fokion έγραψε:εισαι σιγουρος οτι ειναι "καμια 10αρια ατομα" παππου???
Ειναι πολλοι περισσοτεροιο και μακαρι να γινουν χιλιαδες!
Το μακαρι να γινουν χιλιαδες το λεω οχι να γινουν μονιμα χιλιαδες που θα πηγαινουν να γεμιζουν εκει αλλα εστο για μια δυο βδομαδες μπας και την ακουσουν οι δικοι μας,μονο και μονο γιάυτον τον λογο!
Δεν ειναι και τοσο το κερδος να παει κανεις μονο και μονο για να γεμισει καυσιμα στα Σκοπια,160-180 χλμ πανε-ελα= 12-14 ευρω Σκοπιανο υγραεριο,αν γεμισει καποιος ας πουμε 38 λιτρα υγραεριο και 58 λιτρα βενζινη(εγω δηλ. εντελος αδειος) το συνολικο κερδος του ειναι 30 ευρω αν αφαιρεσουμε και τα εξοδα του παν-ελα 15-18 ευρω αν υπολογισουμε και τις φθορες του αυτοκινητου κλαην μαην το κερδος στην τσεπη!
Καταλαβατε το τελος παντων,δεν το κανω για τα 5-10 ευρω κερδος που θα μου μεινουν στην τελικη(και αυτο τρωγοντας και 2 ωρες οδηγοντας μεσα στο νερο!)το κανω γιατι δεν το αντεχω το νταβατζιλικη και δεν μου εχει μεινει αλλη επιλογη διαμαρτυριας!
Αντε και ειναι κλεφτες Ελληνες πρατηριουχοι που πουλανε σημερα με 78 λεπτα γιατι πουλανε βιομηχανικο και οικιακο οπως εχει ειπωθει εδω μεσα ,δεν λεω λοιπον οτι θελω και'γω σημερινη τιμη λιτρου στα 78 λεπτα , αλλα θελω σημερα 82 λεπτα που πουλανε στην Βεροια,83 στην Λαρισα,η εστω και 87 στο Κιλκις , ρε πουληστε μου σημερα 88 λεπτα λεω και ξανα ποτε σεντς τσακιστο σε Βουλγαρο η Σκοπιανο,μην με κοροιδευετε ομως ετσι χοντρα και στην ψυχρα σημερα που επεσε ο ΜΤ 141 ολοκληρα ευρω ( Τετάρτη 05/02/2014 EURO/MT 701,100!) απο τοτε που ειχατε τιμη λιτρου στα 98,7 η αλλιος 17% φθηνοτερα σημερα και εσεις εχετε ριξει 3 ολοκληρα λεπτα μονο την τιμη η αλλιος 3.2%,που ειναι ρε το υπολοιπο μου 13-14% μαγκα νταβατζη ελληναρα?
Ρε ντεφι να γινει,δεν το θελω ολο το 17% μειωση τιμης που δικαιουμε σημερα που τα γραφω αυτα ,αντε επειδη εισαι σκ@τοελληναρας και πονηρος κανε μου ενα συνολικο 10% μειωση(απο 98,7 που ειχε τιμη λιτρου οταν ο ΜΤ ειχε 842 ευρω να ειχε σημερα δηλ.τιμη λιτρου 89 λεπτα!),κρατα και για την παρτυ σου το 7% που δικαιουμουν εγω,αλλα ρε ξευτιλισμενε 3,2%?
Τι ειμαι δηλ. εγω,ο GRANDμ@λακας και εσυ ο εξυπνος?