fokion έγραψε:αν και εχεις ενα δικιο κι εχω "τσακωθει" με τον valsam επ' αυτου, πρεπει να παραδεχτουμε οτι και η "συμπεριφορά" του ολου συστήματος δεν ειναι και "εθνική"...
Ο Πελάτης να σκεφτει και συμφωνω την Ελλαδα...
Ο πωλητής ( κι ολο το συστημα απο πισω) δε πρεπει????????
Κι αν το συνδυάσεις και με κανα σουπερμάρκετ κανα οινοπνευματοδες κανα τσιγαρο......
Πες τα ρε fokion,αν εγω ειμαι ο ανθελληνας τοτε οι κοπροι που μας ληστεουν με τις καρτελοσυμπεριφορες τους τι ειναι?
Και για να ξερεις ουτε σουπερ μαρκετ παω ουτε τσιγαρα και ποτα πινω πια(μου τα εκοψε ο γιατρος!)παρα μονο το ενα(2 μαξιμουμ!) πουρο τον μηνα που κανω ,ουτε σε Σκοπιανο οδοντιατρο παω και ουτε καζινο,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ παω γιατι δεν γουσταρω την πουστια που μου κανουν τα δικα μας καλοπαιδα,και πραγματικα οποιος θελει ας το πιστεψει κ@υλονω τρελα που τα δινω στον Σκοπιανο η τον Βουλγαρο παρα στα λαμογια της πολης μου!
Ειναι ο μοναδικος τροπος αντιδρασης στο καρτελ που μου εμεινε ,τι αλλο μπορουσα να κανω?
Ειναι σιχαμεροι σε τετοιον βαθμο που ακομη και το παραμυθι τους και η γνωστη καραμελα τους το "δεν θα την πατησουμε με το υγραεριο οπως την πατησαμε με την βενζινη να δουλευουμε για 2-3 λεπτα " εχει ξεσκεπαστει και αυτο ως ενα μεγαλο ψεμα,σημερα στην πολη της Θεσ/νικης κατω απο 1,40 βενζινη δεν βρισκεις πουθενα,σημερα οπου στην Αθηνα βρισκεις ακομη και με 1,35, 5 λεπτα διαφορα απο την Αθηνα που και αυτος στην Αθηνα δεν θα δουλευει για 3-4 λεπτα στο λιτρο στην ξευτιλα?
Αρα για ποια 2-3 λεπτα και πρασινα αλογα ρε λαμογιο Θεσ/νικιε,αφου και στην βενζινη με πηδας ,λιγοτερο βεβαια απο το υγραεριο αλλα παλι με πηδας,γιάυτο και'γω λεω καλυτερα στο "εχθρο" Σκοπιανο και Βουλγαρο παρα στο λαμογιο τον συμπολιτη μου!