Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 01 Δεκ, 2014 10:09

συγνωμη για ποιο πραγμα? τις μπουνιες και τις κλωτσιες που ελεγες?
ή για το να καθορισεις εσυ τις τιμες σε αλλουνου μαγαζι ή οι κουβεντες που καναμε για την στηριξη των "γειτονων" μας.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 01 Δεκ, 2014 10:44

hlias έγραψε:συγνωμη για ποιο πραγμα? τις μπουνιες και τις κλωτσιες που ελεγες?
ή για το να καθορισεις εσυ τις τιμες σε αλλουνου μαγαζι ή οι κουβεντες που καναμε για την στηριξη των "γειτονων" μας.

Aσε τα περι μπουνιων και κλωτσιων,αυτα ειπαμε θα επεφταν αν τολμουσε κανεις να κανει πρωτος την κινηση προς το μερος μου μιας και η συζητηση στο ερωτημα μου που εχω κανει απειρες φορες "γιατι εχουμε εδω στην Θεσ/νικη τοσο μεγαλη διαφορα τιμης απο την υπολοιπη Ελλαδα" εφερνε αμηχανια στους πρατηριουχος και μονο μπουρδες για απαντησεις και λιγο ηθελε να κανει κανεις καμια μ@λακια,εκει ειπα δεν θα καθομουν με σταυρωμενα χερια!
Για τον καθορισμο της τιμης που λες,δεν ειπα ποτε εγω να του πω τι τιμη να βαλει αλλα λεω ΟΧΙ στο να καθοριζουν αυτοι τις τιμες με βρωμικο και παρανομο τροπο προσυνενοημενης καρτελ τιμης,πραγμα που εσυ μεταφραζεις "καθορισεις εσυ τις τιμες σε αλλουνου μαγαζι ",εδω μαλιστα χωραει ενα μεγαλο συγνωμη απο μερος σου οχι μονο σε εμενα αλλα προς ολους μας γιατι ετσι πως το λές ακουγετε σαν να υποστριζεις το καρτελ!
Και οσο για την στηριξη των γειτονων, τα εχουμε ξαναπει,αναγκαστικα γινετε αφου δεν υπαρχει αλλος τροπος αντιδρασης στο καρτελ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό mudkia » Παρ 05 Δεκ, 2014 20:39

Τωρα που ψευτοανεβαινει η χονδρικη ποσο καπελο θα σας βαλουνε αραγε τα λαμογια :?: :?: :?:
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό famas1 » Κυρ 01 Φεβ, 2015 20:43

Μόλις έβαλα κι εγώ από παπαναστασίου, απέναντι από Ιπποκράτειο με 0,685. Όταν ρώτησα αν κι αύριο θα έχει ίδια τιμή μου απάντησε ποιος ξέρει. :?:
Άβαταρ μέλους
famas1

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό FiKiFiKi » Δευτ 02 Φεβ, 2015 01:32

Και εγώ πήγα και φούλαρα σε αυτήν την τιμή. Ο υπάλληλος προφανώς δεν είχε κάτι να μου απαντήσει στην ερώτηση "πως και έτσι".
Είμαι περίεργος ο "-2" τι έκανε...
FiKiFiKi

Δημοσιευσεις: 66

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 02 Φεβ, 2015 20:28

Ρε Βαλσαμη θα σε σκισω ρε φιλε. Γκρινιαξες γρινιαξες και ενω αλλου κατεβαίνει η σημερα εδω ανεβηκε.Ειμαστε φανταστικοι.Ουαου οπως ειπε και ο Βαρουφακης. 0,73 στην Λητη
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 05 Φεβ, 2015 13:36

Σιγα μην κρατουσε το 59,5 ,ακομη και το 65,9,σιγα σιγα η τιμη την ανηφορα τραβα και πλεον η φθηνοτερη τιμη που βρισκει κανεις ειναι σημερα στα 0,689,κατι ειναι και αυτο ομως αν σκεφτουμε οτι για πρωτη φορα υπαρχει εναλλακτικη τιμη περα απο την μια και μοναδικη που ειχαν ολοι μεσα στο πολεοδομικο συγκροτημα!
Εγω για πρωτη φορα μετα απο πολλους μηνες πηγα σε αυτον προχθες με τα 65,9 και ειπα γεμισε το,αν ξαναρχισουν παλι τις ιδιες μ@λακιες της ενιαιας τιμης μια χαρα τον ξερει τον δρομο το αυτοκινητο για τα συνορα!
valsam

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 05 Φεβ, 2015 13:56

Εγώ θεωρώ πως είναι λίγο δύσκολο να σπάσει για πρώτη φορά το απόστημα (γιατί στη Θεσσαλονίκη περί
αποστήματος πρόκειται).
πιστεύω πως τώρα που έσπασε για πρώτη φορά και να επανέλθουν κάποιος θα το ξανακάνει.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 05 Φεβ, 2015 21:57

papoys έγραψε:Εγώ θεωρώ πως είναι λίγο δύσκολο να σπάσει για πρώτη φορά το απόστημα (γιατί στη Θεσσαλονίκη περί
αποστήματος πρόκειται).
πιστεύω πως τώρα που έσπασε για πρώτη φορά και να επανέλθουν κάποιος θα το ξανακάνει.

Δεν ειναι η πρωτη φορα Παπου ,εχει ξαναγινει στο παρελθον δηλ. πριν καναν χρονο για μια μερα καποιος να κατεβασει την τιμη αλλα σε χρονο αστραπη ξανα παλι στα ιδια γνωστα,αν ειναι να περιμενουμε αλλα 3-4 χρονια μεχρι να στρωσουν τα πραγματα τοτε ασ'τα να πανε!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 09 Φεβ, 2015 18:45

Λοιπον φιλοι Θεσ/νικεις σημερα παρατηρειτε οτι στην Θεσ/νικη υπαρχουν επιτελους μερικα πρατηρια που εχουν διαφορετικη τιμη απο την ενιαια καρτελοτιμη των 76,5-76,9 (που σιγα σιγα βλεπω οτι τσιμησε και ενα λεπτο σημερα επανω και εγινε 77,5,77,9),δηλ. σημερα υπαρχουν και πρατηρια που πουλανε πιο φθηνα,πουλανε με 0,70 και 0,71 λεπτα,δεν ειναι δα και η τιμη που εχουν στην Αθηνα τα φθηνα πρατηρια οπου εκει σημερα ειναι στα 0,64-0,65 λεπτα αλλα για μας ειναι μεγαλη υποθεση εστο και αυτα τα 0,70-071!
Σημερα λοιπον υπαρχει μια κατασταση στην Θεσ/νικη που μας βοηθαει στο να σπασει μια και καλη το καρτελ και ειναι στο χερι μας πλεον,αρκει να πηγαινουμε και να γεμιζουμε στους φθηνους,ετσι πιστευω και μονο ετσι θα την ακουσουν και θα λειτουργησει επιτελους και εδω ο ανταγωνισμος!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 77 επισκέπτες