Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Κυρ 11 Ιαν, 2015 19:33

erimitis εσυ τι χιλ εχεις με αεριο στο avensis γιατι και αυτα ειναι στα ευαισθητα οπως το δικο μου ford focus 1.6, 2006
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό erimitis » Κυρ 11 Ιαν, 2015 20:18

Πρωτη ζημια στα 35000 και μετα στα 100.000 συνολικα εχω 165.000 χλμ δηλαδη εχω κανει συνολο 135000 με υγραεριο και πληρωσα 1200 τοποθετηση και 800+800 για βαλβιδες.
Με τις υγειες μου
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 11 Ιαν, 2015 23:37

erimitis έγραψε:Πρωτη ζημια στα 35000 και μετα στα 100.000 συνολικα εχω 165.000 χλμ δηλαδη εχω κανει συνολο 135000 με υγραεριο και πληρωσα 1200 τοποθετηση και 800+800 για βαλβιδες.
Με τις υγειες μου

Φιλαρακι λες πρωτη ζημια στα 35000 και μετα στα 100.000 ,δηλ. 2 ζημιες των 1600 ευρω σε 100.000 χλμ και 1200 το συστημα δηλ. συνολο 2800 ευρω ,οταν εκανες δηλ. και την δευτερη ζημια ποσο κερδισμενος ησουν με το υγραεριο,γιατι εμενα μου αφηνει δεν μου αφηνει 300 ευρω στα 10,000 χλμ αρα στις 100,000 θα μου ειχε αφησει 3000 ευρω κερδος ,αν ηταν να δοσω 2600 για επισκευες και συστημα τι εκανα?
Θα εκανα μονο πλουσια τα λαμογια, τους ρεκτιφιατζιδες και τους εγκαταστατες!
Δηλ. Δημητρη τωρα αμα σου ξαναβγαλει ζημια (χτυπα ξυλο!) ξανα στις 135.000 που εισαι με υγραεριο και ξαναδοσεις 800 ευρω ποιο ειναι το κερδος σου ρε φιλε?
Ψιχουλα φιλε και θα σου εχουν φαει την ψυχη για αυτα τα ψιχουλα και θα εχεις γ@μησει το αυτοκινητακι σου με 3 ρεκτιφιε (ουτε καν ψιχουλα μιας και με 3 ρεκτιφιε αν το γνωριζει ο αλλος το αμαξι χανει σε μεταπωλιτικη αξια!)για να κανεις μαγκες τα λαμογια τους καρτελαδες!
Να μου λειπει το βυσινο!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Δευτ 12 Ιαν, 2015 14:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 11 Ιαν, 2015 23:53

erimitis έγραψε:Λοιπον βαλσαμη σου λεω παρε με τηλεφωνο δεν ακους Διαβασε λοιπον.

Οι εγκατασταστες απο καθε συστημα εχουν ενα λογισμικο και εναν οπτικο δισκο με χαρτες.Κατα την εγκατασταση λοιπον λενε τι αμαξι ειναι και καποια αλλα στοιχεια και εγγραφουν τον εγκεφαλο του υγραεριου.Μετα υπολογιζουν γυρνωντας στην βενζινα και παλι υγραεριο σας τα λεω χονδρικα ποσο αποκλιση εχουνε και εαν ειναι εως +- 4 τοτε παμε καλα.Τι θελω να πω κανενας δεν ξερει να κατσει και να κανει σωστες ρυθμισεις ωστε το αμαξι να κανει σωστη καυση με υγραεριο το αποτελεσμα το ξερετε.
Τα νεα συστηματα τωρα συνδεουν τον εγκεφαλο του υγραεριου με τον εγκεφαλο της βενζινης οποτε εαν ξεκινησουν με ενα μικρο σφαλμα απο την αρχικη ρυθμιση θα συνεχισουν ετσι καθως ολες οι πληροφοριες των λαμδα θα πηγαινουν και στο υγραεριο.
Οι βλακειες περι ιαπωνικων και μαλακων μεταλλων εγω τα ακουω βερεσε.

Μι λιγα λογια θα επρεπε ο χαρτης υγραεριου να ειναι σε απολυτη αναλογια με την βενζινη σε ολες τις θεσεις και τουλαχιστον κατα ενα 10% παραπανω σε μιγμα απο οτι η βενζινη.

Αρκει να σας πω οτι μετα απο την πρωτη επισκευη το αμαξι μου Avensis 2007 1,6 ποτε δεν πηγε πανω απο 130 με υγραεριο και ποτε πανω απο 4000 στροφες με λιπαντικα και λαδια εξαιρετικα παρθενα.

Δημητρη θα σε παρω τηλ. να τα πουμε,σορρυ που θα σε στεναχωρισω αλλα εγω αυτον τον παπα περι μη σωστης ρυθμισης δεν τον τρωω,(διαβασε τα παλαιοτερα ποστ μου για να καταλαβεις!)το συστημα μου το εχω ρυθμισμενο στην πενα,ακομη και μεσο team viewer μου το ρυθμισαν τα παιδια απο Αθηνα(αντιπροσωπεια) και μεχρι τις Σερρες εφτασε η χαρη μου και το βγαλαμε στον δρομο κοντα στην ωρα για να παρουμε χαρτες,η γραμμες και οι καμπυλες πιο ομοιες δεν γινονται,περνα απο κανα συνεργειο toyota -Ηοnda να δεις τι παρτυ κανουν με τα κεφαλαρια,ολα ξερυθμιστα λες ηταν τα αυτοκινητα?
valsam

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 19 Ιαν, 2015 14:48

Ακομα παιδες ψαχνω διαβαζω να δω τι να κανω.Σημερα μιλαγα με τον LPGas απο αθηνα το παλικαρι ηταν ευγενεστατος και προσπαθησε να μου δωσει οσες παραπανω πληροφοριες μπορουσε.Αυτο που με παραξενεξε ειναι οτι εχει το ιδιο μοτερ corolla 1300 vvti με το το δικο μου avensis 1,6 vvti και το αμαξι παει ρολοι.Καθως επισης μιλησε οτι το brc seq24 εχει ρυθμιση για λιπανση αναλογα με τις στροφες και το φορτιο.
Παιδες τα φωτα σας πριν βαλει ανθρωπος χερι πανω να ξεροω τι θα κανει για να μην ξανατρεχουμε για βαλβιδες
erimitis

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Ιαν, 2015 23:08

o καθενας μας λεει οτι τον φωτισει ο Θεος....

ΕΣΥ με χαρι και μολυβι εχεις κατσει να τα υπολογισεις????????????
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 19 Ιαν, 2015 23:38

Φοκιων το υγραεριο συμφερει φιλε παρα τις ζημιες που εφαγα στο κεφαλι
erimitis

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Ιαν, 2015 23:43

Αυτο το ξερεις πρωτιστως εσυ κι ο καθενας μας για το αυτοκινητο του....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό erimitis » Τρί 20 Ιαν, 2015 19:29

Fokion φιλε το ξερα αλλα δεν υπολογιζα σε τοσο συχνες ζημιες.Οταν το εβαλα ημουν απο τους πρωτους οποτε τοτε οι υγρεριαδες δεν ηξεραν τιποτα.Μετα απο 5 χρονια οι ποιο πολλοι συνεχιζουν να μην ξερουν παλι τιποτα.Αυτο με εκνευριζει
erimitis

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 21 Ιαν, 2015 01:21

erimitis έγραψε:Fokion φιλε το ξερα αλλα δεν υπολογιζα σε τοσο συχνες ζημιες.Οταν το εβαλα ημουν απο τους πρωτους οποτε τοτε οι υγρεριαδες δεν ηξεραν τιποτα.Μετα απο 5 χρονια οι ποιο πολλοι συνεχιζουν να μην ξερουν παλι τιποτα.Αυτο με εκνευριζει

Δημητρη αλλο να μην ξερει κανεις τιποτα και αλλο να ξερει πολλα και να μην λεει τιποτα,συμβουλη μου ειναι να πας μια βολτα απο κανα μεγαλο toyota σερβις οπως π.χ Αλεξανριδης και σε κανα 2-3 ακομη και ρωτα τον αρχιμαστορα "φιλε εχω το ταδε αυτοκινητο εχετε συχνα προβλημα με βαλβιδες και υγραεριο?',μονο ετσι θα μαθεις αληθειες!
Εγω κατοπιν εορτης(αφου εβαλα υγαρεριο!) το εκανα αυτο και επαθα πλακα ποσο καλα κρυμενο μυστικο ηταν το ποσο παθιαρικα ειναι τα αυτοκινητα σαν το δικο μου(το υπογειο με τα καπακια που εχω αναφερει παλαιοτερα!),ψαξτην ετσι φιλαρακι πρωτα η συμβουλη μου,μην τρεχεις αδικα σαν και'μενα μεχρι στου διαολου την μανα για ρυθμιση(για ολα φταιει η ρυθμιση,ποσες φορες το ακουσα αυτο το παραμυθι?)αβερτα κουβερτα!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 86 επισκέπτες