Eνας θειος μου,ενας ξαδερφος,ενας κουμπαρος μου,και ενας που πετυχα σε γαριδακια μεσα τα ιδια ακριβως μου ειπανε για 35-40 ακομη και 50 αυξηση καταναλωσης!!!
nickp έγραψε:Μην λέμε υπερβολές. Εμένα βγάζει με 35 ευρώ 400 χλμ.Καιω λίγο παραπάνω από 9 ενώ με βενζίνη καίω 8 οπότε λιγότερο από 20% κατανάλωση.
και άλλους που έχω ρωτήσει πάλι για τόσο μιλανε
tasoshunter έγραψε:Νικο μεταξυ σοβαρου και αστειου για το +15% του δικου μου αυτοκινητου ειναι πραγματικο 100%.
Τι λες να ειμαι τοσο βλακας ρε φιλε ωστε να εχω +30 παραδειγμα και να λεω οτι εχω λιγοτερο?
Τι εχω να κερδισω γραφοντας ψεμματα σε ενα site που οτι γραφει ο καθενας ειναι απροσωπο? Μηπως θα με δει κανεις για να ντραπω?
Ουτε συμφερον εχω φιλε. Ανεργος ειμαι αυτη τη στιγμη πρωην εμπορος (οχι καυσιμων) ειμαι απο αυτους που ο valsam λεει κλεφτες .
Τι κερδος εχω να πατροναρω την υγραεριοκινηση μεσω της καταναλωσης του αυτοκινητου μου.Μηπως θα μου δωσει ποσοστα ο ηλιας απο την ΑΘΗΝΑ αν κανει περισσοτερες εγκαταστασεις??
Το ξανα λεω ρε Νικο δεν ειναι ολα τελεια στο κομματι υγραεριοκινηση αλλα συμφερει πως να το κανουμε? Αν καπου τα λεω λαθος πες μου.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες
|
|
|