andrew έγραψε:Εγω πάντως έκανα ρύθμιση βαλβιδων 2 βδομάδες πριν βάλω υγραεριο.200€ πλήρωσα.πολλα η λίγα δεν ξέρω,πάντως ειδα διάφορα στο αυτοκίνητο.κ μετα έβαλα το κιτ υγραεριο.τωρα που έβαλα το αμάξι σε μια σειρά,λεω σε κάθε σέρβις να τον βάζω να μου ελέγχει κ βαλβίδες.Ειναι καλη ιδέα η ειναι υπερβολή ??
andrew έγραψε:Εγω πάντως έκανα ρύθμιση βαλβιδων 2 βδομάδες πριν βάλω υγραεριο.200€ πλήρωσα.πολλα η λίγα δεν ξέρω,πάντως ειδα διάφορα στο αυτοκίνητο.κ μετα έβαλα το κιτ υγραεριο.τωρα που έβαλα το αμάξι σε μια σειρά,λεω σε κάθε σέρβις να τον βάζω να μου ελέγχει κ βαλβίδες.Ειναι καλη ιδέα η ειναι υπερβολή ??
gkazakias έγραψε:andrew έγραψε:Εγω πάντως έκανα ρύθμιση βαλβιδων 2 βδομάδες πριν βάλω υγραεριο.200€ πλήρωσα.πολλα η λίγα δεν ξέρω,πάντως ειδα διάφορα στο αυτοκίνητο.κ μετα έβαλα το κιτ υγραεριο.τωρα που έβαλα το αμάξι σε μια σειρά,λεω σε κάθε σέρβις να τον βάζω να μου ελέγχει κ βαλβίδες.Ειναι καλη ιδέα η ειναι υπερβολή ??
O ελεγχος με τα βιας να χρεωθει 10-15 ευρω. Ειναι σχετικα απλος και διαρκει λιγο χρονο. Μην το αμελησεις, δεν ειναι καθολου υπερβολη.
papoys έγραψε:Βρε παιδιά δεν το κατέχω το άθλημα αλλά για να δεις βαλβίδες δεν πρέπει να βγάλης καπάκι μηχανής.??
Ποιός θα σου το κάνει αυτό να βγάλει καπάκι να μετρήσει και να ξαναβάλει καπάκι με 10 - 15 ευρώ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες
|
|
|