Κανένας admin να βάλει τάξη;
Από τη μύγα ξύγκι.
Εμένα auris vialle καίει 9,5 ενώ βενζίνη 8
Sent from my iPhone using Tapatalk
hlias έγραψε:kyriak έγραψε:hlias έγραψε:kyriak έγραψε:hlias έγραψε:το βασικο καυσιμο του αυτοκινητου ειναι η βενζινη και αυτο θα πρεπει να ειναι παντα το σημειο αναφορας, Κυριακο διμιουργεις εντυπωσεις, προσπαθεις τουλαχιστον αλλα δεν εχεις αυτο το ταλεντο βρε αδερφε, απο το 100 αν αφαιρεσουμε 20% παμε στο 80, απο το 80 ομως για να φτασουμε στο 100 θελουμε 25%, το θεμα ειναι ποιο ειναι το σωστο σημειο αναφορας, στην περιπτωση μας μονο η βενζινα και οχι το υγραεριο.
το σημείο αναφοράς είναι από το 27 να πάμε στο 34 , άσε τα μπακαλίστικα , ημιμαθή Ηλία , στη σχολή Δέλτα σε έμαθαν να μετράς έτσι?.
πάμε πάλι , απαγωγέα, έχουμε ως σημείο αναφοράς τα 34 και με το εναλλακτικό που είναι στα 27 ( στην ιδία μονάδα μέτρησης = λίτρο ) θέλουμε να πάμε και άδω στα 34 ποσό? = 26%. πεστο και στο Ηλία ότι είναι έτσι σωστό γιατί όταν τους κανανε απλή των τριών στη ΔΕΛΤΑ , έπινε καφέ με τον maevius ....
αν ετσι σε βολευει μετρατο ετσι, το σημειο αναφορας ειναι η βενζινη, την κυρια δελτα δεν την γνωριζω μηπως εσυ την γνωριζεις καλυτερα?
όταν ένα θύμα σε έλεγε ότι καίει 8λιτρα βενζίνη και ρωτούσε πόσο θα κάψει σε lpg και τον έλεγες 10 αυτό σημαίνει αύξηση της κατανάλωσης κατά 20% για εσενα ετσι δεν ειναι? χαχαχαχα λαμογιο , το σημείο αναφοράς ήταν και είναι πάντα πόσα λίτρα παραπάνω σε υγραέριο θα κάψουμε σε σχέση με αυτά που καίγαμε στην βενζίνη, άρα αν έκαιγα βενζίνη 8 και υγραέριο 10 τότε έχω 25% αύξηση.
ρε βλακα το ιδιο λες ξυπνα το σημειο αναφορας ειναι η βενζινη, το καταλαβες τωρα ή συνεχιζεις ακομα να εισαι ζωντοβολο.
nickp έγραψε:Κανένας admin να βάλει τάξη;
Από τη μύγα ξύγκι.
Εμένα auris vialle καίει 9,5 ενώ βενζίνη 8
Sent from my iPhone using Tapatalk
tasoshunter έγραψε:Συνεχιστε καλοι μου φιλοι φερτε βιβλια, καντε αναλυσεις, φερτε αντιπροσωπειες, τον πρωθυπουργο, την ΕΟΚ, το ΝΑΤΟ, και οτι αλλο μπορειτε.
Δηλαδη εγω που βαζω δυο φορες την εβδομαδα 1.5 χρονο περιπου ειμαι βλακας η με θεωρειτε εσεις βλακα να μην ξερω αν με συμφερει η οχι?
Λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχεια κυριοι σε οποιον δεν κανει το συστημα ας ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ..........
valsam έγραψε:chrisd έγραψε:Valsam με ολο τον σεβασμο ρε φιλε αλλα κουραζεις αφανταστα.
Δεν με νοιαζει τι λενε οι αυτοκ/νιες.και η toyota λεει στο χ μοντελο καταναλωση 5 λιτρα/100 αλλα οσο νορμαλ και να το πας κατω απο 6 δεν θα κατεβεις.
Τεσπα,επειδη δεν εχω ορεξη να γραφω κατεβατα εγω μιλαω για το δικο μου αμαξι που μπηκε το Icom το 2009 και κοστος 1600 ευρω τοτε, με ατελειωτες μετρησεις και προγραμμα που φτιαχτηκε για το υγραεριο.
Τωρα αν εσυ και πολλοι αλλοι βαλανε συστημα του κιλου με 600 ευρω ειναι προβλημα σας.
Αν ειχες βαλει κανα Icom η Prins θα μου εγραφες αλλα τωρα.
Και κατι αλλο αν ειχα φτωχα μειγματα με 150.000 χλμ με αεριο θα ειχα παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια τωρα.
Λοιπον μην επιμενεις με γνωμονα το δικο σου συστημα αλλα ακου και εμπειριες αλλον.
Φιλε καλα τα λες αλλα!
Εσυ φορας συστημα 5ης γενιας σωστα?
Ολα τα αποτελεσματα που αναρτησα εγω ειναι απο αυτοκινητα με συστηματα 4ης γενιας!
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα απο wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Autogas λεει το εξης:
Holden Special Vehicles (HSV) also offer bi-fuel models; however, the vehicles use a different system from that of their donor vehicles from Holden, with HSV using technology from Orbital Autogas Systems, which injects the autogas into the engine as a liquid instead of a gas for increased efficiency.
Δηλ. με λιγα λογια τα Holden αυτοκινητα με συστηματα υγρου ψεκασμου ειναι πιο οικονομικα σε σχεση με αυτα με αεριου οπως αυτο που εδωσα εγω στοιχεια,δεν λεει ποσο πιο οικονομικα ομως και δεν ξερω και κατα ποσο ισχυει,ας υποθεσουμε ομως οτι ισχυει αρα και το δικο σου με 5ης γενιας δεν συγκαταλεγετε σε αυτα με το +20 εως +35% αυξηση καταναλωσης!
Οσο για εκει που ρωτας αν ειχα φτωχα μειγματα με 150.000 χλμ με αεριο θα ειχα παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια τωρα,ψαχνοντας λοιπον λιγο σε παλαιοτερα ποστ σου βλεπω οτι εχεις πειραξει το αβανς του αυτοκινητου σου , και επειδη ψαχνομαι και΄γω και σε καμια 20ρια μερες περιμενω το ξεχωριστο εγκεφαλακη αβανς της europegas ρωταω λοιπον μηπως επειδη ακριβος εφτιαξες το αβανς να δουλευει σωστα το αυτοκινητο με υγραεριο γιάυτον ακριβος τον λογο εχεις και μονο 8% που λες αυξηση καταναλωσης και δεν σου εχει βγαλει προβλημα και δεν εχεις παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια μεχρι τωρα?

gakost έγραψε:valsam έγραψε:chrisd έγραψε:Valsam με ολο τον σεβασμο ρε φιλε αλλα κουραζεις αφανταστα.
Δεν με νοιαζει τι λενε οι αυτοκ/νιες.και η toyota λεει στο χ μοντελο καταναλωση 5 λιτρα/100 αλλα οσο νορμαλ και να το πας κατω απο 6 δεν θα κατεβεις.
Τεσπα,επειδη δεν εχω ορεξη να γραφω κατεβατα εγω μιλαω για το δικο μου αμαξι που μπηκε το Icom το 2009 και κοστος 1600 ευρω τοτε, με ατελειωτες μετρησεις και προγραμμα που φτιαχτηκε για το υγραεριο.
Τωρα αν εσυ και πολλοι αλλοι βαλανε συστημα του κιλου με 600 ευρω ειναι προβλημα σας.
Αν ειχες βαλει κανα Icom η Prins θα μου εγραφες αλλα τωρα.
Και κατι αλλο αν ειχα φτωχα μειγματα με 150.000 χλμ με αεριο θα ειχα παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια τωρα.
Λοιπον μην επιμενεις με γνωμονα το δικο σου συστημα αλλα ακου και εμπειριες αλλον.
Φιλε καλα τα λες αλλα!
Εσυ φορας συστημα 5ης γενιας σωστα?
Ολα τα αποτελεσματα που αναρτησα εγω ειναι απο αυτοκινητα με συστηματα 4ης γενιας!
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα απο wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Autogas λεει το εξης:
Holden Special Vehicles (HSV) also offer bi-fuel models; however, the vehicles use a different system from that of their donor vehicles from Holden, with HSV using technology from Orbital Autogas Systems, which injects the autogas into the engine as a liquid instead of a gas for increased efficiency.
Δηλ. με λιγα λογια τα Holden αυτοκινητα με συστηματα υγρου ψεκασμου ειναι πιο οικονομικα σε σχεση με αυτα με αεριου οπως αυτο που εδωσα εγω στοιχεια,δεν λεει ποσο πιο οικονομικα ομως και δεν ξερω και κατα ποσο ισχυει,ας υποθεσουμε ομως οτι ισχυει αρα και το δικο σου με 5ης γενιας δεν συγκαταλεγετε σε αυτα με το +20 εως +35% αυξηση καταναλωσης!
Οσο για εκει που ρωτας αν ειχα φτωχα μειγματα με 150.000 χλμ με αεριο θα ειχα παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια τωρα,ψαχνοντας λοιπον λιγο σε παλαιοτερα ποστ σου βλεπω οτι εχεις πειραξει το αβανς του αυτοκινητου σου , και επειδη ψαχνομαι και΄γω και σε καμια 20ρια μερες περιμενω το ξεχωριστο εγκεφαλακη αβανς της europegas ρωταω λοιπον μηπως επειδη ακριβος εφτιαξες το αβανς να δουλευει σωστα το αυτοκινητο με υγραεριο γιάυτον ακριβος τον λογο εχεις και μονο 8% που λες αυξηση καταναλωσης και δεν σου εχει βγαλει προβλημα και δεν εχεις παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια μεχρι τωρα?
Τι έγινε εδώ; εσύ δεν έλεγες ότι εφόσον το υγραέριο έχει λιγότερη ενέργεια ανά λίτρο δεν γίνετε να μην έχεις αύξηση κατανάλωσης τόσο % και όσοι έχουν λιγότερο δεν ξέρουν / δεν μετράνε σωστά / θα καταστραφεί τοαυτοκίνητο μπλα μπλα μπλα μπλα ............. οι κανόνες τις φυσικής μπλα μπλα μπλα
![]()
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|