Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό magellan » Τετ 13 Αύγ, 2014 19:15

Τζάμπα τελικά φωνάζουμε.
Ακόμη και στην Κω, ακόμη και στην Νάξο, όχι πως είναι φθηνοί, αλλά τουλαχιστον το lpg εχει 0,98, όταν η βενζίνη είναι 5-10 λεπτα ακριβότερη απο οτι στο Ηράκλειο.
Ηράκλειο εδώ και 4 μήνες ακομη 1,048-1,055 και τα 5 πρατήρια.
Οι ακριβότεροι σε όλη την Ελλάδα, 28 ολόκληρα λεπτα ακριβότεροι απο το φθηνότερο πρατήριο σήμερα που μιλάμε, το οποίο δεν βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά στα Τρίκαλα και στην Κοζάνη.
28 λεπτα στο λίτρο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως κρητικό. 28 λεπτα.
Αυτοι δεν εχουν μεταφορικα ρε Λ@ΜΟΓΙ@;
Δυστυχώς το έμαθα απο μέσα, απο πρατηριουχο, οτι είναι συνεννοημενοι. Κοινώς καρτέλ. Σίγουρος ήμουν, αλλά τώρα πια δεν υπάρχει καμια αμφιβολία.
Λες μήπως επειδή έχουν τα λιγότερα μεταφορικά στην Κρητη να είναι ακριβότεροι μέχρι και 8 λεπτα σε όλο το νησί. Λες;
Δυστυχώς παλι εμαθα, όπως σας ειπα εκ των εσω, οτι έχουν βρει κάτι παλικαρακια επαγγελματίες και τους βαρανε στα αυτιά και αυτοι λένε και ευχαριστώ που έχουν lpg στην πόλη τους.
Χαιβανια είμαστε και καλά μας κανουν.

Sorry για τους τόνους αλλά στέλνω απο το tablet
magellan

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 14 Αύγ, 2014 01:20

magellan έγραψε:Δυστυχώς το έμαθα απο μέσα, απο πρατηριουχο, οτι είναι συνεννοημενοι. Κοινώς καρτέλ. Σίγουρος ήμουν, αλλά τώρα πια δεν υπάρχει καμια αμφιβολία.

Πες τα αυτά στον φιλο εγκαταστατη του φορουμ που τους υποστηριζει τους πρατηριούχους!
Εγω μολι βρω τα φραγκα το γυρναω στο φυσικο αεριο ,η καινουργιο αυτοκινητο ,η μετατροπή το υπαρχον και να πα να γ@μηθουν ολοι τους!
Το υγραεριο δεν είναι για ολους και αυτό είναι με αποφαση μερικων νταβατζιδων,το υγραεριο είναι για τους Τρικαλινούς,τους Βεροιοτες,τους Καρδιτσιοτες,τους Αθηναιους και ορισμένους ακομη,δεν είναι για μας τους Θεσσαλονικεις,τους Ξανθιωτες,τους Κρητικούς και ορισμένους αλλους!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό FiKiFiKi » Πέμ 14 Αύγ, 2014 05:32

Έβαλε αέριο ή ελιν στο δρόμο για Χαλκιδική μετά το κόσμος στα δεξιά. Καρτελοτιμη παρόλο που στα άλλα καύσιμα έχει καλές τιμές και στην περιοχή υπάρχουν πλέον αρκετά βενζινάδικα με υγραέριο
FiKiFiKi

Δημοσιευσεις: 66

Δημοσίευσηαπό tgi » Πέμ 14 Αύγ, 2014 08:54

Σήμερα στην φαωνος 0,799
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 14 Αύγ, 2014 11:36

FiKiFiKi έγραψε:Έβαλε αέριο ή ελιν στο δρόμο για Χαλκιδική μετά το κόσμος στα δεξιά. Καρτελοτιμη παρόλο που στα άλλα καύσιμα έχει καλές τιμές και στην περιοχή υπάρχουν πλέον αρκετά βενζινάδικα με υγραέριο

Το ειπαμε χιλιες φορες δεν υπαρχει άλλη τιμη παρα μια στην Θεσ/νικη,ακομη και το γνωστο πρατηριο που ειχε άλλη τιμη στην πινακιδα(οσο ολοι οι αλλοι δηλ.!) και ειχε 2 λεπτα διαφορα στην αντλια το αλλαξα και αυτος και εχει ακριβος οσο και οι αλλοι,δεν παρεκτρέπετε κανεις πια από την ντιρεκτιβα,ο μονος τροπος για να βρεις άλλη τιμη είναι από Avin με καρτα Πειραιως -5% δηλ. αντι για 90.3 85,5 λεπτα το λιτρο,εγω μονο από εκει βαζω και ας τα καιω στο πανε-ελα μακαρι να το εκαναν περισσοτεροι να δεις θα την ακουγαν η όχι οι καρτελαδες?
valsam

Δημοσίευσηαπό famas1 » Πέμ 14 Αύγ, 2014 13:19

valsam έγραψε:
ο μονος τροπος για να βρεις άλλη τιμη είναι από Avin με καρτα Πειραιως -5% δηλ. αντι για 90.3 85,5 λεπτα το λιτρο,εγω μονο από εκει βαζω και ας τα καιω στο πανε-ελα μακαρι να το εκαναν περισσοτεροι να δεις θα την ακουγαν η όχι οι καρτελαδες?

valsam, από τότε που το έγραψες κι εγώ από εκεί βάζω κι ας μένω δυτικά :thumbup:
Άβαταρ μέλους
famas1

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 14 Αύγ, 2014 16:02

:thumbup: :wave:
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 14 Αύγ, 2014 17:08

famas1 έγραψε:
valsam έγραψε:
ο μονος τροπος για να βρεις άλλη τιμη είναι από Avin με καρτα Πειραιως -5% δηλ. αντι για 90.3 85,5 λεπτα το λιτρο,εγω μονο από εκει βαζω και ας τα καιω στο πανε-ελα μακαρι να το εκαναν περισσοτεροι να δεις θα την ακουγαν η όχι οι καρτελαδες?

valsam, από τότε που το έγραψες κι εγώ από εκεί βάζω κι ας μένω δυτικά :thumbup:

Εγω τις προαλλες πηγα για να βαλω και ειχε τελειωσει το υγρεριο στο Avin,πηγα λιγο πιο κατω στον γνωστο που εχει στην ταμπελα την τιμη καρτελ και στην αντλια τα 2 λεπτα πιο φθηνα και διαπιστωνω οτι η τιμη ταμπελας και αντλιας ειναι η ιδια καρτελοτιμη Θεσ/νικης,του λεω του αφεξτικου "τι εγινε ρε φιλε το διλεπτο διαφορας?" και μου απανταει "παει αυτο,οτι γραφει η ταμπελα γραφει και η αντλια",καλα του λεω "ο μονος λογος που εβαζα παλια απο εσενα ηταν για τα 2 λεπτα διαφορας που ειχες απο τους αλλους,οχι για το τι θα μου εμενε στην τσεπη αλλα για σπασιμο στο καρτελ,τωρα δεν υπαρχει κανενας λογος να τραβιεμε στο γ@μιδη για ξα βαλω το υγραεριο σου και ειδικα τωρα που εχει η Avin τιμη. 85,5 ,γιατι νομιζεις εξαφανηστικα?"
Τι,πως,που,ποιος, ολα μαζι μου τα ρωτησε,"αντε γεια" του ειπα και εφυγα και πηγα γεμισα στο shell που εχει μονο 3% εκπτωση με καρτα!
valsam

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 14 Αύγ, 2014 21:43

Στο Ζεφυρι Αττικης 3ο πρστηριο απο σημερα με 0.799. Ολοι οι τριγυρω στο Μενιδι 0.87.
Εικόνα
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό gkal » Πέμ 14 Αύγ, 2014 22:09

Στη Valin στη Καστέλλα Ψαχνά 0.845
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια