valsam έγραψε:Θα σας κανω μια-δυο ερωτησεις εσας τους 4 "εχθρους" μου και θελω αν εχετε εστω και ιχνος ειληκρινιας να μου απαντησετε τι πιστευετε,δηλ. πιστευετε οτι ειμαι μονοδικη περιπτωση μη ικανοποιημενου υγραεριοκινητου?
Πιστευετε η οχι οτι υπαρχουν ατομα παρα πολλα στην Θεσ/νικη στην δικια μου θεση και σε ακομη χειροτερη και οτι δεν ειναι δημιουργημα της φαντασιας μου αυτοι οι συγγενεις και φιλοι που αναφερω?
Με 35 και 40 λεπτα τελικο κερδος στο λιτρο σε συγκριση με την βενζινη εδω στην Θεσ/νικη και κοστος μετατροπης 1200-1500 ακομη και 2-2,5 χιλιαρικα (συστηματα υγρουψεκασμου κτλ και τιμες για τις προ ετους εγκαταστασεις!) και εμφανιση ζημιας απο VSR για πειτε μου ρε "εχθροι" μου ποσα χρονια και ποσες χιλιαδες χλμ χρειαζονται για να κανουν αποσβεση αυτοι οι ανθρωποι?
Επικεντρονομαι σε αυτη τη παραγραφο γιατι ουσιαστικά καληπτει και την προηγουμενη και την επομενη.
Κατ' αρχην δε σε βλεπω σαν "εχθρο" μου - λες κι εχουμε να χωρισουμε τιποτα...
Παμε λοιπον
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εισαι η μοναδικη περιπτωση. το θεμα ειναι το "γιατι" ( και παλι )
γιατι επεσες σε μαλακα/ασχετο/σκιτζη εγκαταστατη που σου εκανε ντεφι το αυτοκινητο??
γιατι σου πουλήσαν φουμαρα για μεταξοτες κορδελες? ( βλεπε "εγγυημενο" 50% φτυνοτερα το λιτρο βλεπε "50% οικονομια" βλεπε "Χ χρονια εγγυηση κινητηρα"
γιατι ΚΑΝΕΙΣ δε σου ειπε οτι το μοτερ σου καλως ή κακως ειναι επιρρεπες στο να το παρεις αγκαλια και οτι για να ζησει θελει ειδική ( και με κοστος πχ λαδιερες κ.λ.π.) μεταχειρηση???
γιατι ΚΑΝΕΙΣ ( πλην ελαχιστων) δεν εβαλε κατω "χαρτι και μολυβι" να συνυπολογισει ολα τα ανωτερω + το ποσα χλμ τελικά κανει Χ ποσα λιτρα καιει στα 100 χλμ ωστε να μην εχουμε φαινόμενα του τυπου "υγραεριο σε ατος που κανει 8.000 το χρονο"???
Οχι λοιπον ΔΕΝ ειναι της φαντασίας σου....
Αν εχεις αποσβεσει τα 30-40 λεπτα δεν ειναι λιγα.... αν το καλοσκευτεις. εδω κυνηγας τα 5 λεπτα...
Χμ... αν εγω ειμαι ηλιθιος και παω και βαλω σε αυτοκινητο ευτελους αξιας ( σα το δικο μου πχ που το βρισκεις 1500 ευρω και σηκωνει και παζαρι) συστημα που ..... κανει πιο πολλά, ε! ειμαι ηλιθιος και φερω την ευθυνη .
Αν το αυτοκινητο μου ειναι "πρωτη μουρη" σε μαυρες λιστες και παλι φερω την ευθυνη.... ΕΚΤΟΣ και αν υπολογισω οτι θα εχω κανει τα κουμαντα μου απο ΟΛΕΣ τις πλευρες, δηλ. εχω ενα οικονομικό συστημα που δε θα αποσβεστει του γνωστου αγιου ανημερα, εχω ενα φυσιολογικό ατοκινητο κι οχι ενα χρεπι του κερατα και του κανω συντηρηση κι οχι αν και οποτε θυμαμαι....
Τελος παντων μακρυγορουμε
θα το πω για μια ΑΚΟΜΗ φορα.
Το υγραεριο ΔΕΝ ειναι για ολους, ΔΕΝ ειναι "το νερο του καματερου"....
υπο ΑΡΚΕΤΟΥΣ ορους καρασυμφαιρει
αλλα και υπο αρκετους ορους ειναι "καταστροφη"
τους λογους και τους μεν και τους δε τους εχω πει, τουλαχιστον εγω, 10αδες φορές μην του επαναλλαμβανω παλι...