fokion έγραψε:valsam
ετσι για ενημερωση μας λες τιμες???
Επεισεις αν θες πες μας διαστασεις νεας δεξαμενης, να δω αν επαληθευεται η φημη οτι ειναι πολυ μεγαλες με μικρή αναλλογικά αυτονομια.
drspiros έγραψε:1. Τα εργοστασιακά lpg δουλεύουν μόνο με υγραέριο ή παίρνουν και βενζίνη;
2. Έχουν ένα ρεζερβουάρ ή δύο;
3. Παίρνουν μπρος με βενζίνη ή κατευθείαν υγραέριο;
4. Έχουν κινητήρα και παρελκόμενα ειδικά για lpg;
kyriak έγραψε: Άρχισαν οι εκπτώσεις βλέπω .....Λες ακριβώς αυτό που έχω πει πολλάκις, και εξαιτίας αυτού έχω χλευαστεί..κτλ κτλ, από πολλούς, και από εσένα εδώ. Έλεγα Ότι : Βάζοντας κάποιος υγραέριο πληρώνει μια φορά για την εγκατάσταση στην αρχή, μέχρι να την κάνει απόσβεση θα έχουν περάσει ~2 χρόνια , ότι κέρδος αποκομίσει στα επόμενα 3~4 χρόνια θα το δώσει για τις βλάβες με αποτέλεσμα να έχει χάσει τον ύπνο του ,να σκέπτεται συνεχώς αν θα φτάσει στον προορισμό όταν πηγαίνει ταξίδι κτλ κτλ , και στην χειρότερη θα ψάχνει για αυτοκίνητο μετά την πενταετία, συμπέρασμα , ασύμφορη επιλογή και αρνητικό κέρδος.
Για ποιον λόγο λοιπόν να βάλει κάποιος υγραέριο ? για να τα ακουμπά στα ρεκτιφιέ , στους καπακαδες , αντλίες , καταλύτη βαλβίδες πιστόνια , γιατί? , για να κερδίζει ένα καφέ στα εκατό χιλιόμετρα? ....έλεγα
Θυμήσου τι έλεγες , για μια ζωή…. Πάει καλύτερα από την βενζίνη …. Κτλ κτλ , Ποιος αβαντζάρει λοιπόν? Δεν μπορεί να λέμε ότι συμφέρει η μετατροπή σε lpg για 5 χρόνια και μετά βλέπουμε ,
labros έγραψε:drspiros έγραψε:1. Τα εργοστασιακά lpg δουλεύουν μόνο με υγραέριο ή παίρνουν και βενζίνη;
Δουλεύουν και με βενζίνη και έχουν δυο ρεζερβουάρ. παίρνουν μπρος με βενζίνη. Είναι μια μετατροπή που γίνεται από την εταιρία και τίποτα παραπάνω Ο κινητήρας είναι απλός βενζίνης. Δεν ξέρω αν βάζουν ενισχυμένες έδρες.
labros έγραψε:drspiros έγραψε:1. Τα εργοστασιακά lpg δουλεύουν μόνο με υγραέριο ή παίρνουν και βενζίνη;
Δουλεύουν και με βενζίνη και έχουν δυο ρεζερβουάρ. παίρνουν μπρος με βενζίνη. Είναι μια μετατροπή που γίνεται από την εταιρία και τίποτα παραπάνω Ο κινητήρας είναι απλός βενζίνης. Δεν ξέρω αν βάζουν ενισχυμένες έδρες.
valsam έγραψε:Φιλε konos απ'την στιγμη που βρισκομαστε υπο την ληστρικη λειτουργια του ελληνικού καρτελ lpg με κλειστα ματια ναι στο diesel για εναν ακομη λογο,γιατι Πανελλαδικα λειτουργει στο πετρελαιο ο ανταγωνισμος ενω στο lpg οχι!!!!!!!
Δεν ειναι δυνατον να προτημισει καποιος για καινουργιο αυτοκινητο το lpg και να ειναι με το ετσι θελω ορισμενων νταβατζιδων ερμαιο των ορεξεων τους και να πληρωνει 14 λεπτα πιο ακριβα το λιτρο σε μια ολοκληρη περιοχη πολλων χιλιομετρων μη μπορωντας να κανει τιποτα,με την λογικη αυτων των νταβατζιδων λοιπον αυριο μπορει να τους κ@υλωσει και να πουν(συνενοηθουν δηλ. οπως και κανου εδω και καιρο!)1,20 ακατεβατα το υγραεριο σε ολα τα πρατηρια!
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες
|
|
|