christoi έγραψε:Valsam υποκλίνομαι. Οι φωνές (οι δικές σου περισσότερο) έπιασαν τόπο. Αν και, οψόμεθα...
Τελικά η τιμή ισχύει; Αν ναι, ξέρουμε για πόσο;
Ή μήπως τελικά ήρθε "αλβανικό" αντί του "κρητικού"

Φιλε το ενθαρυντικο ειναι οτι δεν ειναι ενας αλλα τρεις (συμφωνα με οτι βλεπουμε απο το gasprice)αυτη την στιγμη εντος πολεοδομικου συγκροτηματος που εχουν διαφοροποιημενη τιμη περα απο το 75,5-76,9!
Η λαιμαργια τους και η βλακεια τους παντος δεν εχει οριο,δεν το καταλαναινουν οτι με αυτη την αηδια που επικρατει τοσο καιρο στην Θεσ/νικη μακροπροθεσμα χαμενοι θα εβγαιναν,εγω π.χ με τις καρτελοτιμες που εχουμε τωρα που μου εχει βγαλει την ζημια στις βαλβιδες δεν θα το εφτιαχνα με τιποτα το αμαξι,οπως και να τα εκανα τα νουμερα δεν με συμφερε,αν απο τωρα και περα ισχυσουν τιμες αναλογες της Αθηνας και στη Θεσ/νικη φυσικα και θα το φτιαξω το αυτοκινητο,γιατι αλλο 1,29 βενζινη και αλλο 60 λεπτα υγραεριο και ας εχω και 30% αυξηση καταναλωσης(οπως εχουν και ολα τα εργοστασιακα αυτοκινητα lpg,τυχαιο,δεν νομιζω!!!!),ας εχω και το σερβις των 40 ευρω καθε 10,000 χλμ(να φανε δηλ. και οι εγκαταστατες!)να βαζω και 20 ευρω ψυκτελαια(πιστευω να μην χρειαζετε αν μπουν ενισχυμενες εδρες και βαλβιδες αλλα βαλτα και αυτα μεσα!),δηλ. συνολο το αντιστοιχο λιτρο υγραεριου να μου βγαινει 84 λεπτα,που 1,29 και που 0,84,450 ευρω κερδος καθε 10,000 χλμ και 900 ευρω καθε 20,000 που κανω τον χρονο,στον χρονο επανω δηλ. θα εχω κανει αποσβεση της ζημιας που εφτιαξα!
Αλλα τι λεω ο βλακας?
Με τοσα που τραβηξαμεκαι με αυτους που μπλεξαμε παλι μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω οτι κατι που μπορει να παιζει σημερα θα παιζει και αυριο,δηλ. με τοσο καργιολικη που εχουμε φαει τοσσα χρονια τι να πιστεψεις και τι πλανο να κανεις ρε φιλε?
Σημερα ετσι και αυριο παλι γιουβετσι ειναι ο Ελληναρας!