jojo77 έγραψε:macmac το τραινάρω όσο μπορώ για να το ψάξω όσο μπορώ , αλλά δεν μπορώ να το τραινάρω αιωνίως . Ηδη το αυτοκίνητο είναι ένα μήνα σε ακινησία . Προτάσεις πάντως δέχομαι ακόμα![]()
Σήμερα ακουσα και μια άλλη άποψη και παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας όσοι γνωρίζετε :
1 ) Τα κόρσα βγάζουν πρόβλημα στις έδρες και με βενζίνη σε ποσοστό 20% περίπου , στα ίδια χιλιόμετρα με το δικό μου
2 ) Αν είχα πρόβλημα με φτωχό μίγμα τότε θα είχα ρεταρίσματα συνέχεια και όχι μόνο τον τελευταίο καιρό ( θυμίζω οτι το τσεκ εντζιν μου άναβε και έσβηνε κατα διαστηματα από την αρχή της εγκατάστασης του lpg, αλλά δεν είχα καταλάβει πρόβλημα στην ομαλή κίνηση του αυτοκινήτου).Επιπλέον θα με είχαν σταματήσει και στο ΚΤΕΟ λόγω καυσαερίων ( πέρασα το τακτικό ΚΤΕΟ της διετίας τον Ιούνιο ) αν υπήρχε θέμα με μίγματα . Πέρασα όμως χωρίς ενόχληση
3 ) Τα ultra gas κιτς ( που φόρεσε το κόρσα ) έχουν πρόβλημα και ανάβουν λαμπάκι αλλά όχι λόγω μίγματος
Αυτο με το οτι βγάζουν και στη βενζινη ειναι παλιο το λένε και για τα φορντ πολλοί μηχανικοί ολα είναι σχετικά ... Αν το φτιάξεις βάλε και έδρες και βαλβίδες για υγραεριο .. Επισης σωστα σου λέει οι φίλος για τα βελτιωμένα μοτέρ ψάξε λίγο στα tuning και θα βρεις την άκρη