valsam έγραψε:nickp έγραψε:Μια είναι η λύση.ενα πρατήριο δυτικά κ ένα ανατολικά στη Θεσσαλονίκη κ να δείτε μετά...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι ενοεις φιλε,δηλ. να βαζουμε σε ενα μονο πρατηριο ανατολικα και σε ενα δυτικα?
Αν ενοεις αυτο και ειναι να βαζουμε με την τιμη καρτελ τιποτα δεν πετυχαινουμε,αν ειναι να βαζουμε σε αυτον με τα 2 λεπτα διαφορα στην τιμη που φοβαται κι'ολας να το βαλει και στην ταμπελα και παλι δεν πετυχαινουμε κατι,γιατι μολις μαθευτει οτι μαζεψε ολους τους πελατες απο τα ανατολικα θα πεσει συρμα και θα την βαλει την τιμη οσο και οι αλλοι,εγω του εκανα την εξης προταση,του ειπα οτι αν του δωσω 20-30-40-50 πινακιδες και στοιχεια αυτοκινητων απο το φορουμ (αναλογος ποσοι θα μαζευομασταν)και να μας κανει αλλη μια εξτρα μειωση 2-3 λεπτα στο λιτρο δηλ. 5 στο συνολο απο την τιμη φιξ που εχουν ολοι οι αλλοι και να βαζουμε αποκλειστικα σε αυτον(5 λεπτα π.χ για να αξιζει και εστω λιγο για να βγει απο το δρομολογιο του ο αλλος!)με καρτελα για να βλεπει και καθε ποσσο συχνα πηγαινουμε)η στα 10 γεμισματα π.χ να μας κανει συνολικη εκπτωση στο 10ο γεμισμα,κατι τελος παντων οπως κανουν με στολους εταιρικων αυτοκινητων,και με εκλασε κανονικα και με τον νομο!
Βρε τι μ@λακιες εγραφα τελικα!
Τιποτα δεν προκειτε να γινει και 1000 αυτοκινητα να μαζευτουμε και να πουμε θα βαζουμε απο τον ταδε!
Πηγα που λετε σημερα στον φθηνο(που παεριπτοντως ουτε ενα λεπτα διαφορα δεν εχει με τους υπολοιπους παρα μονο 0,7 σεντς!)και του ξαναεσκασα το παραμυθι να μας κανει καλυτερη τιμη 4-5 λεπτα διαφορα για 30-50 αυτοκινητα και μου απαντησε"αφου σου ειπα και την προηγουμενη φορα δεν εχω περιθωρειο να ριξω την τιμη" "καλα του λεω ποτε φουλαρες ρε φιλε" "τι σχεση εχει αυτο με ρωταει" 'Εχει και παραειχε"του λεω " πριν τρεις μερες μου απανταει" και του λεω "αφου λοιπον φουλαρες προχθες με 738 τον μετρικο τονο και πριν απο 20-25 μερες αγοραζες με 842 αρα σημερα αγοραζεις 12% και κατι πιο φθηνα απ'οτι πριν 20-25 μερες ,η τιμη που πουλουσες πριν 20-25 μερες ηταν 96,6 και τωρα πουλας 95 στρογγυλα (και οι αλλοι σημερα την εριξαν την τιμη στα 95,7 οι περισοτεροι ανατολικα),εριξες η δεν εριξες την τιμη ολο κι'ολο 1,6 λεπτα,για πιο περιθωρειο μου λες ρε φιλε οτι δεν εχεις,που πηγαν αυτα τα 12-13 λεπτα που θα επρεπε να πεσει στην αντλια η τιμη,και σε μενα εφτασαν μονο τα 1,6?
Γι'αυτο ασ'τα για αλλου τα δεν εχω περιθωρειο τους ειπα και ο επιλογος του ηταν ολα τα λεφτα ,ακολουθησαν μερικα δευτελοπτα αμηχανιας και απο τα 2 αδελφια και συγκεκριμενα αμηχανου χαμογελου(τι να κανουν για ,αφου τα νουμερα δεν κανουν λαθος!)"Παρτο οπως θες φιλε αλλα εγω δεν την ριχνω την τιμη του υγραεριου οσα αυτοκινητα και να μου φερεις,τι θα το κανω σαν την βενζινη δηλ. που κυνηγαμε φραγκοδιφραγκα?"!
Το καρτελ δεν σπαει με τιποτα παιδες παρτε το χαμπαρι,γιατι οσο και να προσπαθησα να τον δελεασω ηταν ανενδοτος,σου λεει ο μαγκας αντε και εριξα την τιμη 5 λεπτα και το μαθαινουν οι αλλοι που σιγουρα θα το μαθουν γιατι θα πεσει και ο τζιρος τους τοτε ειτε με τσαμπουκα θα πρωσπαθησουν να με συμορφωσουν (οπως εκαναν σε αλλον πολυ γνωστο και παλιο πρατηριουχο!)ειτε ανταγωνιστικα ,και στις 2 περιπτωσεις χαμενος ειμαι σου λεει,καθομαι λοιπον στα αυγα μου μια χαρα με το υπερκερδος μου και ολοι μια χαρα εκτος απο τους μ@λακες τους υγραεριοκινητους(εμας τους πελατες δηλ.)!