tripas έγραψε:Φίλοι στο τέλος του 2013 έβαλε ο φίλος και θεωρω απαράδεκτο εγκαταστάτης σε τετοιο όχημα αν του βάζει zavoli alisei μονο και μονο για να μη χάσει την εγκατάσταση, αυτη είναι η πρεμουρα μου papoys.
Αν εγω πάω σε λαστιχα και πω θελω λάστιχα 255 κλπ για το όχημα μου, ένας σωστός επαγγελματιας θα μου πει δεν κάνουν για το όχημα μα σου.
Όπως είπα ούτε τον γνωρίζω τον Θεοδώρου,ούτε στα κατάστημάτα του έχω κάνει την εγκατάσταση.
Πιστεύω όμως ότι και αυτός όπως όλοι κάνουν λάθη.
Από όσα θυμάμαι και επειδή σχεδόν καθημερινά περνάω στην Αγία Παρασκευή απέναντι από την ΕΡΤ λειτουργεί πολλά
χρόνια συνεργείο υγραεριοκίνησης.
Προ διετίας περίπου είδα μία μέρα να έχει αλλάξει την πινακίδα και να λέει gasΘεοδώρου.Από όσα ξέρω δεν άλλαξε
ιδιοκτησία οπότε μάλλον το έκανε φρανσάιζ για καλίτερο όνομα.
Πρέπει να δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα με το Θεοδωρου.Κάπου στο φόρουμ μας είχε εμφανιστεί και κάποιος
λέγοντας ότι έκανε εκεί μετατροπή και είχε προβλήματα γιατί δεν μπορούσαν να του το ρυθμίσουν.Από όσα θυμάμαι
πήγε και σε ένα άλλο φρανσάιζ κάπου στη Δυτική Αττική δεν γνωρίζω διεύθυνση.Επίσης δεν ξέρω αν όσα έλεγε ο
παθών ήταν αλήθεια ή ψέματα γιατί δεν τον γνωρίζω.
Στη συνέχεια μετά από 2-3 μήνες μία μέρα είδα ότι το συνεργείο στην Αγία Παρασκευή άλλαξε πινακίδα
βγάζοντας το gasΘεοδώρου.
Και πάλι μετά από κάποιους μήνες επειδή όπως προείπα κινούμαι σχεδόν καθημερινά στη Μεσογείων είδα ότι
στα σύνορα Αγίας Παρασκευής με Χολαργό άνοιξε άλλο συνεργείο με την επωνυμία gasΘεοδώρου το οποίο μάλλον
λειτουργεί ακόμη.
Για αυτό είπα ότι λειτουργούν ως φρανσάιζ χωρίς να γνωρίζω αν και που εκπαιδεύονται καθώς και αν έχουν
ή όχι άδεια εγκαταστάτη.
Για Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω γιατί απλά μένω Αθήνα και δεν ξέρω από Θεσσαλονίκη.
Η Θεσσαλονίκη ανήκει στον Valsam.
Πολλά είπα και με έπιασε πονοκέφαλος.Πάω να φτιάξω καφέ.