Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Έλεγχος διάκενων βαλβίδων

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Έλεγχος διάκενων βαλβίδων

Δημοσίευσηαπό andrew » Σάβ 26 Απρ, 2014 15:37

Εγω πάντως έκανα ρύθμιση βαλβιδων 2 βδομάδες πριν βάλω υγραεριο.200€ πλήρωσα.πολλα η λίγα δεν ξέρω,πάντως ειδα διάφορα στο αυτοκίνητο.κ μετα έβαλα το κιτ υγραεριο.τωρα που έβαλα το αμάξι σε μια σειρά,λεω σε κάθε σέρβις να τον βάζω να μου ελέγχει κ βαλβίδες.Ειναι καλη ιδέα η ειναι υπερβολή ??
andrew

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 26 Απρ, 2014 15:44

Εξαρτάται πόσο κάνει ο έλεγχος και κάθε πότε κάνεις σέρβις. Με υγραέριο θα σου έλεγα ότι ένας καλός μπούσουλας είναι τα μισά χιλιόμετρα από όσο προτείνει ο κατασκευαστής με βενζίνη. Από εκεί και πέρα αν το ποσό είναι μικρό καλό είναι και πιο συχνά ώστε να έχεις μια ιδέα τι γίνετε με την φθορά τους.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 27 Απρ, 2014 00:54

andrew έγραψε:Εγω πάντως έκανα ρύθμιση βαλβιδων 2 βδομάδες πριν βάλω υγραεριο.200€ πλήρωσα.πολλα η λίγα δεν ξέρω,πάντως ειδα διάφορα στο αυτοκίνητο.κ μετα έβαλα το κιτ υγραεριο.τωρα που έβαλα το αμάξι σε μια σειρά,λεω σε κάθε σέρβις να τον βάζω να μου ελέγχει κ βαλβίδες.Ειναι καλη ιδέα η ειναι υπερβολή ??

O ελεγχος με τα βιας να χρεωθει 10-15 ευρω. Ειναι σχετικα απλος και διαρκει λιγο χρονο. Μην το αμελησεις, δεν ειναι καθολου υπερβολη.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 27 Απρ, 2014 09:39

andrew έγραψε:Εγω πάντως έκανα ρύθμιση βαλβιδων 2 βδομάδες πριν βάλω υγραεριο.200€ πλήρωσα.πολλα η λίγα δεν ξέρω,πάντως ειδα διάφορα στο αυτοκίνητο.κ μετα έβαλα το κιτ υγραεριο.τωρα που έβαλα το αμάξι σε μια σειρά,λεω σε κάθε σέρβις να τον βάζω να μου ελέγχει κ βαλβίδες.Ειναι καλη ιδέα η ειναι υπερβολή ??

κανε ενα τσεκαρισμα μετα απο 50000km και θα ελεγα στον ιδιο που σου ρυθμισε βαλβιδες πριν την εγκατασταση.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό andrew » Κυρ 27 Απρ, 2014 16:19

Αφού ειναι τόσο μικρό το κοστος αξίζει τον κόπο.
andrew

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό cmax » Κυρ 27 Απρ, 2014 16:29

gkazakias έγραψε:

O ελεγχος με τα βιας να χρεωθει 10-15 ευρω. Ειναι σχετικα απλος και διαρκει λιγο χρονο. Μην το αμελησεις, δεν ειναι καθολου υπερβολη.

Με δεκα ευρω θα ανοιξει το καπο θα δει το καπακι απο εξω και θα σου πει οτι ειναι ενταξει.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 27 Απρ, 2014 17:18

Βρε παιδιά δεν το κατέχω το άθλημα αλλά για να δεις βαλβίδες δεν πρέπει να βγάλης καπάκι μηχανής.??

Ποιός θα σου το κάνει αυτό να βγάλει καπάκι να μετρήσει και να ξαναβάλει καπάκι με 10 - 15 ευρώ. :o
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 27 Απρ, 2014 20:02

papoys έγραψε:Βρε παιδιά δεν το κατέχω το άθλημα αλλά για να δεις βαλβίδες δεν πρέπει να βγάλης καπάκι μηχανής.??

Ποιός θα σου το κάνει αυτό να βγάλει καπάκι να μετρήσει και να ξαναβάλει καπάκι με 10 - 15 ευρώ. :o

Το ψευτοκαπακο ανοιγει, οχι την κεφαλη του κινητηρα. Εχετε δει ποτε πως γινεται? Οι αντιπροσωπειες ζητανε συνηθως τιμη οσο μια εργατοωρα 40 ευρω περιπου ως ελαχιστη χρεωση και ας τελιωσει ο ελεγχος σε μιση ωρα.

Πηγαιντε και ρωτηστε σε ενα συνεργειο εξω ποσο εχει, ολα τα συνεργεια εχουν autodata να δουν τι τιμες διακενων του κατασκευαστη.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό fotisly » Δευτ 28 Απρ, 2014 10:45

οπως ακριβως τα λες για ελεγχο αλλα αν θες κ φλαντζα τοτε μονο η φλαντζα μπορει να κανει 50 ευρω!!για το δικο μ μοτερ τοσο κανει!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 28 Απρ, 2014 12:19

Η φλατζουλα αυτη στο ψευτοκαπακο ειναι συνηθως λαστιχο. Και ναι μπορει να χρειαστει αλλαγη αν εχει ξεραθει και κοπει. Στα αμαξια μου πανω απο 5-10 ευρω δεν την εχω βρει. Ελπιζω παντα να μην μιλατε για αντιπροσωπειες.
gkazakias

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες