Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 01 Ιούλ, 2014 15:12

Οτι ειχα να πω το ειπες μονος σου....
Δεν εχω να προσθεσω κατι περεταιρω
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 02 Ιούλ, 2014 11:50

valsam έγραψε:
fokion έγραψε:καθε τι που γραφω δεν εχει στοχο εσενα... ειναι απλά η αφορμη...

ΞΑΝΑθυμιζω...

Γιατι πχ εχει παρει επιδοτηση για μη αστικη περιοχη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγής του ιδιοκτητη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγης πολιτευτη που τους κανει αλλες "χαρες"
γιατι πχ μπορει να διαφημιζει οτι στιριζει την επαρχια και την επιχειρηματικότητα εκει.
γιατι πχ θελει να διαφημισει οτι εχει δυκτιο ΠΑΝΤΟΥ.
ακομα ακομα και "γιατι ετσι"

6 "γιατι"....

Δεν ειπα οτι εχεις στοχο εμενα ρε ξεκολα!
Ειπα οτι αν εγραφα εγω αυτα που εγραψες θα με ειχατε ξεσκισει!

Εδω η αλλη η πορδη παλι πεταχτηκε και μου τα χωνει ,ετσι επειδη παλι του γκ@υλωσε .

Το ερωτημα μου το ξαναλεω ηταν πως γινετε στον Βααπτιστη να πουλανε 12 λεπτα πιο φθηνα απο Θεσ/νικη και'συ απαντησες με 6 πιθανα γιατι, πιθανα γιατι που
ολα τα γιατι που λες εγω πιστευω οτι μπορει να ισχυουν οσο και το οτι μπορει να κερδισω εγω το τζοκερ αυριο,βρε μπορει να ισχυουν και αλλα 26 "γιατι" οπως π.χ γιατι ο τυπος ειναι δισεκατομυριουχος και ειπε να δινει κατω του κοστους υγραεριο στον κοσμο η το εκαναν εξωγηινοι το πρατηριο και με τον τροπο αυτον βοηθανε τον καημενο Ελληνικο λαο!
Απαντησες λοιπον με 6 πιθανα γιατι αλλα το πιθανοτερο και ακλονητο "γιατι" το αφησες στην "απ'εξω"!
Το πιθανοτερο και ακλονητο "γιατι" ειναι οτι οι εδω ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ με κεφαλαια μιας και ο Βαπτιστης ηταν απλα ενα τυχαιο ονομα που εγραψα απο το gasprice και μαλιστα δεν ειναι και η πιο φθηνη τιμη,ενα τυχαιο ονομα απο παμπολα που εχουν 12 και 13 λεπτα διαφορα τιμης με Θεσ/νικη!

Ξερόλα και "επιστήμονα" της πλάκας valsaμάκο , μη ζορίζεσαι.../..ποιός είναι η ΠΟΡΔΗ στο Forum και μάλιστα που ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ , το ξέρουν όλοι...δεν θέλει και πολύ ψάξιμο !!!! :mrgreen: :ymdevil: :))
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 02 Ιούλ, 2014 12:45

Bρε καλως τον,σιγα μην και δεν ξαναπεταγοσουνα παλιοπορδοτρολαρα που για χιλιοστη φορα γ@μας μια σηζητηση!
Ωστε εγω χλευασα το επαγγελμα σου και παρεξηγηθηκες λοιπον super director of Operation dpt NickSt ,ενω εσυ δεν χλευαζεις εμενα αβερτα-κουβερτα(για αλλη μια φορα τα"επιστήμονα" της πλάκας valsaμάκο τι ειναι δηλ.?) ?

ΘΑ σταματησεις επιτελους τις φραστικες επιθεσεις και τις ειρωνειες με το που γραψω κατι η θα συνεχισουμε ετσι?
Καταλαβε το ρε δεν εχει την ορεξη σου ο καθε συμφορουμιτης να διαβαζει τις μ@λακιες σου ,καταλαβε το επιτελους και μην ασχολησε με την παρτη μου ,στο εχω ξαναζητησει αλλα εσυ το βιολι σου !
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 02 Ιούλ, 2014 13:06

valsam έγραψε:Bρε καλως τον,σιγα μην και δεν ξαναπεταγοσουνα παλιοπορδοτρολαρα που για χιλιοστη φορα γ@μας μια σηζητηση!
Ωστε εγω χλευασα το επαγγελμα σου και παρεξηγηθηκες λοιπον super director of Operation dpt NickSt ,ενω εσυ δεν χλευαζεις εμενα αβερτα-κουβερτα(για αλλη μια φορα τα"επιστήμονα" της πλάκας valsaμάκο τι ειναι δηλ.?) ?

ΘΑ σταματησεις επιτελους τις φραστικες επιθεσεις και τις ειρωνειες με το που γραψω κατι η θα συνεχισουμε ετσι?
Καταλαβε το ρε δεν εχει την ορεξη σου ο καθε συμφορουμιτης να διαβαζει τις μ@λακιες σου ,καταλαβε το επιτελους και μην ασχολησε με την παρτη μου ,στο εχω ξαναζητησει αλλα εσυ το βιολι σου !

Ξέρω πως σε "τροφοδοτώ" , αλλά μια ακόμη φορά χαλάλι...

Καραγκιόζαρε , τη συζήτηση την σέβομαι και όπου με παίρνει συμμετέχω../..εκείνο που γ@μάω και θα συνεχίσω να το κάνω μπάς και "συμμορφωθείς" είναι οι αρχι-μ@αλακίες που γράφεις και οι προκλήσεις που αμολάς σαν πορδές εδώ μέσα../..πράγματι όπως σου είπε και κάποιος άλλος , είσαι περίπτωση για "ειδικούς" ...

..edit../..εσύ χλεύασες ( και συνεχίζεις )το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που κάνω και ζώ εγώ και η οικογένεια μου..εσένα το επάγγελμά σου είναι το "επιστημονιλίκι" μέσα στο φορουμ που αναφέρθηκα εγώ ????!!!!...αν αυτό είναι το επάγγελμα σου !!!! τότε πές το ρε μάστορα να σου ζητήσουμε και συγγνώμη !!!!...
NickSt

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 02 Ιούλ, 2014 13:44

Ρε φιλε Nick και εσυ fokion γιατι ασχολειστε? Ο τυπος ειναι βαλτος φαινεται απο χιλιομετρα μακρυα θελει να χαλαει οτιδηποτε εδω μεσα.
Παρατηρηστε λιγο σε καθε θεμα που αναπτυσεται εδω εχει και απο ενα συγγενη ,φιλο ,θειο ,ξαδερφο που του λεει οτιδηποτε μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον της υγραεριοκινησης.Λες και εμεις ολοι οι αλλοι δεν κυκλοφορουμε εξω δεν εχουμε γνωστους και φιλους.
Υπαρχουν δυο λυσεις για να μην χαλατε τους εαυτους σας ψυχολογικα!!! Η του λετε σε ολα ναι και αφηστε τον να φαγωθει με τα ρουχα του η παρτε τον στην πλακα!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 02 Ιούλ, 2014 14:06

tasoshunter έγραψε:Ρε φιλε Nick και εσυ fokion γιατι ασχολειστε? Ο τυπος ειναι βαλτος φαινεται απο χιλιομετρα μακρυα θελει να χαλαει οτιδηποτε εδω μεσα.
Παρατηρηστε λιγο σε καθε θεμα που αναπτυσεται εδω εχει και απο ενα συγγενη ,φιλο ,θειο ,ξαδερφο που του λεει οτιδηποτε μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον της υγραεριοκινησης.Λες και εμεις ολοι οι αλλοι δεν κυκλοφορουμε εξω δεν εχουμε γνωστους και φιλους.
Υπαρχουν δυο λυσεις για να μην χαλατε τους εαυτους σας ψυχολογικα!!! Η του λετε σε ολα ναι και αφηστε τον να φαγωθει με τα ρουχα του η παρτε τον στην πλακα!!!

Τάσο , όντως τώρα που το σκέφτομαι , όπως λές έχει πολλούς "φίλους" - "κουμπάρους" - "ξαδέρφια" - "μπαρμπάδες"- και δε συμμαζεύεται που έχουν ολοι "κάτι" να πούν κατά της υγραεριοκίνησης !!!!!..και με την ψύχραιμη λογική , ναί , αυτή που προτείνεις είναι πράγματι η μόνη λύση../..αλλά ρε φίλε όσες φορές λέω να μην ξανα-ασχοληθώ με τις π@απαριές του , πετάει και μιά προσωπική πρόκληση που δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη . Όμως όπως το λές πρέπει να γίνει , μάλλον έτσι θα "σκάσει" απο τη φούρκα του !!!..thanks φίλε ...
(..ξέχασα..τώρα θα "αρπάξει" εσένα !!! )
NickSt

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 02 Ιούλ, 2014 14:16

Δεν θα ειναι η πρωτη φορα συνηθισμενος ειμαι το αντιμετωπιζω φιλε!!! :thumbup:
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 02 Ιούλ, 2014 14:30

Καλα ενταξει,εσκασε και το αλλο μελος του κουαρτετου " φανατικοι υποστηρικτες ο valsam ειναι τρελος και εχθρος της υγραεριοκινησης" και τους πεισατε ολους τους ανοητους του φορουμ!
Πολυ ανοητους και χαζους πρεπει να τους θεωρειτε λοιπον ολους τους συμφορουμιτες(αυτους τους λιγους περα απο συμφεροντα που εχουν μεινει),αλλιος δεν εξηγειτε με τοσο παταμενα επειχηρηματα να υποτιματε την νοημοσυνη τους!
Π@παρολογοι,αβανταδοροι,και βαλτοι αλλοι ειναι εδω μεσα και το κατταλαβαινει πολυ καλα ο κοσμος γι'αυτο και δεν εχει μεινει σχεδον κανεις περα απο τετοιους στο φορουμ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 02 Ιούλ, 2014 14:39

οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται ακριβως οπως τους εστειλες φιλε!!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 02 Ιούλ, 2014 16:54

valsam έγραψε:Καλα ενταξει,εσκασε και το αλλο μελος του κουαρτετου " φανατικοι υποστηρικτες ο valsam ειναι τρελος και εχθρος της υγραεριοκινησης" και τους πεισατε ολους τους ανοητους του φορουμ!
Πολυ ανοητους και χαζους πρεπει να τους θεωρειτε λοιπον ολους τους συμφορουμιτες(αυτους τους λιγους περα απο συμφεροντα που εχουν μεινει),αλλιος δεν εξηγειτε με τοσο παταμενα επειχηρηματα να υποτιματε την νοημοσυνη τους!
Π@παρολογοι,αβανταδοροι,και βαλτοι αλλοι ειναι εδω μεσα και το κατταλαβαινει πολυ καλα ο κοσμος γι'αυτο και δεν εχει μεινει σχεδον κανεις περα απο τετοιους στο φορουμ!

Σαν αυτούς που αναφέρεις , ΕΝΑΣ τέτοιος έχει μείναι εδώ μέσα../..ΕΣΥ !!!...άντε ξεκουβάλα να ξεβρωμίσει ο τόπος...
NickSt

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες