Nαι λοιπον valsam εγω εχω τη μαγκια και το σθενος να παραδεχομαι και τα λαθη μου και τις λαθος αποψεις μου επειδη δεν ειμαι παπαγαλακι οπως εσυ.
Αν ψαξεις σε wiki, google θα βρεις και αλλα να μας πεις . Και αν συμβουλευτεις και τον κυριακο θα βρεις και video για την ασφαλεια που μας εβαζε με αυτοκινητα (υγραεριοκινητα ?) που επιασαν φωτια. ωρες ειναι να μας το βαλεις και αυτο!!
εγω σου ειπα την λυση μην ψαχνεις ουτε εγκεφαλακια ουτε τιποτε γιατι θα κανεις αλλη ζημια στο αυτοκινητο σου και θα βριζεις και αλλους μετα. πιασε και ξηλωσε το να ησυχασεις και εσυ και εμεις. Υπαρχει και η λυση των σκοπιων φυσικα πας καθε εβδομαδα εκει τρως πινεις (εχει και καζινο συμφωνα με το νομο των πιθανοτητων μπορει και να κερδιζεις) βαζεις και αεριο και ολα καλα.
Ασε εμας τους ηλιθιους εδω που δεν καταλαβαινουμε οτι δεν εχουμε κερδος (μπορει να εχουμε και ζημια) να σιγοβραζουμε στο ζουμι μας.
Απεναντι στην βια τον τσαμπουκα και την παραπληροφορηση που προωθειτε εσεις θεωρω οτι οι απαντησεις μου καθε αλλο παρα ειρωνια ειναι. Στο κατω κατω εχω τις αποψεις μου εχω τις μετρησεις μου εχω το πορτοφολι μου και εσυ τα δικα σου.
Οπως εσυ λες την αποψη σου λεω και εγω τη δικη μου.
Και εγω θα τολμησω να σε ξαναρωτησω: Εγω ειμαι ανεργος εσυ τι δουλεια κανεις? Δεν περιμενω να μου απαντησεις αλλα ρωταω επειδη εσυ μιλησες για κατευθυνσεις και αναξιοπιστια!!!!
Δηλαδη για να καταλαβω καλα εγω που υποστηριξα γεμισμα απο σκοπια,βουλγαρια ημουν καλος αλλα καποιος με λαδωσε η εγινα πρατηριουχος μετα και αλλαξαν τα συμφεροντα μου? Δηλαδη αποκλειεις την περιπτωση πανω στο θυμο μου (γιατι θυμο εχω και τωρα με την τιμη του υγραεριου) να σκεφτηκα να κανω αυτην κινηση με τα σκοπια και κατοπιν να το ειδα πιο λογικα?
Γιατι εφ'οσον ψαχνεις ολο το φορουμ μηπως βγαλεις λαυρακι

κοιτα και μετα την διαμαχη και ανταλλαγη αποψεων που ειχα με το ηλια για το θεμα. Σταματα λοιπον την μανια καταδιωξης και τα σεναρια και κανε ενα απο τα δυο να βρεις την υγεια σου. Ξηλωμα η σκοπια!!! Μια χαρα θα εισαι και στις δυο περιπτωσεις. Η καταναλωση απο την αλλη δεν υπερβαινει ποτε το 15% στο δικο μου αυτοκινητο πως να το κανουμε κυριε καθηγητη? Οσο και να χτυπιεσαι αυτες ειναι οι μετρησεις. Οσο για τις αντιπροσωπειες και τα site που μας βαζεις κρατα τα εσυ και ο κυριακος που ειστε καμμενοι εγω μια χαρα ειμαι!!!
Οσο για την τιμη που βαζω εδω θεσσαλονικη ειναι 0,92 αυτες τις ημερες και αλλαζω λαδια δωρεαν πλενω οποτε θελω δωρεαν κανω σερβις μικρα καθως και μικροεργασιες δωρεαν και
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΚΟΠΙΑ ΕΣΥ ΠΑΝΕ. Ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα!!!