Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 12:15

Hλια δικαιο εχει ο valsam.
Eνας θειος μου,ενας ξαδερφος,ενας κουμπαρος μου,και ενας που πετυχα σε γαριδακια μεσα τα ιδια ακριβως μου ειπανε για 35-40 ακομη και 50 αυξηση καταναλωσης!!! :lol: :lol: :lol:
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό nickp » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 13:25

Μην λέμε υπερβολές. Εμένα βγάζει με 35 ευρώ 400 χλμ.Καιω λίγο παραπάνω από 9 ενώ με βενζίνη καίω 8 οπότε λιγότερο από 20% κατανάλωση.
και άλλους που έχω ρωτήσει πάλι για τόσο μιλανε
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 13:31

nickp έγραψε:Μην λέμε υπερβολές. Εμένα βγάζει με 35 ευρώ 400 χλμ.Καιω λίγο παραπάνω από 9 ενώ με βενζίνη καίω 8 οπότε λιγότερο από 20% κατανάλωση.
και άλλους που έχω ρωτήσει πάλι για τόσο μιλανε

Φιλε nickp εχεις απολυτο δικαιο αυτα στον valsam πες τα που μας λεει για καταναλωση +35%.
Η δικη μου καταναλωση ειναι στο +15% περιπου.
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 14:02

Τώρα θα φταίτε αν θα βρείτε το μπελά σας ...πως "τολμάτε" ρε φιλαράκια να έχετε καταναλώσεις γύρω στο +15% ????..( όπως και εγώ άλλωστε )....
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 14:56

Νικο μεταξυ σοβαρου και αστειου για το +15% του δικου μου αυτοκινητου ειναι πραγματικο 100%.
Τι λες να ειμαι τοσο βλακας ρε φιλε ωστε να εχω +30 παραδειγμα και να λεω οτι εχω λιγοτερο?
Τι εχω να κερδισω γραφοντας ψεμματα σε ενα site που οτι γραφει ο καθενας ειναι απροσωπο? Μηπως θα με δει κανεις για να ντραπω?
Ουτε συμφερον εχω φιλε. Ανεργος ειμαι αυτη τη στιγμη πρωην εμπορος (οχι καυσιμων) ειμαι απο αυτους που ο valsam λεει κλεφτες .
Τι κερδος εχω να πατροναρω την υγραεριοκινηση μεσω της καταναλωσης του αυτοκινητου μου.Μηπως θα μου δωσει ποσοστα ο ηλιας απο την ΑΘΗΝΑ αν κανει περισσοτερες εγκαταστασεις??
Το ξανα λεω ρε Νικο δεν ειναι ολα τελεια στο κομματι υγραεριοκινηση αλλα συμφερει πως να το κανουμε? Αν καπου τα λεω λαθος πες μου.
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 15:21

tasoshunter έγραψε:Νικο μεταξυ σοβαρου και αστειου για το +15% του δικου μου αυτοκινητου ειναι πραγματικο 100%.
Τι λες να ειμαι τοσο βλακας ρε φιλε ωστε να εχω +30 παραδειγμα και να λεω οτι εχω λιγοτερο?
Τι εχω να κερδισω γραφοντας ψεμματα σε ενα site που οτι γραφει ο καθενας ειναι απροσωπο? Μηπως θα με δει κανεις για να ντραπω?
Ουτε συμφερον εχω φιλε. Ανεργος ειμαι αυτη τη στιγμη πρωην εμπορος (οχι καυσιμων) ειμαι απο αυτους που ο valsam λεει κλεφτες .
Τι κερδος εχω να πατροναρω την υγραεριοκινηση μεσω της καταναλωσης του αυτοκινητου μου.Μηπως θα μου δωσει ποσοστα ο ηλιας απο την ΑΘΗΝΑ αν κανει περισσοτερες εγκαταστασεις??
Το ξανα λεω ρε Νικο δεν ειναι ολα τελεια στο κομματι υγραεριοκινηση αλλα συμφερει πως να το κανουμε? Αν καπου τα λεω λαθος πες μου.

Τάσο , μάλλον ΔΕΝ κατάλαβες ρε φίλε ίσως τι σού έγραψα παραπάνω ..μεσοσταθμικά και ΕΓΩ τόση περίπου κατανάλωση έχω !!!!!..είναι δυνατόν να αμφισβητήσω αυτό που γράφεις ???...συμφωνώ απόλυτα επίσης , το έχω ξαναγράψει , ότι στην υγραεριοκίνηση ΔΕΝ είναι όλα τέλεια αν και στην δική μου περίπτωση όμως , με το Stilo μου 1,6 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανική . ΔΕΝ έχω προβλήματα ,ΔΕΝ χρησιμοποιώ πρόσθετα και στον εγκαταστάτη μου έχω πάει μια φορά για ρύθμιση στα πρώτα 1500 χλμ , δύο φορές για χαρτί κτεο και μιά φορά για αλλαγή φίλτρων και έλεγχο του συστήματος ...( ζυγώνει ο καιρός για τη δεύτερη αλλαγή φίλτρων μιας και έχω ήδη συμπληρώσει τα 40.000 χλμ.. }..συμφαίρει και καρασυμφαίρει ρε φίλε...απλά κάποια "κυκλώματα" χαλάνε λίγο την κατάσταση...ΔΕΝ μπορεί να είναι μόνο οι πρατηριούχοι , είναι πολλά πράγματα μαζί πιστεύω...
..κλείνοντας αφού με ρωτάς ...+1000000 σε όσα γράφεις.. :thumbup:

..p/s..να σου ευχηθώ την όσο το δυνατόν πιο σύντομη αποκατάσταση στήν εργασία σου...έχω ανθρώπους στο περιβάλλον μου πού βιώνουν την ανεργία και περίπου καταλαβαίνω τι περνάς..
Τελευταία επεξεργασία από NickSt και Πέμ 03 Ιούλ, 2014 15:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 15:25

Νικο δεν στα γραφω φιλε επειδη δεν καταλαβες. Απο αγανακτηση στα γραφω επειδη μερικοι εδω δεν καταλαβαινουνε τι λεμε και τι γραφουμε.
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 15:26

Εγω με + 20% τη γλυτωνω????? :D :D :D

για να λεμε και.... του valsam το δικο ( αστειευομαι μη παρεξηγηθεις) αν ανοικεις στη περιπτωση οπου σε παραμυθιασανε ( κακως που δε το εψαξες - τσιμπισες ) και τωρα εχεις μεινει με το "αποτετοιο στο χερι" γιατι εβαλες ενα συστημα των 1500 ευρω + λαδιερες μυδιερες και συναφη, ε αμα εχεις πεσει και σε σκιτζη....
οποτε "δε σου βγαινει".....
Θα "valsamισεις" δε θα "valsamισεις"????

Γιατι οταν επρεπε ΚΑΝΕΙΣ (πολυ δε περισσότερο οι ιδιοι μεταξυ τους) δεν μαζεψε τους εγκαταστατες οι οποιοι
α. πολλοι απο αυτους πουλαγαν (και πουλανε λιγοι ακομα και σημερα) παραμυθια τυπου 50% οικονομια κ.λ.π.
β. συστηματα που σημερα που πεινανε εχουν πες 500 ευρω την "καλη εποχη" τα πουλαγαν 1000 και... με 3μηνο ραντεβου
γ. Εγιναν τοσοι πολλοι τοσο γρηγορα χωρις ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικο ελεγχο..

τωρα το κυκλωμα καυσιμου.... ειναι μια πολυ "βρωμερη" ιστορια ως συνολο που τι να λεμε τωρα...
τι συνολο δηλαδη.... 2 εταιρείες παιζουν μπαλα.... λετε να μην "τα βρισκουν" αλλα να κατηγορουμε τους πρατηριουχους που γλυφουν κανα κοκκαλακι απο την ΜΕΓΑΛΗ μασα των "2"????

Απλά αναρωτηθητε ΠΟΙΟΣ τροφοδοτει με καυσιμα το στρατο/αεροπορια/ναυτικο....
Οι ιδιοι "2"......
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 15:41

fokion με βρισκεις συμφωνο σε ολα οσα γραφεις!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 15:53

Ρε ειστε εντελως γκαουη η το παιζετε γκαου?
Δεν αμφισβητω ρε τα 10,15 και 20% αυξηση καταναλωσης που εχετε ορισμενοι,εσεις γιατι αμφισβητειτε τα 30% που λεω εγω?
Για ριξτε μια ματια στο φορουμ και πειτε μου ειμαι ο μονος που εχει τοση αυξηση καταναλωσης?
Ποσοι δηλωνουν +25%?
Και ξαναρωταω πηρε κανεις σας τεκμηριωμενη απαντηση απο κανεναν εγκαταστατη η μηχανικο γιατι τα εργοστασιακα αυτοκινητα lpg εχουν ολα πανω απο 30% αυξηση καταναλωσης σε σχεση με την βενζινη και τα δικα σας εχουν μονο 10-15-20% ?
Εγω το μονο που ελαβα προς απαντηση στο συγκεκρημενο ερωτημα περα απο μια θεωρεια περι ρυπων που διαβασα εδω μεσα και που σε 2 μηχανικους που το ρωτησα μου απαντησαν οτι το αντιθετο θα επρεπε να συμβαινει ,ολες οι υπολοπες απαντησεις ηταν ειρωνιες και βρισιες προς το προσωπο μου!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες