Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 03 Σεπ, 2014 10:45

"Εσυ εχεις κανει ειδικη συμφωνια και την κρατας κρυφη"
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 03 Σεπ, 2014 11:32

φιλε fokiona η δικη μου συμφωνια ειναι απιαστη εγω γεμιζω μια φορα και μου δινουν δυο γεμισματα βενζινη δωρο!!!!!!!!! :o :o :o :)) :))
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 03 Σεπ, 2014 11:46

Tάσο καλημέρα ,

...φίλε μάλλον σε έχει "μπριζώσει"ο τρολλάρας , έχεις τσιμπήσει και του κάνεις τα "κέφια"..έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ../..γράψτον κανονικά και όπου τον βρίσκεις μπροστά σου , χρησιμοποίησε τη δική του τακτική..δλδ ρίχνε του "μπηχτές" όπως κάνει και αυτός ..

...άααα..και μη ξεχάσεις να μας πείς το "κόλπο" που έχεις κάνει , τις "μυστικές" σου συμφωνίες , το .."καρτέλ" σου και ολα τα "γνωστά" σου κόλπα "παλιολαμόγιο" !!!!!...χέχέχεεεεεεε ... :mrgreen: :lol: :)) :(( :ymdevil: =)) :D :thumbup:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 03 Σεπ, 2014 11:53

φιλε nickst καλημερα
Η αληθεια ιναι οτι παρεκτρεπομαι καμια φορα αλλα ευτυχως υπαρχουν οι πιο ψυχραιμοι οπως εσυ και με φερνουν στον ισιο δρομο!!! :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup:
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 03 Σεπ, 2014 12:03

tasoshunter έγραψε:φιλε nickst καλημερα
Η αληθεια ιναι οτι παρεκτρεπομαι καμια φορα αλλα ευτυχως υπαρχουν οι πιο ψυχραιμοι οπως εσυ και με φερνουν στον ισιο δρομο!!! :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup:

Η αλήθεια είναι ότι το "παθαίνω" και εγώ καμιά φορά και το παρακάνω...αλλά και μένα κάποιος άλλος με "ισιώνει"..έτσι είναι φίλε , τι να κάνουμε...

..ξέχασα να σου πώ...ενδιαφέρουσα η πιο πάνω ανάρτηση σου με τις διαφορές τιμών του LPG.../..απο ποιά εφαρμογή βγαίνουν Τάσο ????..
NickSt

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τετ 03 Σεπ, 2014 12:10

619 ευρω ο τονος σημερα. Ενα 3ημερο εχει κατρακυλησει. Για να δουμε ποιοι θα το ριξουν στην ανλτια…
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 03 Σεπ, 2014 12:15

Νικο απο to gasprice κοιτα.
Εικόνα
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 03 Σεπ, 2014 12:27

Εντάξει , το έιδα Τάσο...και να σκεφτείς ότι ποτέ δεν το είχα προσέξει , thanks φίλε ..καλημέρα ...

P/s..."τζάμι" το Grande , έτσι ????...όμως και το δικό μου το Stilo είναι τζάμι !!!...όλα κι όλα .. :))
NickSt

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 03 Σεπ, 2014 12:46

ναι Νικολα ολα καλα . :thumbup:
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 03 Σεπ, 2014 14:09

fokion ξανα καντην την ερωτηση φιλε γιατι ο τυπος το παιζει παπια και απεφευγει να σου απαντησει σταρατα!
Aπαντησε ρε Τασο μου (ετσι δεν σε αποκαλει το φιλαρακι σου και εσυ τον λες Νικολα?)στον Fokion εχεις η δεν εχεις κανει ειδικη συμφωνια με πρατηριουχο και βαζεις υγραεριο σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο την τιμη καρτελ που βαζουμε ολοι οι υπολοιποι Θεσσαλονικεις ναι η οχι?
Αντε Τασο ξαναγραψτο φιλε να το διαβασε ο fokion μιας και του διεφυγε,να το δουν και οι υπολοιποι (υγειης!) συμφορουμιτες και να μας πουν την γνωμη τους!
Φιλοι συμφορουμιτες τι λετε, ο tasoshunter κοιταει μονο την παρτη του,η καλα κανει ,θα μπορουσε να συμβαλει στο να πεσει αυτο το γ@μημενο καρτελ ναι η οχι αν εκανε κονε να βαζουν ακομη περισσοτερα μελη υγραεριο με αυτη την "ειδικη" τιμη που βαζει αυτος?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες