Σίγουρα στην πράξη είναι όλα διαφορετικά και να πω το εξής.
Εάν εγώ λάμβανα υπόψιν αυτούς τους υπολογισμούς το πιο πιθανό δεν θα έκανα τη μετατροπή.Τα πράγματα όμως για μένα στην πράξη είναι διαφορετικά.
α)Αύξηση κατανάλωσης λίγο πάνω από το 10% 7,2 πριν με βενζίνη 8,1 με lpg στα 100 τώρα. (γύρω στο 12 - 13%)
β)Μπορεί το χειμώνα η κατανάλωση βενζίνης να είναι 1 λίτρο στα 100 αλλά το καλοκαίρι ξεχνάς να βάλης βενζίνα.Μπορεί
να είναι και λιγότερο από μισό λίτρο στα 100.Γενικά εξαρτάται που κάνης τη μέτρηση.Άλλες μετρήσεις θα βρεις στην
παγωμένη Σουηδία,Νορβηγία ακόμη και στη Γερμανία ή Πολωνία και άλλες στη Μεσογειακή Ελλάδα.Άλλη βενζίνη θα
κάψης αν κάνης διανομές προιόντων (σταμάτα-ξεκίνα) και άλλη βενζίνα αν κάνης ας πούμε συχνά συνεχόμενα ταξίδια
100,200 ή και παραπάνω χιλιομέτρων όπου έχης ελάχιστες εκκινήσεις και πολλά χιλιόμετρα.
Γιαυτό λέω και ξαναλέω όλα φαίνονται καλίτερα στην πράξη.
Επίσης ,χωρίς να απορρίπτω τους στατιστικολόγους,βασίζομαι στις απλές μπακαλικές μετρήσεις μου,που ποτέ
μα ποτέ δεν με γέλασαν,

Υ.Γ.
Και πειδή αρέσκομαι και σε σοβαρές συζητήσεις με λίγο χιούμορ μέσα να πούμε και το άλλο.
Ποιοί είναι αυτοί που συνήθως κάνουν στατιστικές μετρήσεις.??
Είναι ή δεν είναι οι ίδιες εταιρείες και τα ίδια πρόσωπα που κάνουν και τις δημοσκοπήσεις οι οποίοι πρόσφατα
μας έλεγαν ότι η ΝΔ παλεύει με το Σύριζα για την πρώτη θέση ή ότι ο Σύριζα προηγείται 2-3 μονάδες και στο
τέλος πήραν τον πούλο.
Όχι δεν έκαναν λάθος μετρήσεις, απλά έδιναν κάποια αποτελέσματα αναλόγως πως τα ήθελε
αυτός που πλήρωνε.
Και εμένα ποιός μου λέει ότι αυτοί που δίνουν αυτά τα αποτελέσματα δεν έχουν πληρωθεί από κάποιες
πανίσχυρες πετραιλαικές εταιρείες ή κάποιους άλλους που δεν θέλουν το lpg.??
Τουλάχιστον για μένα στην πράξη αυτό δείχνει.