periklas723 έγραψε:Βρες μου εσυ λογικη απαντηση για τα 63λεπτα των Ιωαννινων πριν 20 μερες,ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ δεν κατηγορω κανεναν...
Αλλα μου φαινεται αφυσικο,καποιο πρατηριο με πολυυυυυ μικροτερη καταναλωση να ειναι στα 63λεπτα και στην Αθηνα να μην μπορεις να πεσεις κατω απο 66...Εχεις μια λογικη εξηγηση???
Φιλε δεν ξερω ακριβος ποσο ειναι το κερδος των προμηθευτων και τα εξοδα των μεταφορικων αλλα απο αυτα που διαβασα παλαιοτερα μιλουσαν για επιβαρυνση 5 λεπτων στο λιτρο (ας μας διαφωτισει καποιος που γνωριζει!),αν ισχυει αυτο τοτε αυτο το:
"διαιρεση 542+330=872/1750=0,499 τιμη διυλιστηριου,οποτε μεσα στα υπολοιπα 15λεπτα ειναι προμηθευτης-μεταφορα[και πολυ μακρια μαλιστα]-κερδος????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ"
που λες αφηνει ενα 10λεπτο στον πρατηριουχο,αντε επειδη τα Γιαννενα πεφτουν μακρια ας πουμε ειναι 7,5 τα εξοδα μεταφορας και το κερδος του εμπορου και 7,5 στον πρατηριουχου,λιγα ειναι την στιγμη που κλαιγονται οτι στην βενζινη πανε για 2-3 λεπτα?
Kαι αν ισχυουν τα παραπανω ,δηλ. το 0,499 + 5 λεπτα (δηλ.κερδος εμπορου και μεταφορικα)για την Θεσ/νικη που πουλαει 84 λεπτα ,μιλαμε για 29-30 λεπτα κερδος στο λιτρο(και σιγα μην εχει και τοσα μεταφορικα η Θεσ/νικη αφου ειπαμε εχει διυλιστηριο!)!!!!!!!!!!
Τρελα πραγματα,δηλ. στα 40 λιτρα γεμισμα μου να βγαζει ο αλλος 12 ευρω !