Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 05 Φεβ, 2014 02:27

tasoshunter έγραψε:ρε valsam,
συνοψιζω για να μην παρεξηγουμαι,
1.υπαρχει ΚΑΡΤΕΛ
2.υπαρχει αισχροκερδεια.
3.πρεπει να κατεβουν οι τιμες αμεσα!!!
4.δυστυχως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!
5.δεν βαζω αεριο σκοπια βουλγαρια.

εκτος απο την 5 που διαφωνεις με αυτα ολα?

1) Συμφωνω!
2)ΣΥΜΦΩΝΩ!
3)ΣΥΜΦΩΝΩ!
4 ΚΑΙ 5)ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ,ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ -ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ(ΕΜΕΙΝΕ)ΝΑ ΚΑΝΩ(ΚΑΝΟΥΜΕ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ,ΠΗΓΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ ,ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΕΚΑΝΑ ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ !
Ο Σκοπος αγιαζει τα μεσα!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Τετ 05 Φεβ, 2014 02:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 05 Φεβ, 2014 02:45

NickSt έγραψε:
valsam έγραψε:
NickSt έγραψε:
papoys έγραψε:
neos112 έγραψε:Ναι είναι φτηνός. Αλλά αυτό το παιχνιδάκι με την τιμή να ανεβαίνει από 0.886 σε 0.890 μου φαίνεται κοροϊδία. Τι μπορεί να άλλαξε; Εδώ πάμε να τον υποστηρίξουμε για τις τιμές του και αυτός παίζει με τα δεκαδικά; Δε με ενδιαφέρει αν έχασα 16 λεπτά στα 40 λίτρα.

Βρε φίλε στην Αθήνα πλέον έμεινε να είναι ο μόνος που κάνει έστω βήματα για σπάσιμο του καρτέλ.
Ο άλλος στα Καλύβια και αυτός που λες εσύ στη Μάντρα είναι μακριά για εμάς του Αθηναίους .

Όλοι οι υπόλοιποι κρατιούνται να μην πάνε στο ευρώ χάριν αυτού.
Γιαυτό πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε .Έχεις την εντύπωση πως αν δεν ήταν αυτός η Λ.Αθηνών θα
πουλούσε 91 λεπτά. 96 και 97 λεπτά θα πουλούσε που πωλούν και οι δικοί μας Ανατολικά.

Βρε valsam γιατί αποσυντονίζης συνέχεια το νήμα με τα Σκόπια και τα Σκόπια.Γουστάρης να βάλης από εκεί βάλε.
Μαγκιά σου και καπέλο σου.Άσε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εδώ Ελλάδα.? Μόλις πάμε να μολήσουμε για
αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν το καρτέλ στην Ελλάδα αρχίζης τα κατεβατά με τα Σκόπια. :-? :-?

Μπας και είσαι βαλτός.??????? :-w :-w :-w

Papoys , ο τύπος είναι τελικά troll..γουστάρει να βρίζει ,να ερεθίζει και να πλακώνεται...μη τσιμπάς και προσπέρνα τον , εσύ και οι άλλοι , για να αδειάσει τη γωνιά . Όσοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν , με όλους πλακώθηκε και τούς τάραξε στο μπινελίκι. Κάνε μια γύρα στο forum και θα καταλάβεις τι λέω .

Έξω οι trollers απο το forum...στα Σκόπια ολοταχώς....

Τυπος και trollaras εισαι και φαινεσαι,ποιον ρε συ εχω βρισει περα απο τους πρατηριουχους,ψευτη α" ψευτη trollaρα!
Αδειασε μας εσυ την γωνια αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω!

Valsam άκου..
..με μιά γύρα στο forum βλέπεις ποιός απο τούς δυό μας είναι ψεύτης και trollaras .
Όσο για το "να σου αδειάσω τη γωνιά" , μάλλον είναι καιρός να την αδειάσεις εσύ που "πάλιωσες" εδώ μέσα και γκάστρωσες πολύ κόσμο , δεν το βλέπεις ????? . Εγώ είμαι "νέος" στο forum , έχω πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσω εκεί "ψηλά" που βρίσκεσαι εσύ και να αρχίσω να βρίζω όποιον έχει αντίθετη άποψη από τη δική μου και να γίνω troll !!!!! ...μια χαρά θα είσαι στα σκόπια...έχει φτηνό γκάζι και βενζίνη ..άσε εμάς να βάζουμε ακριβά , εντάξει ????...

p/s..και για να σε προλάβω , ναι , είμαι ..".αβανταδόρος των λαμογιών" ," κλεφτών" ," απατεώνων εγκαταστατών και πρατηριούχων" , όπως τους χαρακτηρίζεις . Ικανοποιήθηκες τώρα ????...

...ά...και κάτι άλλο...έχεις ποτέ σου σκεφτεί , ότι για κάθε ευρώ που δίνεις στα καλόπαιδα που αυτο-αποκαλούνται " Μακεδόνες" μπορεί με αυτό το ευρώ να παράγεται και μιά σφαίρα που κάποια στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εναντίον σου ?????..!!!!!!..αν δεν το έχεις σκεφτεί , ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα....

...mods...συγγνώμη για το off topic...

Καλα μιλαμε εγραψες κανονικα,με αποστομωσες πραγματικα ,τωρα που το λες αληθεια ποτε δεν ειναι αργα για τιποτα και καλα να'σαι που μου το ειπες,δεν το ειχα σκεφτει ποτε το σεναριο οτι οι φτωχομπινεδες οι Σκοπιανοι μπορει να μαζευουν τα λεφτα που τους δινω απο το υγραεριο
και να τα κανουν σφαιρες και πυραυλους για να μας κανουν κανα invasion!
Ανατριχιασα μιλαμε!

Φιλε η πολλες Αμερικανικες ταινιες βλεπεις η απλα και μονο εισαι ενας αφελης "νέος"!
valsam

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 05 Φεβ, 2014 06:01

Ενα ειναι σιγουρο...........αν ο πολεμος κατα της αισχροκερδιας κερδιζοταν με τον αριθμο και το μεγεθος των σχολιων στο φορουμ ο valsam θα ειχε θριαμβευσει..............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 05 Φεβ, 2014 06:05

Προσωπικά έφαγα το αγγούρι ως ΕΕ και έχασα 20,000€ από ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτά, μαζεμένα με κόπο και ακόμη δεν έχω ξεμπερδέψει με τις εφορίες και τα σκατά και να φανταστείς ότι είχα κερδοφορία αλλά ο συνέταιρος (εφορία) έιχε άλλη άποψη. Πριν λοιπόν αρχίσετε να κατακρίνετε το οποιοδήποτε έχει μια επιχείρηση ότι είναι κλέφτης και λαμόγιο και ότι πίνει το αίμα των άλλων και όλες αυτές τις μπούρδες, ξανασκεφτείτε το. Σου λέει ο άλλος σιγά μην πάω για φραγκοδίφραγκα όπως στην βενζίνη και το κοροϊδεύεις. Γιατί να σου πουλήσει φθηνά; Κατέβηκαν τα πάγια; Ανέβηκε η καταναλάλωση να βγάλει τα σπασμένα από την παραπάνω ποσότητα; Πάνε καλά οι πωλήσεις πετρελαίου θερμανσης που παραδοσιακά τον χειμώνα συμπλήρωναν το εισόδημα; Έπεσε το ΤΕΒΕ, ο λογιστής, το ΤΕΒΕ, το επιμελητήριο, Η ΔΕΗ, το τηλέφωνο; Πληρώνουν τους προμηθευτές τους με τους ίδιους όρους όπως πριν 5 χρόνια; Οι τράπεζες κατέβασαν τα επιτόκια; Μπορώ να πω και άλλα αν θέλεις. Ξέρω θα βγεις και θα πεις την μπόυρδα για το μεροκάματο του Πακιστανού. Θέλεις δηλαδή ο άλλος να δουλέψει για σένα με μεροκάματο πείνας 16 ώρες την μέρα ότι εθνικότητας και να είναι και πλέον υπάρχουν και πολλοί Έλληνες για να μπορέσεις εσύ κι εγώ να έχουμε φθηνό αέριο; μην κοιτάς την διαφορά της τιμής χονδρικής - λιανικής αλλά μάλλον θα πρέπει να δεις το Ε3 στην δήλωση για να καταλάβεις τι γίνετε και αν βγάζει ένα μεροκάματο ή κάτι παραπάνω ή βγάζει τα εκατομμύρια.

Πάρτο χαμπάρι τα σημεία λιανικής έιναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά το παιχνίδι γίνετε πιο πάνω είτε σου αρέσει είτε όχι. Πάρε για παράδειγμα τα αναψυκτικά. Τα περίπτερα στην ίδια περιοχή την ίδια τιμή δεν έχουν; Γιατί δεν πας να ζητήσεις τον λόγο λοιπόν; Τα Σ/Μ πουλάνε το ίδιο αναψυκτικό πολύ φθηνότερα! Είδες λοιπόν οι κλέφτες οι περιπτεράδες μας πίνουν το αίμα. Τα Σ/Μ όμως ίδια τιμή δεν έχουν όλα στο συγκεκριμένο αναψυκτικό; Είδες και εκεί τρελλό καρτέλ έχουν στήσει εις βάρος μας και εκμεταλλεύονται. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα όμως μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει γιατί μπορώ να αγοράσω το ίδιο κουτάκι αναψυκτικού για την αγορά της Ρουμανίας με Ρουμάνικη ετικέτα και παρασκευή σε εργοστάσιο στην Ελλάδα, εισαγωγή στην Ελλάδα από Έλληνα χονδρέμπορο φθηνότερο από το κουτάκι με την Ελληνική ετικέτα. Δηλαδή για να καταλάβεις, παράγετε στην Ελλάδα, πάει Ρουμανία, ξαναέρχεται Ελλάδα και το αγοράζω φθηνότερα. Είδες ΘΑΥΜΑ. Να σου πω και για μια άλλη αγορά που ξέρω; Πριν από χρόνια είχε ξεκινήσει μια ηλεκτρονική αλυσίδα με υπολογιστές και είχε τιμές χώμα.Να καταλάβεις πωλούσε λιανική σε πολλά προϊόντα σε τιμές που τα άλλα καταστήματα αγόραζαν χονδρική. Πόσο άντεξε; κάποια χρόνια και μετά προσαρμόστηκε και ανέβασε τιμές στα ίδια επίπεδα με τα άλλα μαγαζιά μάλιστα ακούγεται στην πιάτσα ότι για αρκετό καιρό ήταν μεταξύ να κλείσει να μην κλείσει τελικά μάλλον τα κατάφερε.

Για να ξαναπάω λοιπόν στο υγραέριο σχετικά με τα πρατήρια στην Αττική που πουλάνε φθηνά και που ξέρω εγώ τουλάχιστον. Η φάωνος δεν είναι πρατήριο. Είναι πάρκινγκ και πλυντήριο λεωφορείων ουσιαστικά και το πρατήριο το έχει για να πουλάει πετρέλαιο κυρίως. Δεν περιμένει από το πρατήριο και τον περαστικό να βγάλει μεροκάματο. Επίσης είναι χωμένο στην μέση του πουθενά και δεν έχει σήμα να εξαρτάτε από τις εταιρείες σε μεγάλο βαθμό. Οπότε τον συμφέρει να πουλάει φθηνότερα /βγάζει αυτό που θέλει. Τα καλύβια είναι πάνω σε ένα δρόμο με πολύ κίνηση και επίσης δεν έχει σήμα (ΑΠ) και οι τιμές του σε όλα τα καύσιμα είναι ανταγωνιστικές οπότε έχει τον τρόπο προφανώς να αγοράζει φθηνότερα ή μπορεί να είναι και ιδιόκτητο το τεράστιο ακίνητο και να μην έχει επιπλέον έξοδα.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω βίτσιο να πληρώνω πανάκριβα οποιοδήποτε αγαθό ή υπηρεσία και όπου μπορώ κοιτάζω να αγοράσω φθηνότερα είτε πχ από το δίπλα μαγαζί είτε και από το ιντερνετ αλλά δείχνω κατανόηση για τις Ελληνικές επιχειρήσεις γιατί ξέρω τις στρεβλώσεις που υπάρχουν στην αγορά την κυριότερη από τις οποίες αποτελεί το κράτος. Αν ήταν όλα τόσο ρόδινα όπως τα περιγράφετε και βγάζανε όλοι υπερκέρδη δεν θα κλείνανε η μια επιχείρηση μετά την άλλη σε όλους τους τομείς.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 05 Φεβ, 2014 06:26

maevius έγραψε:Ενα ειναι σιγουρο...........αν ο πολεμος κατα της αισχροκερδιας κερδιζοταν με τον αριθμο και το μεγεθος των σχολιων στο φορουμ ο valsam θα ειχε θριαμβευσει..............

Τώρα νομίζω τον αδικείς είναι αυτός που έκανε καταγγελία στην επιτροπή ανταγωνισμού θυμίζω
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό anikologr » Τετ 05 Φεβ, 2014 07:37

Πιστεύω πάντως και εγώ ότι οι περισσότεροι έχουν παρεξηγήσει τον valsam,τον τρόπο που μιλάει και το νόημα σε αυτά που γράφει...
Εγώ που βρίσκομαι σε περιοχή που το υγραέριο είναι πανάκριβο δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με όσα λέει...

Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 05 Φεβ, 2014 08:20

Σιγά μην περιμένουν οι Σκοπιανοί να τα κονομήσουν από το valsam και τον κάθε valsam που θα βάλει 10 και 20
ευρώ υγραέριο.

Ρε ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τα λεφτά (δισεκατομύρια και όχι ευρουλάκια) έχουν φύγει για εξωτερικό από τους λεφτάδες και τους επιχειρηματίες
που τάβγαλαν είτε σε καταθέσεις στην Ελβετία ή πήραν τις επιχειρήσεις και τις πήγαν Σκόπια - Βουλγαρία - Αλβανία
Τουρκία κ.λ.π και παράτησαν τους Έλληνες άνεργους.

Σιγά μη σωθεί η Ελλάδα άμα ο valsam και καμιά 10αριά ακόμη δεν ξαναβάλουν υγραέριο στα
Σκόπια. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 05 Φεβ, 2014 08:38

εισαι σιγουρος οτι ειναι "καμια 10αρια ατομα" παππου???
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Τετ 05 Φεβ, 2014 10:24

Το ανέκδοτο εδώ μέσα είναι η στήριξη της ελληνικής οικονομίας, ποιας; Χαχαχα

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 05 Φεβ, 2014 12:15

fokion έγραψε:εισαι σιγουρος οτι ειναι "καμια 10αρια ατομα" παππου???

Ειναι πολλοι περισσοτεροιο και μακαρι να γινουν χιλιαδες!
Το μακαρι να γινουν χιλιαδες το λεω οχι να γινουν μονιμα χιλιαδες που θα πηγαινουν να γεμιζουν εκει αλλα εστο για μια δυο βδομαδες μπας και την ακουσουν οι δικοι μας,μονο και μονο γιάυτον τον λογο!
Δεν ειναι και τοσο το κερδος να παει κανεις μονο και μονο για να γεμισει καυσιμα στα Σκοπια,160-180 χλμ πανε-ελα= 12-14 ευρω Σκοπιανο υγραεριο,αν γεμισει καποιος ας πουμε 38 λιτρα υγραεριο και 58 λιτρα βενζινη(εγω δηλ. εντελος αδειος) το συνολικο κερδος του ειναι 30 ευρω αν αφαιρεσουμε και τα εξοδα του παν-ελα 15-18 ευρω αν υπολογισουμε και τις φθορες του αυτοκινητου κλαην μαην το κερδος στην τσεπη!
Καταλαβατε το τελος παντων,δεν το κανω για τα 5-10 ευρω κερδος που θα μου μεινουν στην τελικη(και αυτο τρωγοντας και 2 ωρες οδηγοντας μεσα στο νερο!)το κανω γιατι δεν το αντεχω το νταβατζιλικη και δεν μου εχει μεινει αλλη επιλογη διαμαρτυριας!

Αντε και ειναι κλεφτες Ελληνες πρατηριουχοι που πουλανε σημερα με 78 λεπτα γιατι πουλανε βιομηχανικο και οικιακο οπως εχει ειπωθει εδω μεσα ,δεν λεω λοιπον οτι θελω και'γω σημερινη τιμη λιτρου στα 78 λεπτα , αλλα θελω σημερα 82 λεπτα που πουλανε στην Βεροια,83 στην Λαρισα,η εστω και 87 στο Κιλκις , ρε πουληστε μου σημερα 88 λεπτα λεω και ξανα ποτε σεντς τσακιστο σε Βουλγαρο η Σκοπιανο,μην με κοροιδευετε ομως ετσι χοντρα και στην ψυχρα σημερα που επεσε ο ΜΤ 141 ολοκληρα ευρω ( Τετάρτη 05/02/2014 EURO/MT 701,100!) απο τοτε που ειχατε τιμη λιτρου στα 98,7 η αλλιος 17% φθηνοτερα σημερα και εσεις εχετε ριξει 3 ολοκληρα λεπτα μονο την τιμη η αλλιος 3.2%,που ειναι ρε το υπολοιπο μου 13-14% μαγκα νταβατζη ελληναρα?
Ρε ντεφι να γινει,δεν το θελω ολο το 17% μειωση τιμης που δικαιουμε σημερα που τα γραφω αυτα ,αντε επειδη εισαι σκ@τοελληναρας και πονηρος κανε μου ενα συνολικο 10% μειωση(απο 98,7 που ειχε τιμη λιτρου οταν ο ΜΤ ειχε 842 ευρω να ειχε σημερα δηλ.τιμη λιτρου 89 λεπτα!),κρατα και για την παρτυ σου το 7% που δικαιουμουν εγω,αλλα ρε ξευτιλισμενε 3,2%?
Τι ειμαι δηλ. εγω,ο GRANDμ@λακας και εσυ ο εξυπνος?
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Τετ 05 Φεβ, 2014 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες