από valsam » Σάβ 07 Ιουν, 2014 16:42
Πιο ρεαλιστικο στην αντιμετωπιση αυτων των ξεφτιλισμενων τυπων απο αυτο που εκανα σημερα και το οποιο εχω ξανακανει αρκετες φορες δεν υπαρχει και ας μου λενε μερικοι εδω μεσα οτι κανω καο στην Ελληνικη οικονομια!
Κακο μονο σε αυτους που τους αξιζει κανω!
Πηγα στο πρατηριο του προεδρου των βενζινοπολων εβαλα ενα ταληρο και ειπα στον υπαληλο να διαβιβασει το εξης στο αφεντικο του (με την ελπιδα μπας και φτασει και στ'αυτια και των αλλων πρατηριουχων!)"ενα ταληρο φιλε τοσο βαλε γιατι τοσο χρειαζομαι ακομη υγραεριο για να με φτασει μεχρι τα συνορα Βουλγαριας οπου παω για αλλη μια φορα να γεμισω υγραεριο και βενζινη"!
38,23 λιτρα γ@ματου υγραεριο με 20,40 ευρω(35 ευρω θα ηθελα για να γεμισω εδω Θεσ/νικη με τιμη 91,7 παντου!) και 65.30 ευρω για 55 λιτρα αμολυβδης(90 ευρω θα ηθελα αν γεμιζα Θεσ/νικη!) και σουπερ πλυσιμο κουτρα (πλυσιμο με μπεκ και κερωμα τζαμπανταν!),το 20ρικο το εκαψα στο παν-ελα και το 20ρικο που μου περισεψε το εκανα καπνους,που το 20ρικο με τους 4 καπνους εγινε ξανα 40ρικο,σε τρεις ωριτσες ενα 40ρικο τσεπη που λετε,εκανα την βολτα μου, ηπια τον καφε μου,και ακουσα και την μουσικουλα μου (που με τα παιδια μεσα και την γυναικα ακουω οτι θελουν αυτοι!),ασ'τους να κουρευονται λοιπον!