chrisd έγραψε:Valsam θα σπασει το καρτελ και σε εσας,απλα θελει ακομα χρονο.
Δες και εδω Αθηνα τι γινοτανε για χρονια καρτελ παντου.
Τωρα ομως που γεμισε πρατηρια και επεσε πεινα σφαζονται.
Και'γω ετσι ελεγα φιλε δηλ. οτι δεν υπαρχει περιπτωση που θα παει θα σπασει το καρτελ γι'αυτο και προχωρισα στην εγκατασταση υγραεριου στο αυτοκινητο μου,ειναι αδιανοητο ελεγα να υπαρχει τοση μεγαλη διαφορα τιμης απο την υπολοιπη Ελλαδα καποιο οργανο ,εμεις οι καταναλωτες,ο ανταγωνισμος ολα αυτα θα θα εφερναν το σπασιμο του καρτελ,και γιάυτο και εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου στο να βοηθησω στο να σπασει(επιτροπη ανταγωνισμου,συζητηση με τον εναν προεδρο των βενζινοπωλων,συζητηση και προταση σε πολλους πρατηριουχους μπας και πετυχω τιμη καλυτερη εστο και ελαχιστα σεντς για να βαζουμε απο εναν η δυο μονο πρατηρια),και σου λεω πλεον με σιγουρια οτι ειναι τοσο καλοστημενο το κολπο και τοσο μεγαλη η μαρμιτα που δεν υπαρχει περιπτωση να σπασει το καρτελ στην Θεσ/νικη!
Να πα'να γ@μηθουν λοιπον,βενζινουλα απο τον πιο φθηνο στην Θεσ/νικη και μια φορα τον μηνα βενζινα και υγραεριο απο Σκοπια!
14 ευρω θελω για να παω και να ερθω στα Σκοπια (με υγραεριο και Σκοπιανη τιμη υγραεριου που ειναι 0,55),90 ευρω θελω εκει για να γεμισω 38 λιτρα υγραεριου και 58 λιτρα βενζινης και 120 θελω εδω, μειον τα 14 ευρω του πανε-ελα μου μενουν 16 ευρω,αν υπολογισω και τις φθορες και την ταλαιπωργια μεσα μπαινω κι'απο πανω ,αλλα προτιμω να γ@μηθω και να μπω μεσα παρα να τα δοσω στους νταβατζιδες τους δικους μας!
Και ελεος πια μην ακουσω παλι π@παρολογιες περι πατριωτισμου,αυτος που με κλεβει ασυστολα συμπατριωτης μου δεν ειναι,εχθρος μου και αφου δεν εχω αλλον τροπο αντιδρασης ας κανω μαγκα τον Σκοπιανο,εξαλου δεν τον κανω εγω μαγκα τον Σκοπιανω τα λαμογια τα δικα μας τον κανουν!