Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό yannisnm » Πέμ 01 Ιαν, 2015 02:32

Και δράμα το ίδιο! Ουστ ρε κλέφτες
yannisnm

Δημοσιευσεις: 53

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 01 Ιαν, 2015 11:23

Valsam φιλε καλημερα καλη χρονια με υγεια και ευτυχια.Εχασα το τηλεφωνο για αυτο στειλε ενα μυνημα να σε παρω να τα πουμε.Το δικο μου φανταζομαι το εχεις.
Ασε φιλε το 2014 εδωσα για αυτοκινητα Avensis 850 για βαλβιδες Golf 1300 αλλαγη κινητηρα και μετα αλλα 600 για υγραεριο Συνολο φιλε μας κανει 2750.Κλαιω αλλα και τι να κανω.Ο μαστορας για το αβενσις ειναι εκει Περαια φιλε.Ο Μητσος ο γερμανος με την κοτσιδα.Τον ξερεις σιγουρα
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 01 Ιαν, 2015 12:21

erimitis έγραψε:Valsam φιλε καλημερα καλη χρονια με υγεια και ευτυχια.Εχασα το τηλεφωνο για αυτο στειλε ενα μυνημα να σε παρω να τα πουμε.Το δικο μου φανταζομαι το εχεις.
Ασε φιλε το 2014 εδωσα για αυτοκινητα Avensis 850 για βαλβιδες Golf 1300 αλλαγη κινητηρα και μετα αλλα 600 για υγραεριο Συνολο φιλε μας κανει 2750.Κλαιω αλλα και τι να κανω.Ο μαστορας για το αβενσις ειναι εκει Περαια φιλε.Ο Μητσος ο γερμανος με την κοτσιδα.Τον ξερεις σιγουρα

Καλη χρονια και με υγεια και σε σενα φιλε και την οικογενεια σου, το'χω το τηλ. σου και θα σε παρω να τα πουμε,του Αστερη το αυτοκινητο και εκεινο υγραεριο δεν ειχε,εκεινου του εβγαλε ζημια?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 01 Ιαν, 2015 12:40

Το Πανδα του Αστερη φοραει LPG TECH κιτ.Το Πανδα ειναι απλο με αυτοριθμιζομενες βαλβιδες.Επιπλεον ξερει και κανει ρυθμιση τον εγκεφαλο του αεριου αγορασε και καλωδιο και το κανει αυτος.
Για αυτο και εγω για το αβενσις θα αγορασω καλωδιο και θα γραψουμε εμεις τον εγκεφαλο του αεριου οπως πρεπει.Ισως ετσι αυξησω την μακροζωια του κινητηρα οχι οτι αποκλειεται να το ξαναπαθω.ολα ειναι θεμα ρυθμισης Βαλσαμη.Το αεριο ειναι για ολους αρκει ο εγκαταστατης να ξερει να κανει την δουλεια του και να σεβεται τον καταναλωτη.Στο Ελλαδισταν κανενας δεν καθεται να κανει σωστες ρυθμισεις και ολοι μαθανε να περνανε υγραεριο μεσα σε μια νυχτα.Ελαχιστοι θα ελεγα σεβονται τον καταναλωτη.
Θα επανελθω συντομα με νεοτερα κατσε να περασουν οι γιορτες.
Για το αβενσις εχω ανοιξει θεμα εδω
[/url] viewtopic.php?f=53&t=3095&p=46253&sid=db2b5fb4142f69b366ef442a2c8ed2f1#p46253
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 01 Ιαν, 2015 13:37

Παιδιά Πρωτοχρονιά σήμερα ας μην αρχίζουμε τις κλάψες.
Ας τα αφήσουμε και από αύριο πρωί πρωι μόλις χαράξει η μέρα ξαναρχιζουμε. :lol: :lol:

Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και χωρίς ζημιές χιλιόμετρα. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 01 Ιαν, 2015 14:49

erimitis έγραψε:Το Πανδα του Αστερη φοραει LPG TECH κιτ.Το Πανδα ειναι απλο με αυτοριθμιζομενες βαλβιδες.Επιπλεον ξερει και κανει ρυθμιση τον εγκεφαλο του αεριου αγορασε και καλωδιο και το κανει αυτος.
Για αυτο και εγω για το αβενσις θα αγορασω καλωδιο και θα γραψουμε εμεις τον εγκεφαλο του αεριου οπως πρεπει.Ισως ετσι αυξησω την μακροζωια του κινητηρα οχι οτι αποκλειεται να το ξαναπαθω.ολα ειναι θεμα ρυθμισης Βαλσαμη.Το αεριο ειναι για ολους αρκει ο εγκαταστατης να ξερει να κανει την δουλεια του και να σεβεται τον καταναλωτη.Στο Ελλαδισταν κανενας δεν καθεται να κανει σωστες ρυθμισεις και ολοι μαθανε να περνανε υγραεριο μεσα σε μια νυχτα.Ελαχιστοι θα ελεγα σεβονται τον καταναλωτη.
Θα επανελθω συντομα με νεοτερα κατσε να περασουν οι γιορτες.
Για το αβενσις εχω ανοιξει θεμα εδω
[/url] http://lpgforum.gr/viewtopic.php?f=53&t ... 2f1#p46253

Φιλε δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα αυτον τον προλογο το οτι ολα ειναι θεμα ρυθμισης δεν τον ξανατροω εγω,δηλ. τον εχω φαει αλλα δεν ειναι ετσι,το αυτοκινητο μου το εχω ρυθμισει σε σημειο που με βαρεθηκαν τα μαστορια (4 φορες μεσα σε εναν χρονο!),και εγω ετσι νομιζα γιατι ετσι ειχα ακουσει και διαβασει εδω μεσα δηλ. οτι κανενας δεν καθεται να κανει σωστες ρυθμισεις και ολοι μαθανε να περνανε υγραεριο μεσα σε μια νυχτα γι'αυτο και την εψαξα τοσο με την ρυθμιση,την μια μου την εκαναν τα παιδια απο την αντιπτοσωπεια απο Αθηνα με team viewer και μεχρι τις Σερρες εφτασε η χαρη μου για να επισκευτω τον "ΓΙΑΚΟΥΜΠ' του υγραεριου για να ρυθμισω το συστημα,και να φανταστεις το πηγαινα για ρυθμιση χωρις να εχω κανα προβλημα,ουτε ρεταρισματα ειχα ουτε κομπιασματα ουτε τιποτα απλα το πηγαινα για ρυθμιση γιατι ακουγα εδω μεσα για κατι 10-15% αυξηση καταναλωσης και'γω ειχα +30% και ελεγα μπας και ρυθμιστει στην πενα και επισης για να μην μου βγαλει προβλημα με τις βαλβιδες,παπαλα ομως φιλε,και οι βαλβιδουλες εκλεισαν και η καταναλωση καρφομενη στο +30%,οι Γιαπωνες μας μαλλον δεν κανουν καθολου για υγραεριο!
Το avensis δεν καιει ρε φιλε,της αδελφης μου το 1,8 καιει 7-7,5 λιτρα τα 100,το δικο σου ποσο καιει δηλ.?
Λεω εγω τωρα(μια σκεψη δηλ. κανω)αφου σου εβγαλε ζημια στις 30.000 και μετα ξανα σε αλλες 70,000 γιατι δεν το κανεις να καιει 60% βενζινη και 40% υγραεριο για να παρεις παραταση ζωης ,αφου εδω στο μπουδρελοκαρτελοκρατουμενο city που ζουμε η τιμη μεταξυ των 2 καυσιμων ειναι μικρη,εγω π.χ καιω 70-80% βενζινη και 20-30% υγραεριο,αφου λοιπον προτιτερα με 90% υγραεριο και 10% βενζινη μου εκλεισαν οι βαλβιδες στις 20,000 χλμ ετσι λοιπον λεω εγω τωρα οτι με αυτην την αναλογια που το κινω τωρα να μην με παει αλλες 30-40,000 χλμ πριν μειενει και το πεταξω,εξαλου εσυ απο εκει που μενεις μια γκαζια δρομος ειναι ο προμαχωνας φιλε,μια φορα τον μηνα τιγκαρισμα βενζινης με 1,05 και υγραεριο με 50 λεπτα!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Πέμ 01 Ιαν, 2015 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 01 Ιαν, 2015 14:53

papoys έγραψε:Παιδιά Πρωτοχρονιά σήμερα ας μην αρχίζουμε τις κλάψες.
Ας τα αφήσουμε και από αύριο πρωί πρωι μόλις χαράξει η μέρα ξαναρχιζουμε. :lol: :lol:

Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και χωρίς ζημιές χιλιόμετρα. 8-)

Παπου καλη χρονια ,δεν κλαψουριαζουμε, το φιλαρακι εχει προβλημα με το ντουντου του και απλα το συζηταμε φιλε!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Πέμ 01 Ιαν, 2015 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 01 Ιαν, 2015 15:32

Καλη χρονια σε ολους!!

Ελπιζω το υγραεριο να ειναι το.... μεγαλυτερο απο τα προβληματα μας....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 01 Ιαν, 2015 15:49

fokion έγραψε:Καλη χρονια σε ολους!!

Ελπιζω το υγραεριο να ειναι το.... μεγαλυτερο απο τα προβληματα μας....

καλη χρονια Φωκιωνα :P
τα υπολοιπα οπως τα λες ειναι ;)
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 01 Ιαν, 2015 16:42

Καποιος εδω στο φορουμ πριν λιγους μηνες δεν εψαχνε να βρει καταληλο αυτοκινητο για να αγορασει για μετατροπη σε υγραεριο?
Αν θυμαμαι καλα παρα πολλοι του προτειναν η οχι το συγκεκριμενο μοντελο avensis ως ιδανικο αυτοκινητο για μετατροπη σε υγραεριο?
(Που ειναι ρε παιδια το θεμα αυτο που ξαχνει ο τυπος για αυτοκινητο?)
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 92 επισκέπτες