erimitis έγραψε:Valsam φιλε καλημερα καλη χρονια με υγεια και ευτυχια.Εχασα το τηλεφωνο για αυτο στειλε ενα μυνημα να σε παρω να τα πουμε.Το δικο μου φανταζομαι το εχεις.
Ασε φιλε το 2014 εδωσα για αυτοκινητα Avensis 850 για βαλβιδες Golf 1300 αλλαγη κινητηρα και μετα αλλα 600 για υγραεριο Συνολο φιλε μας κανει 2750.Κλαιω αλλα και τι να κανω.Ο μαστορας για το αβενσις ειναι εκει Περαια φιλε.Ο Μητσος ο γερμανος με την κοτσιδα.Τον ξερεις σιγουρα
erimitis έγραψε:Το Πανδα του Αστερη φοραει LPG TECH κιτ.Το Πανδα ειναι απλο με αυτοριθμιζομενες βαλβιδες.Επιπλεον ξερει και κανει ρυθμιση τον εγκεφαλο του αεριου αγορασε και καλωδιο και το κανει αυτος.
Για αυτο και εγω για το αβενσις θα αγορασω καλωδιο και θα γραψουμε εμεις τον εγκεφαλο του αεριου οπως πρεπει.Ισως ετσι αυξησω την μακροζωια του κινητηρα οχι οτι αποκλειεται να το ξαναπαθω.ολα ειναι θεμα ρυθμισης Βαλσαμη.Το αεριο ειναι για ολους αρκει ο εγκαταστατης να ξερει να κανει την δουλεια του και να σεβεται τον καταναλωτη.Στο Ελλαδισταν κανενας δεν καθεται να κανει σωστες ρυθμισεις και ολοι μαθανε να περνανε υγραεριο μεσα σε μια νυχτα.Ελαχιστοι θα ελεγα σεβονται τον καταναλωτη.
Θα επανελθω συντομα με νεοτερα κατσε να περασουν οι γιορτες.
Για το αβενσις εχω ανοιξει θεμα εδω
[/url] http://lpgforum.gr/viewtopic.php?f=53&t ... 2f1#p46253
papoys έγραψε:Παιδιά Πρωτοχρονιά σήμερα ας μην αρχίζουμε τις κλάψες.
Ας τα αφήσουμε και από αύριο πρωί πρωι μόλις χαράξει η μέρα ξαναρχιζουμε.![]()
![]()
Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και χωρίς ζημιές χιλιόμετρα.
fokion έγραψε:Καλη χρονια σε ολους!!
Ελπιζω το υγραεριο να ειναι το.... μεγαλυτερο απο τα προβληματα μας....
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 92 επισκέπτες
|
|
|