labros έγραψε:NickSt έγραψε:Κοίτα , απο αυτά που σου λέει ο μηχανικός σου εγώ συμπεραίνω ότι τα συγκεκριμμένα σασμάν μετά απο κάποια χιλιόμετρα παρουσιάζουν αυτή την "ιδιοτροπία"..//..δεν ξέρω να σου πώ γιατί , πιθανολογώ ότι έχει σχέση με κάποιο εξάρτημα μέσα στο σασμάν που όταν φτάσει σε κάποιον βαθμό φθοράς παρουσιάζει αυτό το σύμπτωμα . Εμπειρικά πάντως να σου πώ , ότι σε μια Άλφα 75 που είχαμε στην οικογένεια για να βάλεις πρώτη έπρεπε να κάνεις αίτηση στο ...υπουργείο συγκοινωνιών !!!!...η λύση ήταν να "κούμπώσεις" πρώτα τη δευτέρα και χλάαααπ μετά η πρώτη έμπαινε σαν βαμβάκι !!!!...το είχαμε συνηθίσει και δεν μας ένοιαζε../..αν δεν σου δημιουργεί πρόβλημα συνήθισε το γιατί δεν ξέρω αν αξίζει να ανοίγεις σασμάν με ότι έξοδα αυτό μπορεί να συνεπάγεται και πιθανόν με μέτριο αποτέλεσμα...//..αυτά απο εμένα...
Να ανοίξω το σασμάν δεν πρόκειται. Προτιμώ να το συνηθίσω. Έλεγα μήπως έχω λάθος νούμερο βαλβολίνης γιατί δε θυμάμαι τι μου είχαν βάλει παλιότερα (αλλάζει κάθε 90000). Ο μάστορας πάντως επιμένει πως παίρνει 75-85.
Ωραίος μάστορας....Τι κάθεσαι και σκας...Κλασσικός ελληνάρας!