Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 16:17

valsam
αν πραγματικά θες να συνεχισουμε την κουβεντα τα "ρε" και τα "γκαου" και ολα τα συναφη, σε παρακαλώ, αν μη τι αλλο οπου εμπλεκομαι, αστα στη ακρη...

το +25% μπορει να ειναι και λαθος ρυθμιση του μαστορα μπορει να ειναι και λογω "προβληματικου" μοτερ ( που δε θα αντεχε και πολλές προπορειες λογω καταστασης) μπορει να ειναι 1002 που εν πολλοις εχει να κανει και με καθε μοτερ μεμονομενα αλλα και καθε οδηγο.
Στο δικο μου πχ δεν εχω ΙΔΕΑ πως συμπαιριφερεται μετα τις 4.000 στροφες γιατι πολυ απλά ΠΟΤΕ δε το παταω μεχρι εκει, στις 3500 με 5η εχει αναλλογα τα λαστιχα 100 με 120 χλμ υπερ αρκετα για μενα.

τεκμηριωμενη απαντηση θα παρεις(ουμε) ΜΟΝΟ αν μαθουμε ΤΙ διαφορές υπαρχουν και σε υλικά και ( κυριως ) σε προγραμματισμό εγκεφαλου(ων).
Οτιδηποτε αλλο ειναι λογικη μεν αλλα εικασια δε...
και να σου πω και κατι????
και τι σημασια εχει οταν ΠΛΕΟΝ με το +20-25% αυτοκινητα εχουν φτασει ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ αριθμο χιλιομετρων και ΔΕΝ εχουν σπασει......
( αυτοκινητα παντα υπο τις προυποθεσεις που εχουμε θεσει δηλ οχι σε μαυρη λιστα οχι σκιτζης μαστορας κ.λ.π. κ.λ.π.)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 16:22

Αν ειναι να ησυχασεις και να ηρεμησεις valsam να σου πω οτι το δικο μου εχει +40 καταναλωση.
Μας εχεις ζαλισει!!!
Επειδη καηκες εσυ δεν παει να πει οτι καηκαμε ολοι μας
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 16:23

ρε δεν τον βαρεθηκατε ακομη ρε θηρια;;;;;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 16:29

maevius
οπως ειπα και πριν
το "προβλημα" δεν ειναι ο - καθε - valsam ο οποιος καλως ή κακως εχει την δικη του αποψη για ολους τους λογους που εχουμε πει.

το "θεμα ειναι" ( λες και εχουμε κανενα συμφαιρον αλλα παμε παρακατω) το τι διαβαζει ολος ο υπολοιπος κοσμος να μπορει να σχηματισει μια αποψη ασχετα απο φωκιωνες βαλσαμιδες και παει λεγοντας ωστε να δει ο ιδιος αν και κατα ποσον τον συμφαιρει το ολο εγχειρημα.....

και βεβαιως να αποδιδονται τα του καισαρος το καισαρι......
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 16:32

fokion έγραψε:maevius
οπως ειπα και πριν
το "προβλημα" δεν ειναι ο - καθε - valsam ο οποιος καλως ή κακως εχει την δικη του αποψη για ολους τους λογους που εχουμε πει.

το "θεμα ειναι" ( λες και εχουμε κανενα συμφαιρον αλλα παμε παρακατω) το τι διαβαζει ολος ο υπολοιπος κοσμος να μπορει να σχηματισει μια αποψη ασχετα απο φωκιωνες βαλσαμιδες και παει λεγοντας ωστε να δει ο ιδιος αν και κατα ποσον τον συμφαιρει το ολο εγχειρημα.....

και βεβαιως να αποδιδονται τα του καισαρος το καισαρι......

++++++++++++++++++++++++++
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 22:00

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι αναθεματίζουν τόσο το lpg.
Αυτή τη στιγμή που η διαφορά του από τη βενζίνη σε χρήματα βρίσκεται στη μεγαλίτερη τιμή της.
Αυτή τη στιγμή που πολλοί από μας έχουμε κέρδος πάνω από 50% και ακούω κάποιους να αναθεματίζουν εγκαταστάτες
που διαφημίζουν κέρδος 50% κάτι που αυτή τη στιγμή τουλάχιστον αληθεύει.

Τι να πω ή δεν ξέρω τι μου γίνεται (μακάρι νάταν αλήθεια γιατί θάμουν ευτυχισμένος) :lol: η ζω σε άλλη χώρα.
(μακάρι και αυτό νάταν αλήθεια) :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό georgeIII » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 22:16

Σε εμενα παντως η καταναλωση ηταν μικτα 7,5l/100km με την βενζινη ενω με το υγραεριο ειναι 9-10l/100km μικτα. Αν υπολογιζω καλα 25% αυξηση καταναλωσης. Νομιζω οτι με συμφερει παντως ασχετα της αυξησης. Σε εναμιση μηνα που το εχω περιπου τοποθετησει εχω κανει 6000km και πιστευω εχω ενα κερδος της ταξης των 300Ε.
georgeIII

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 23:46

georgeIII έγραψε:Σε εμενα παντως η καταναλωση ηταν μικτα 7,5l/100km με την βενζινη ενω με το υγραεριο ειναι 9-10l/100km μικτα. Αν υπολογιζω καλα 25% αυξηση καταναλωσης. Νομιζω οτι με συμφερει παντως ασχετα της αυξησης. Σε εναμιση μηνα που το εχω περιπου τοποθετησει εχω κανει 6000km και πιστευω εχω ενα κερδος της ταξης των 300Ε.

Aλλο 9 και αλλο 10 λιτρα φιλε, με 9 λιτρα εισαι στο 20% και με 10 εισαι στο 34% αυξηση καταναλωσης!
Τελος παντων κερδισμενος ξεκερδισμενος να πας να το κοιταξεις το συστημα σου γιατι συμφωνα με τους ειδικους του φορουμ πρεπει να εισαι ο δευτερος μετα απο εμενα με τετοια αυξηση καταναλωσης!
Η μαλλον καλυτερα πετα το!
Η ακομη καλυτερα παρε πισω αυτα που εγραψες γιατι στο τελος θα σε βγαλουν ψευτη η τρελο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 04 Ιούλ, 2014 00:25

Ναι φιλε ακου τον valsam τον καθηγητη και πετα το και τα 300 ευρω που κερδιζεις καθε μηνα αστα να πανε στο διαολο σιγα τα λεφτα !!!!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 04 Ιούλ, 2014 00:25

Για μένα στην τελική είναι μια από τις πολλες αποφάσεις που παίρνουμε και μπορεί πολύ απλά να απογοητευτουμε με το αποτέλεσμα.
Παίρνεις ένα ρίσκο που το γνωρίζεις , κανείς δεν εγγυοταν ότι η τιμή θα παραμείνει χαμηλά. Όλοι ελπίζαμε και ελπίζουμε να συνεχίσει να ψιλό συμφέρει και συνεχίζουμε έτσι.

Ας κάτσουν όλοι κ ας σκεφτούν αν τελικά τους συμφερε και στην τελική να μην το προτείνουν σε κανένα.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το timing που το έβαλα δεν ήταν κ το καλύτερο αλλά τουλάχιστο το κάνα απόσβεση. Βάλε και το πρήξιμο πήγαινε έλα στο συνεργείο τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα προς αρνητικά.
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 80 επισκέπτες