Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό lancialybra » Τετ 05 Φεβ, 2014 12:24

Τουλάχιστον εμείς εδώ στη Δυτική Αττική, μέσα στα άλλα είμαστε και κάπως πιο "τυχεροί" σε σχέση με την τιμή του υγραερίου στην υπόλοιπη Αττική.
Συνήθως από ότι συχνά ελέγχω, έχουμε τη χαμηλότερη τιμή. Από χθες βλέπω 0.877 που είναι πιο χαμηλά ακόμη και από Φάωνος...το οποίο (το χαμηλότερο) ως προς τη Φάωνος διατηρήθηκε σχεδόν σταθερά τους τελευταίους δύο μήνες.
Lancia Lybra 1.8LX '00 - BRC "Plug & Drive"
http://lancialybra.mlemo.gr
lancialybra

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό nickp » Τετ 05 Φεβ, 2014 16:46

To post έχει θέμα την αισχροκέρδεια και αυτό αναφέρει ο valsam.Τα λέει μπας και ξυπνήσει κανένας αλλά τίποτα.
Στα σκοπιά κ Βουλγαρία παει το μισό Κιλκίς , Φλώρινα κ Σέρρες οπότε οποίος λέει για δέκα άτομα λέει παπαριες.
Άλλο να στηριΖεις τον έλληνα επιχειρηματία κ άλλο τα αρχιλαμογια που θέλουν να κάνουν απόσβεση σε μερικούς μήνες κ αφού την κάνουν συνεχίζουν ακάθεκτοι το άρμεγμα αφού δεν τους κάνει κανείς τίποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό nickp » Τετ 05 Φεβ, 2014 16:51

Εγώ valsam έχω προτείνει πράγματα αλλά τα απαξιωνεις.το ξαναλέω.ολο το φόρουμ από 2 πρατήρια σε όλη τη θεσνικη.ασχετου τιμής.ουτως η άλλως όλοι έχουν ίδια τιμή.το θέμα είναι αν θα κάνουν κάτι όταν δουν τη δουλειά τους να πέφτει κατακόρυφα

Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 05 Φεβ, 2014 17:00

nickp έγραψε:Εγώ valsam έχω προτείνει πράγματα αλλά τα απαξιωνεις.το ξαναλέω.ολο το φόρουμ από 2 πρατήρια σε όλη τη θεσνικη.ασχετου τιμής.ουτως η άλλως όλοι έχουν ίδια τιμή.το θέμα είναι αν θα κάνουν κάτι όταν δουν τη δουλειά τους να πέφτει κατακόρυφα

αυτη ειναι η μονη εξυπνη κινηση για να πεσουν οι τιμες το εχω γραψει και εγω αρκετο καιρο πριν, ολα τα αλλα (παω Σκοπια, βαζω μονο 5 ευρω κ.τ.λ.) ειναι μπαρουφες.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 05 Φεβ, 2014 17:26

nickp έγραψε:Εγώ valsam έχω προτείνει πράγματα αλλά τα απαξιωνεις.το ξαναλέω.ολο το φόρουμ από 2 πρατήρια σε όλη τη θεσνικη.ασχετου τιμής.ουτως η άλλως όλοι έχουν ίδια τιμή.το θέμα είναι αν θα κάνουν κάτι όταν δουν τη δουλειά τους να πέφτει κατακόρυφα

Δεν απαξιωνω τιποτα φιλε,μεσα ειμαι σε αυτη την προταση σου,και μαλισττα πηγα και στον "φθηνο" και του την ειπα την προταση και του ζητησα αν μπορουσε να κανει και 2-3 λεπτα εκπτωση στα μελη για να προτιμηθει αυτος,πειτε μου σε ποιον και απο αυριο μονο σε αυτον θα βαζω,για να δουμε ομως θα υπαρξει ανταποκριση απο τους συμφορουμιτες η τζαμπα βαραω τα πληκτρα?
Και μαλιστα για οσους Θεσσαλονικους μενουν Περαια-Μπαχτσε-Μηχανιωνα-Πλαγιαρη-Τριλοφο κ.τ.λ προτεινω να βαζουμε στο βενζιναδικο του ενος απο τους 2 προεδρους βενζινοπωλων Θεσ/νικης αλλα θα σας παρακαλουσα να μου δωσετε την ευτηχια να του πω εγω ο ιδιος το λογο της επιλογης του ως ενα εκ'των εκλεκτων πρατηριων οπου θα βαζουμε οι του φορουμ αποκλειστικα υγραεριο !
Μιλαμε παγωτο θα μεινει!
Και μολις βγει βρωμα οτι εχει χεστει στο ταληρο γιατι ολοι απο αυτον βαζουμε μιλαμε δεν τον γλυτωνει τιποτα απο τους υπολοιπους συναδελφους του,της ποητανας θα γινει!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 05 Φεβ, 2014 17:39

Θα ανοιξει κανεις καινουργιο θεμα για τους συμετεχοντες για τον ανεφοδιασμο μας απο συγκεκριμενα πρατηρια η να το κανω εγω?
(Ας το κανει καποιος αλλος γιατι εγω εχω αρκετους εχθρους στο φορουμ!)
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 05 Φεβ, 2014 17:41

Ηλια.

Ερωτηματα προς σκεψη ( με τυχαια σειρά) .

ποσα ειναι τα ενεργα μελη του φορουμ ανα περιοχη???
τι ποσοστό επι του συνολου των Υγραεριοκινητων της αυτης περιοχης? ( κανω την παραδοχή οτι θα ακολουθησουν απαντες)
ειναι "στατιστικά" αξιολογη??

με ποια κριτηρια θα επιλεγει το -οποιο-πρατηριο? ( θεωρω οτι εχουνε ιδιες τιμες πανω κατω)

ποιος και πως/αν εξασφαλιζει τον "Φωκιωνα" που θα πει "ολοι στο πρατηριο του Ηλια" δε θα ΜΗΝΗΘΕΙ απο τον "Κωστα-Γιαννη-Γιωργο-Θαναση" ( αλλους πρατηριουχους) για "διαφυγόντα κερδη"???

η οποια επιλογη θα διαρκει μεχρι???? ( γιατι αν πουμε οτι ειναι περιοδική δεν εχει νοημα για ευνοητους λογους)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 05 Φεβ, 2014 19:54

fokion έγραψε:Ηλια.

τι ποσοστό επι του συνολου των Υγραεριοκινητων της αυτης περιοχης? ( κανω την παραδοχή οτι θα ακολουθησουν απαντες)

με ποια κριτηρια θα επιλεγει το -οποιο-πρατηριο? ( θεωρω οτι εχουνε ιδιες τιμες πανω κατω)

ποιος και πως/αν εξασφαλιζει τον "Φωκιωνα" που θα πει "ολοι στο πρατηριο του Ηλια" δε θα ΜΗΝΗΘΕΙ απο τον "Κωστα-Γιαννη-Γιωργο-Θαναση" ( αλλους πρατηριουχους) για "διαφυγόντα κερδη"???

η οποια επιλογη θα διαρκει μεχρι???? ( γιατι αν πουμε οτι ειναι περιοδική δεν εχει νοημα για ευνοητους λογους)

Θα ειναι πολυ περισσοτερα ατομα δηλ. και πολλα μη μελη του φορουμ που θα συμετασχουν απαξ και ξεκινησει αυτη η κινηση απο τα μελη του φορουμ,εγω μανι-μανι εχω καμια 10ρια ατομα που πιστευω οτι θα πουν ναι με τα χιλια γιατι την εχω κανει την σχετικη συζητηση για τις υπερβολικα υψηλες και ολοιδιες τιμες μαζι τους και ολοι τα εχουν παρει στο κρανιο!
Τρελο αλλα υπαρκο το θεμα μυνησης,ο απολυτος παραλογισμος, , να εχει στησει ο αλλος καρτελ και να σου κανει και μυνηση απο πανω για διαφυγόντα κερδη γιατι του χαλας την δουλεια!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 05 Φεβ, 2014 21:02

fokion έγραψε:Ηλια.

αυτη η κινηση πιστευω οτι δεν θα πρεπει να γινει μεσα απο καποιο φορουμ γιατι το φορουμ μπορει να εχει νομικες συνεπειες απο τον εκαστοτε πρατηριουχο πως πολυ σωστα λες.
χρειαζεται να γινει μεσα απο συγκεντρωσεις που θα μπορουσαμε να κανουμε (αληθεια γιατι δεν κανουμε?) και να καλεσουμε και αλλους γνωστους μας, ειναι κατι χρονοβορο για να στηθει ετσι ωστε να μπορει να αποδοσει, πιστευω οτι 3-4 μηνες ειναι αρκετοι για να εχουμε αποτελεσμα αν καταφερουμε να μαζευτουμε ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο.
αν θα γινει η επιλογη των πρατηριων δεν θα γινει με γνωμονα την τιμη αλλα την αποσταση απο αυτους που θα δεχτουν να λαβουν μερος (καλο θα ειναι να επιλεγει καποιο πρατηριο που εχει σαν πελατες εταιριες με πολλα υγραεριοκινητα αυτοκινητα, γιατι οι εταιριες δεν αλλαζουν πρατηριο, χρειαζεται στρατιγικη και πονηρια μαζι) ας φαμε 3-4 μηνες ακριβη τιμη ακομα αν υπαρχει περιπτωση αυριο να την εχουμε χαμηλωτερη παντου.
το δυσκολοτερο ειναι να μαζευτουν αρκετα ατομα τα οποια θα δεχτουν να χασουν την βολη τους λογο αποστασης πρατηριου αν δεν ειναι διπλα τους το επιλεγμενο και να μπορεσει να κρατηθει αυτο για 3-4 μηνες γιατι δυστυχως ειμαστε Ελληνες και εχουμε αποδειξει πολλες φορες οτι σε παρομοια θεματα κοιταμε μονο την παρτη μας.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 05 Φεβ, 2014 23:08

Δηλ. Ηλια λες οτι θα εχει συνεπειες στο φορουμ η ακομη και σε εμενα αν δημιουργησω τωρα π.χ ενα νεο θεμα με τιτλο "οποιος θελει να βοηθησει στην καταπολεμιση του καρτελ και μενει ανατολικη Θεσ/νικη ας με ακολοθησει και να βαζουμε μονο στο ταδε shell πρατηριο"!
Δεν αναγκαζω κανεναν να κανει κατι απλα μια εκληση κανω!
Δηλ. τι παρανομο κανω?
Η και το φορουμ σε τι φταιει δηλ.,δεν το καταλαβαινω!
Εδω σε αλλα φορουμ που μπαινω βγαινει ο αλλος και λεει π.χ "μαγκες εβγαλε το carefour pellet με 180 ευρω ο τονος" η "μαγκες πηρα ξυλα σωστα κυβισμενα και θεοξερα μονο 50 ευρω το κυβικο"και ρωτανε ολοι οι υπολοιποι του φορουμ "απο που ρε φιλε?" και αυτος λεει απο εκει και εκει και τρεχουν ολοι για να παρουν ,δηλ. τι ,λες οτι μπορει να κανουν σε αυτον η στο φορουμ οι υπολοιποι πελλεταδες η ξυλαδες μυνηση για διαφυγοντα κερδη ?
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες