαβαίνω αφού έχει 8ης γενιάς =)) =)) =)) γιατί βάζει και 6ης :lol: :lol: :lol:

Τόσο λαλάκας είναι. =)) =)) =))[/quote]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pappouli , δεν ξέρω πόσο λαλάκας είναι , ξέρω όμως σίγουρα ότι ψάχνει για Μ@ΛΑΚΕΣ !!!!
...και ξέρεις ποιό είναι το πιο ανησυχητικό ?????

Σίγουρα θα βρεί πάααααρα πολλούς μ@λάκες !!!!!!
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 26 Ιαν, 2014 00:53

Σου επιβεβαιώνω οτι εχουμε σύστημα εικοστής γενιάς .. Και στη λαδιερα βάζουμε τσίπουρο με γλυκανισο για τις βαλβίδες

Δικής μας παραγωγής !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση