Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 14 Δεκ, 2014 16:15

Μαζι σου,και το λεω με ολη μου την ψυχη!...
Αλλα υπαρχουν δυο θεματα:
1.Δεν θα ανεχομουν τα καρτελ που μας εχουν για μ*(*(κες
2.Δεν θα ανεχομουν τον νομιμο νταβατζη που λεγεται φορολογια του κρατους[απο το 1Ε,τα 62λεπτα ειναι φοροι] καθως και το νταβατζιλικι εχει τα ορια του...
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Κυρ 14 Δεκ, 2014 16:16

Επισης και εγω τσακωθηκα με το valsam μονο και μονο για αυτο το θεμα '' αγορες γενικα απο σκοπια'' .
Στα αλλα ολα συμφωνω μαζι του και του το εχω πει!!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 14 Δεκ, 2014 16:17

Να το πω κι αλλιως???

Σε τελική ανάλυση οσο παραμεθόριος ειναι η Κως η Ροδος κ.λ.π. κι εχουν ΦΠΑ 13% ( αν δε κανω λαθος ) αλλο τοσο ειναι και η Σερρες και η Δράμα και η Κομοτεινη

( Γι αυτο δεν έχουν τα Δωδεκάνησα ΦΠΑ 13%??? Για να μη πηγαίνουν στην Τουρκια για ψωνια???)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 14 Δεκ, 2014 16:18

Αλλα ακομα και σε αυτο...Χιλιες φορες Βουλγαρια!!!!!!
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσίευσηαπό gkal » Κυρ 14 Δεκ, 2014 18:12

Βουλγαροκτόνο που θέλουμε.
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 14 Δεκ, 2014 19:05

Ναι,και οποιος παει Τουρκια για ψωνια ειναι ανθελληνας...Μην τρελαινομαστε...Και απο την Κω περνανε απεναντι για ψωνια,ειναι ανθελληνες που μενουν στην ακρη της Ελλαδας????Η εχουν ορεξη να τρεχουν στην Τουρκια?ΟΧΙ!Απλα εχουν φθηνοτερες τιμες για τα ιδια προιοντα γιατι εχουν χαμηλοτερο ΦΠΑ...Στην οικονομικη κριση που ζουμε,αν κανοντας την διαδρομη Σερρες-Συνορα[40λεπτα] βρω την βενζινη 1,10 και το αεριο 0,55,προσωπικα θα πηγαινα,επειδη καθε ευρω ειναι πολυτιμο..Ας αφησουμε τον πατριωτισμο μας για πιο σοβαρα πραγματα λοιπον...
periklas723

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 14 Δεκ, 2014 19:25

fokion έγραψε:αν και εχεις ενα δικιο κι εχω "τσακωθει" με τον valsam επ' αυτου, πρεπει να παραδεχτουμε οτι και η "συμπεριφορά" του ολου συστήματος δεν ειναι και "εθνική"...
Ο Πελάτης να σκεφτει και συμφωνω την Ελλαδα...
Ο πωλητής ( κι ολο το συστημα απο πισω) δε πρεπει????????

Κι αν το συνδυάσεις και με κανα σουπερμάρκετ κανα οινοπνευματοδες κανα τσιγαρο......

Πες τα ρε fokion,αν εγω ειμαι ο ανθελληνας τοτε οι κοπροι που μας ληστεουν με τις καρτελοσυμπεριφορες τους τι ειναι?
Και για να ξερεις ουτε σουπερ μαρκετ παω ουτε τσιγαρα και ποτα πινω πια(μου τα εκοψε ο γιατρος!)παρα μονο το ενα(2 μαξιμουμ!) πουρο τον μηνα που κανω ,ουτε σε Σκοπιανο οδοντιατρο παω και ουτε καζινο,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ παω γιατι δεν γουσταρω την πουστια που μου κανουν τα δικα μας καλοπαιδα,και πραγματικα οποιος θελει ας το πιστεψει κ@υλονω τρελα που τα δινω στον Σκοπιανο η τον Βουλγαρο παρα στα λαμογια της πολης μου!
Ειναι ο μοναδικος τροπος αντιδρασης στο καρτελ που μου εμεινε ,τι αλλο μπορουσα να κανω?
Ειναι σιχαμεροι σε τετοιον βαθμο που ακομη και το παραμυθι τους και η γνωστη καραμελα τους το "δεν θα την πατησουμε με το υγραεριο οπως την πατησαμε με την βενζινη να δουλευουμε για 2-3 λεπτα " εχει ξεσκεπαστει και αυτο ως ενα μεγαλο ψεμα,σημερα στην πολη της Θεσ/νικης κατω απο 1,40 βενζινη δεν βρισκεις πουθενα,σημερα οπου στην Αθηνα βρισκεις ακομη και με 1,35, 5 λεπτα διαφορα απο την Αθηνα που και αυτος στην Αθηνα δεν θα δουλευει για 3-4 λεπτα στο λιτρο στην ξευτιλα?
Αρα για ποια 2-3 λεπτα και πρασινα αλογα ρε λαμογιο Θεσ/νικιε,αφου και στην βενζινη με πηδας ,λιγοτερο βεβαια απο το υγραεριο αλλα παλι με πηδας,γιάυτο και'γω λεω καλυτερα στο "εχθρο" Σκοπιανο και Βουλγαρο παρα στο λαμογιο τον συμπολιτη μου!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 14 Δεκ, 2014 20:00

Παιδιά μην τρελλαινόμαστε και τα βάζουμε ο ένας με τον άλλον.

Δυστυχώς πλέον ζούμε σε δύσκολες εποχές.Ποιός φταίει.??? Κατά τη γνώμη μου.Όλοι μας.Κατ αρχήν αυτοί που μας
κυβερνούσαν και συνεχίζουν να μας κυβερνούν τα τελευταία 40 χρόνια και κατά δεύτερον εμείς οι ίδιοι που τους
εμπιστευθήκαμε και συνεχίζουμε να τους εμπιστευόμαστε να μας κυβερνούν.
Στούς περισσότερους το εισόδημα συρικνώθηκε κατα 50% τουλάχιστον και σε αρκετούς εξαφανίσθηκε τελείως.

Έτσι όλοι μας αναγκαζόμαστε να κόβουμε από όπου μπορούμε για να τα βγάλουμε πέρα και να ψάχνουμε διαρκώς
να βρούμε τρόπους να εξοικονομήσουμε ότι μπορούμε περισσότερο.
Έτσι αν και δεν το εγκρίνω δεν μπορώ νακατηγορήσω τον valsam και οποιονδήποτε άλλον πάει στη Βουλγαρία ή
στα Σκόπια προκειμένοινα εξοικονομήσει ότι μπορεί.Πιθανώς αν έμενα Θεσσαλονίκη να έκανα και εγώ το ίδιο
γιατί δεν είμαι από αυτούς που δέχονται να τον κοροιδεύουν και να τον εκμεταλεύονται.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 14 Δεκ, 2014 22:50

"Παππού" , αν υποθέσουμε ότι ερμηνεύω σωστά , μάλλον εννοείς ότι είναι πλέον καιρός να αρχίσουμε να προθερμαίνουμε την .."Γαμιέρα".. :D :D :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :D :D :D
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 15 Δεκ, 2014 01:41

Λογω... ηλικιας συμφωνω με το παππου....

το "οριο" ( οπως το αισθανομαι τελος παντων) που μπορω να "ψεξω" τον οποιο valsam που πηγαινει Σκοπια ( που το συχαίνομαι δε κρυβω ) εχει ξεπεραστει......
Δε μπορω πλεον να τουΣ ριξω αδικο.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 88 επισκέπτες