Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 12 Ιαν, 2015 14:27

Ρε μαστορα ποσες φορες εχω πει οτι η Θεσσαλονικη ετσι οπως ειναι τα πραγματα αυτη τη στιγμη δε συμφαιρει για υγραεριο???

Αλλα για Αθηνα δε μπορεις να πεις το ιδιο.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 12 Ιαν, 2015 16:58

fokion έγραψε:Ρε μαστορα ποσες φορες εχω πει οτι η Θεσσαλονικη ετσι οπως ειναι τα πραγματα αυτη τη στιγμη δε συμφαιρει για υγραεριο???

Αλλα για Αθηνα δε μπορεις να πεις το ιδιο.....

Fokion δεν ειμαι μαστορας!
Το ξερω οτι στην Αθηνα δεν ειναι το ιδιο,απλα το γραφω και το ξαναγραφω οποτε μου δινετε η ευκαιρια μπας και τα προβατακια οι συμπολιτες μου επιτελους ξυπνησουν και κανουν κατι!
Χθες για να φανταστεις πηγα με καποιον γνωστο καπου νε το αυτοκινητο του, και μου λεει μεσα στο αυτοκινητο "τωρα που ειναι φθηνο το υγραεριο στ'@ρχιδια μας που θα κανουμε και 100χλμ!",τρελαθηκα μιλαμε με το ποση αγνοια ειχε περι των τιμων στα αλλα μερη της Ελλαδας,και του λεω "καλα ρε συ ξερεις ποσο εχει σημερα το λιτρο στην Ξηρολιμνη Κοζανης?, "ποσο μου λεει?","55 λεπτα παρακαλω!"."ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!" μου απαντησε ,μπηκα στο ιντερνετ στο gasprice και με το που ειδε τις τιμες σε Κοζανη ,Αθηνα,Λαρισα κ.τ.λ ,εμεινε αφωνος για κανα λεπτα και εγω χεστικα στα γελια,παραμιλουσε μετα συνεχεια,μια ωρα αργοτερα ακομη παραμιλουσε,και να φανταστεις ειναι αυτος ο φιλος με το accent που με το που εκανε αποσβεση το συστημα του και εξοικονομισε και κανα χιλιαρικο απο το υγραεριο του εβγαλε την ζημια και εσταξε πισω το χιλιαρικο για να φτιαξει την κεφαλη !
Ειμαστε η δεν ειμαστε αξιοι της μοιρας μας?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 12 Ιαν, 2015 17:08

To "μαστορας" ηταν προς χαρην αστειου...

Πιστευω οτι το ΜΟΝΟ που μπορειτε να κανετε οι Θεσσαλονικεις ειναι αυτο που εγινε "κατα λαθος" Στην Αθηνα, με την συνεχη ενημερωση περι "κυκλοφωρουντων" τιμων.....

Τι θελω να πω
ΔΕΝ πρεπει να υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φιλος σου υγραεριοκινητος που να ΝΟΜΙΖΕΙ οτι στη Θεσσαλονικη ειναι φτυνο το υγραεριο.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 12 Ιαν, 2015 19:03

Γνώμη μου αν δεν ανοίξουν μερικά πρατήρια ακόμη δεν γίνεται τίποτε.Και δεν μιλάμε για ένα στη μία άκρη της
Θεσσαλονίκης και άλλο ένα στην άλλη άκρη
Το θέμα να ανοίξουν 2-3 ακόμη σε μία περιοχή που λειτουργούν 2-3.Όπως έγινε εδώ στην Ανατολική Αττική.
Όσο ήταν οι ίδιοι και οι ίδιοι τίποτε.Μόλις άνοιξαν 3-4 καινούργια είδες τι έγινε.
Μόνο έτσι πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στη Θεσσαλονίκη.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 12 Ιαν, 2015 23:31

Ο καταλανωτης δεν μπορει να "ανοιξει" πρατηρια παππου

ο καταναλωτης μπορει ομως να βοηθησει να υπαρχουν ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ καταναλωτες...........

γιατι αν στη Θεσσαλονικει βριζει μονο ο valsam στα παπαρια τους....

αν βριζουν 100, και δευτερευοντως προμοταρουν τον φτυνοτερο οπως εγινε στην Αθηνα( συνηθως Φαωνως και Καλυβια ) και πεινασουν οι αλλοι τοτε ΝΑΙ "κατι" ισως παιξει.....

απο την αλλη βεβαια
εχεις μια αγορα 5.000.000 ανθρωπων ( Αθηνα ) εναντι 800.000 ( Θεσσαλονικη - Valsam διορθωσε με αν κανω λαθος αλλά καπου εκει ειναι)......

το εχω πει πολλάκις
για αυτους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καθοριζουν την τιμη κι οχι τον "τελευταιο τροχο της αμαξης" οι ΜΕΓΑΛΕΣ αγορες καθοριζουν την............ αγορα......

στην..... Ανω ραχουλα με τα 5.000 λιτρα το μηνα ας εχει και 20 λεπτα ετσι για ξεκαρφωμα - ..εστηκε η Φατμε....

Οταν ομως στην Αθηνα επεσε χουνερι με 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ (τυχαιο????) πρατηρια ( καλυβια και φαωνως ) να "παιζουν" την αγορα, ταρακουνηθηκαν απο οτι δειχνει............ ( και 3τοσε και με το καινουργιο )
Τελευταία επεξεργασία από fokion και Τρί 13 Ιαν, 2015 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 13 Ιαν, 2015 00:07

και να το κανω και πιο λιανα

θεμα Φαωνως 35 σελιδες
θεμα Βορεια προαστεια 45!!!!!!
θεμα Κεντρο 13
Θεμα Νοτια 16
Θεμα ελευσινα - ασπροπυργος 21
Θεμα Δυτικά 2

το ολον

124 σελιδες ποστ ενημερωσης για πρατηρια....

Θεσσαλονικη???............... 34.........................

Χαλκιδικη???????? ΔΥΟ ποστ... οχι δυο σελιδες ΔΥΟ ποστ....

Κατανοητο????
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Τρί 13 Ιαν, 2015 02:36

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...Εγω πχ λεω για Π.Ραλλη και με κοιτανε σαν εξωγηινοι,...Υπαρχει αεριο με 60λεπτα???Και εκεινοι εβαζαν στον σφαχτη της Φιλολαου...Βοηθαμε τον σωστο επαγγελματια που κοιταει να βγαλει μεροκαματο και ριχνουμε μαυρο στους ΚΛΕΦΤΕΣ
Στα Βορεια...Νεο πρατηριο
Μεσογεια....Εχει Καλυβια
Πειραιας-Δυτ.Αττικη:Εχει πριν τον Παλασκα

ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Μαζευτειτε 50 αμαξια και καντε ενα ντου σε ολα τα πρατηρια που πουλανε αεριο
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 13 Ιαν, 2015 09:38

Για τη Θεσσαλονίκη.
Εάν δεν βρεθεί κάποιο ή κάποια πρατήρια να σπάσουν την ομερτά τίποτε δεν πρόκειται να γίνει.
Έτσι που τόχουν μάλλον τους βολεύει όλους.

Περιφερειακά της Θεσσαλονίκης κινούνται το πολύ 4-5 λεπτά παρακάτω από το κέντρο οπότε δεν πολυσυμφαίρει να
μετακινηθείς ας πούμε 15 χιλιόμετρα να πας εκεί να γεμίσης.Σε μας (Ανατολική Αττική) ήταν μεγάλη η διαφορά.Όταν
εδώ πουλούσαν 88 -90 λεπτά η Φάωνος που απέχει 16 χιλιόμετρα πουλούσε από 76 έως 78 λεπτά.Θυμάμαι σε κάποιες
περιπτώσεις η διαφορά είχε φτάσει και τα 15 λεπτά.Σου έμενε και κέρδος πηγαίνοντας να φουλάρης άδειο τεπόζιτο.

Οπότε μάλλον στη Θεσσαλονίκη ξέρουν τικάνουν.Περιφερειακά λίγα λεπτά παρακάτω να πιάνουμε μερικά αυτοκίνητα
παραπάνω αλλά να μην κάνουμε και μεγάλη ζημιά στα κεντρικά.
Έτσι όλοι βολεύονται και κερδοσκοπούν.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 13 Ιαν, 2015 09:43

πριν φτάσεις στους "Συνειδητοποιημένους " πρέπει να ξεκινήσεις απο τους "ενημερωμένους "

Παππου "φέρεις μεγάλη ευθύνη" για την Φαωνως.... Που μας έβαλε όλους να "πονηρευτούμε".....

Αμα σου λεει ο valsam οτι ο αλλος δεν ειχε ιδεα τι γινεται "παραεξω"???? κι.... "επεσε απο τα συνεφα"??? ( ως συνηθως...)

Αν δεν "ξερεις" πως να "απαιτήσεις"????????? ( η κεντρική ιδεα )
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό Chrisvw » Τρί 13 Ιαν, 2015 11:52

Ρωτησα για το wingas,γιατι θελω να βαζω εκει,αλλα δεν ηξερα την ποιοτητα και το αν ειναι σωστος.

Ειναι μαλακια να ειναι καποιος σωστος,φθηνος,να εχει καλη ποιοτητα,και να μην τον βοηθαμε.
Chrisvw

Δημοσιευσεις: 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες