hlias έγραψε:το θεμα ειναι valsam οτι εσυ ερχεσε στα λογια μου, οτι την ευθυνη για το κερτελ δεν την εχουν οι πρατηριουχοι αλλα ειναι απο ψηλοτερα, αλλα νομιζω οτι ακομα δεν το εχεις καταλαβει αυτο.
σε αλλο ενα θεμα που πρεπει να δωσεις μεγαλη βαση ειναι οτι ο τσαμπουκας και ο ψευτομαγκας ποτε μα ποτε δεν κερδιζει, αντιθετα αυτος που παει με τη λογικη και την ευγενεια μπορει να κερδισει πολλα, σταματα λοιπον να κραζεις υπαλληλους των 500 ή 600 ευρω γιατι αυτοι το μεροκαματο τους πανε να βγαλουν και ειναι αδικο για αυτους να δεχονται συμπεριφορες σαν την δικη σου, εκτος και αν εχεις αλλα προβληματα και νομιζεις οτι κανοντας την ζωη δυσκολη αυτου ή αυτης της καημενης που παει για 20 ευρω μεροκαματο εχεις κερδισει κατι ή εγινες καποιος.
καλημερα και αυτα απο μενα.
valsam έγραψε:Φιλε apagogeas δεν ειναι δυνατον η εταιρια η ο εμπορος να πουλαει τοσο πιο φθηνα στην επαρχια που το ξαναλεω εχει και το βαρος των εξτρα μεταφορικων,θα τους ειχαν λιντσαρει οι εδω πρατηριουχοι!
valsam έγραψε:hlias έγραψε:το θεμα ειναι valsam οτι εσυ ερχεσε στα λογια μου, οτι την ευθυνη για το κερτελ δεν την εχουν οι πρατηριουχοι αλλα ειναι απο ψηλοτερα, αλλα νομιζω οτι ακομα δεν το εχεις καταλαβει αυτο.
σε αλλο ενα θεμα που πρεπει να δωσεις μεγαλη βαση ειναι οτι ο τσαμπουκας και ο ψευτομαγκας ποτε μα ποτε δεν κερδιζει, αντιθετα αυτος που παει με τη λογικη και την ευγενεια μπορει να κερδισει πολλα, σταματα λοιπον να κραζεις υπαλληλους των 500 ή 600 ευρω γιατι αυτοι το μεροκαματο τους πανε να βγαλουν και ειναι αδικο για αυτους να δεχονται συμπεριφορες σαν την δικη σου, εκτος και αν εχεις αλλα προβληματα και νομιζεις οτι κανοντας την ζωη δυσκολη αυτου ή αυτης της καημενης που παει για 20 ευρω μεροκαματο εχεις κερδισει κατι ή εγινες καποιος.
καλημερα και αυτα απο μενα.
Σε καταλαβαινω Ηλια μην ανυσηχεις,εισαι απο εκεινους που οτι και να γινει δεν παραδεχεσε με τιποτα το λαθος η τα λαθη σου!
Οτι πεις λοιπον για να μην σου χαλαμε το χατηρι!
Δεν υπαρχει καρτελ(αυτο δεν μας ελεγες τοσο καιρο,και για χειροπιαστες αποδηξεις κ.τ.λ?),και αν υπαρχει οι πρατηριουχοι δεν ειναι αυτοι που το εχουν στησει!
Να τους δωσουμε και κανα μεταλιο μηπως?
Και για να σε πληροφορησω ουτε τσαμπουκας ειμαι ουτε ψευτομαγκας,μια χαρα με την ευγενια και την λογικη ανοιγω μια συζητηση τον τσαμπουκα και την ψευτομαγκια ξερεις πολυ καλα ποιοι την πουλανε,οταν στην λογικη ερωτηση η στην λογικη προταση(για μειωμενη τιμη!) μου απαντανε με τσαμπουκα η βρισια τι θες να κανω δηλ. να την πνιξω,να βαλω την ουρα κατω απο τα ποδια και να την κανω?
Οχι φιλε τους απανταω οπως τους αρμοζει!

tasoshunter έγραψε:Ενα απο τα πρατηρια που το πρωι πουλουσαν 0.842 δεστε ποσο πουλαει τωρα!! Τι αλλαξε μεσα σε 7 ωρες?
tasoshunter έγραψε:Ενα απο τα πρατηρια που το πρωι πουλουσαν 0.842 δεστε ποσο πουλαει τωρα!! Τι αλλαξε μεσα σε 7 ωρες?
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες
|
|
|