Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 20 Ιαν, 2015 12:32

Παππού , για να γράφεις αυτά τα πράγματα , είσαι ή "λαμόγιο εγκαταστάτης" ή "λαμόγιο πρατηριούχος" ή "αβανταδόρος" ή ..."αντιπρόσωπος" !!!... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :)) :)) :)) :))
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 20 Ιαν, 2015 13:19

papoys έγραψε:
fokion έγραψε:Τον επεισα τον valsam και παει να αγορασει sportage!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Αν έχει κάποιος ένα τέτοιο αυτοκίνητο πιστεύω ότι η μόνη λύση για να το κυκλοφοράει είναι το lpg.
Και σήμερα συζητούσα με ένα γείτονα που έχει ένα παρόμοιο το οποίο και αυτός τόχει με υγραέριο.Είναι και αυτός
χομπίστας όπως ο fokion με αντικείμενο όμως κηνύγι και ψάρεμα (ψαροντούφεκο) με συνέπεια να κινείται σε βουνά
και λαγκάδια. :lol:
Έχει κάνει σχεδόν 50.000 χιλιόμετρα όπως μου είπε και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Πιστεύω η μόνη λύση πριν το πετάξης (γιατί για πούλημα δεν το συζητάμε :mrgreen: ) και όσο αντέξει.

Βρε δεν αμφιβαλω οτι ειστε ευχαριστημενοι ,ουτε ο folion ουτε και'συ,και'γω με αυτο το σκεπτικο που λες το εκανα υγραεριο,δηλ. με το σκεπτικο οτι "καιει πολυ μονο υγραεριο συμφερει-λεφτα για καινουργιο η μεταχειρο καλο δεν υπαρχουν"!
Παπου και εσυ στις 40,000 χλμ δεν εισαι περιπου με υγραεριο,δηλ. οσα και ο fokion?
Διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα αν εισαι και'συ στα τοσσα χλμ δηλ. δεν εχεις ακομη μπει στο κερδος αν χτυπα ξυλο αυριο σου πουν πας για ρεκτιφιε,δηλ. στα 40,000 χλμ εχεις βγαλει και τα λεφτα του συστηματος και το χιλιαρικο για το ρεκτιφιε,δηλ. χονδρικα εχεις εξοικονομισει 2 χιλιαρικα μεχρι στιγμης?
Αρα αν σου βγαλει τωρα στα κοντα ζημια vsr τι θα εχεις εξοικονομισει και εσυ και ο fokion?
Σορυ αλλα εσεις οι 2 δεν συγκαταλεγεστε στο γκρουπ των ασπρων ακομηπαρολου που εχετε και παμφθηνες τιμες υγραεριου ,αν ειχατε 70-80,000 χλμ τοτε παω πασο,αλλα ακομη ειστε στο danger zone του συμφερει δεν συμφερει!
Πραγματικα σας ευχομαι να σας βγαλουν οχι 70 και 80.000 χλμ αλλα 200.000 απροβληματιστα χιλιομετρα αλλα αν σας εβαγαζε σημερα μου μιλαμε αυτη την ζημια θα αναθεωροουσατε ναι η οχι οσα εχετε πει υπερ του υγαρεριου?
Πολυ φοβαμαι οτι πολλοι απ'οσους τρωνε την ουτσα απο το υγραεριο και ηταν μελη του φορουμ την εχουν κανει απο εδω μεσα για να υπαρχει μια ενδεικτικη εικονα του σε τι ποσοστο ειναι τα αυτοκινητα που βγαινουν off με το υγραεριο,ετσι ειναι ,και εγω οταν εκανα σκι καθε μερα σε φορουμ με θεμα το σκι ημουν ,οταν σταματησα το σκι σταματησα και να μπαινω στα συγκεκριμενα φορουμ,εδω εξακολουθω και μπαινω γιατι ακομη ειμαι σε πολυ μικρο ποσοστο υγραεριοκινητος ,αν σταματησω εντελος να ειμαι θα σταματησω να μπαινω κι'ολας,ετσι δεν ειναι?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 20 Ιαν, 2015 14:41

Μα σου απανταω και δεν ακους

Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Η Κ Ε Φ Α Λ Η με 350 ευρω...

Μη κοπανας κι εσυ 1000αρικο και 1000αρικο...
1000αρικο μπορει να ειναι για το δικο σου συγχρονο αμαξι ( δε ξερω - λεω )
Για μενα ειναι 350 + 60 γνησια φλατζα + ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ βιδες κεφαλής αλλα τοσα + σουξου μουξου πες 550...

Κι αν ενα παρταλι μοτερ με 40.000 δεν εχει ακομα καταφερει να καψει βαλβιδες - ασχετα αν εχει καψει ολα τα ε διαολε θες δε θες ειναι απο τα απροβληματιστα ( για υγραεριο ) μοτερ....

Και να σου πω και το αλλο ( με μια δοση χιουμορ ) αλλα σκεψου το....

Ο παππους κι εγω εχουμε απο 40.000
Ο παππους καιει 8 λιτρα εγω 16......................

Αν το αεριο καιει τις βαλβιδες, στο δικο μου εχει περασει ΔΙΠΛΑΣΙΑ ποσοτητα υγραεριου απο του παππου
αρα εγω εχω κανει...... 80.000χλμ "παππισια"....

Γι αυτο καμια φορά σκεφτομαι οτι ειναι τραγικα λαθος η μετρηση με χλμ κι οχι με ωρες λειτουργειας π.χ. ....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό grandvitara » Τρί 20 Ιαν, 2015 16:39

Παιδιά έχετε ξεφύγει από το θέμα.
grandvitara

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 20 Ιαν, 2015 17:46

Όχι μόνο από το θέμα.Έχουμε ξεφύγει τελείως.Για αλυσίδες είμαστε. :lol: :lol: :lol:

Πρώτος εγώ βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε. :mrgreen: :mrgreen:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 21 Ιαν, 2015 15:19

papoys έγραψε:Όχι μόνο από το θέμα.Έχουμε ξεφύγει τελείως.Για αλυσίδες είμαστε. :lol: :lol: :lol:

Πρώτος εγώ βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε. :mrgreen: :mrgreen:

..και δεύτερος εγώ για μη ξανα-παρεξηγηθούμε!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 21 Ιαν, 2015 15:52

Eγω που το συνιθηζω να ξεφευγω εκτος θεματος εξαιρουμαι?
Αν οχι τοτε σορρυ κι'αο μενα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 21 Ιαν, 2015 17:53

Πριν λίγο σφύριξε και πήγαινα Μαραθώνος στο ΒΡ να φουλάρω όταν ξαφνικά είδα τιμή 0,605. :o :o
Επειδή είμαι μεν παππούς 8-) αλλά καρόιδο δεν είμαι στροφή για Κλεισθένους Ασμάτογλου όπου φουλάρισα με 24
ευρώ και τιμή 0,584.

Και επειδή είδα και στη Λαυρίου 0,605 ενώ η Αθήνα συνεχίζει να πέφτει την επόμενη φορά αν και οι άλλοι
συντονιστούν προς τα πάνω χωρίς λόγο το δρόμο για Αθήνα τον ξέρω. :mrgreen:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 21 Ιαν, 2015 18:28

o.... "νεος"???? μηπως ειδες??
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 21 Ιαν, 2015 20:23

Δεν πήγα από κει.Πήγα Ασμάτογλου και γύρισα γιατί ήθελα να πάρω την εγγονούλα :X :X από το
φροντιστήριο.
Άβαταρ μέλους
papoys

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες