Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σβήσιμο κινητήρα στη χρήση με a/c.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Σβήσιμο κινητήρα στη χρήση με a/c.

Δημοσίευσηαπό andker » Παρ 26 Ιουν, 2015 17:08

Καλησπέρα και όποιος μπορεί ας πει τη γνώμη του στο πρόβλημα αυτό.Με υγραέριο και στη χρήση a/c σβήνει ο κινητήρας.Όχι συνεχώς αλλά σποραδικά που μπορεί να είναι 1-2 φορές τη μέρα.Με ταχύτητα στο σασμάν είναι οκ,αλλά μόλις μπεί νεκρά ή πατήσω συμπλέκτη εκεί σβήνει.Όταν οι στροφές είναι για ρελαντί δηλαδή.Άλλοτε σβήνει τελείως και κάποιες φορές πέφτουν τόσο που τρεμουλιάζει κι επανέρχεται.Με βενζίνη δείχνει οκ,στο υγραέριο το κάνει.Στον εγκαταστάτη το πήγα του έκανε κάποια ρύθμιση αλλά πάλι τα ίδια.Ξαναπήγα μετά από μέρες κάτι είπε για πεταλούδα και map και πως θέλει το αμάξι να το αφήσω απο πρωί να το τσεκάρει γενικά παίρνοντας το λάπτοπ μαζί του σε οδηγικές συνθήκες.Το θέμα είναι εγώ πότε θα μπορέσω να το αφήσω λόγω και της δουλειάς.Μέχρι να βρεθεί λύση λέω να μην κάνω χρήση του a/c.Παίζει για πεταλούδα ή map,αλλά γιατί μόνο στο υγραέριο??? :-? :-? #-o #-o :-w :-w
CHEVROLET SPARK 1200 του '10 με σύστημα LECHO.
andker

Δημοσιευσεις: 30

Re: Σβήσιμο κινητήρα στη χρήση με a/c.

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 28 Ιουν, 2015 08:52

Χωρις να θελω να κανω το μαστορα, ειχα αντιστοιχο προβλημα οταν επαιζα απο μονος μου με τα μιγματα και τα ειχα κανει τατανα....

Στο ρελαντι το ειχα κανει πολυ πλουσιο και στριβοντας το τιμονι ( οποτε "φορτωνε" η αντλια του υδραυλικού ) εσβηνε...

Για να ακουω "λαπτοπ" και "βολτα στο δρομο" απο οτι καταλαβαινω το υποψιαζεται κι εκεινος...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό andker » Κυρ 28 Ιουν, 2015 12:08

Ευχαριστώ για την απάντηση.Αναμένω και θα δούμε τι θα γίνει :roll:
CHEVROLET SPARK 1200 του '10 με σύστημα LECHO.
andker

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό labros » Κυρ 09 Αύγ, 2015 20:21

Εμένα με χρήση ac, δυο φορές μέσα σε αυτό το καλοκαίρι, το σύστημα με έχει γυρίσει σε βενζίνη και ξαναγύρισε σε αέριο μόνο όταν σταμάτησα, έσβησα και ξαναέβαλα μπροστά. Το σύστημα έχει obd. Για ποιούς λόγους μπορεί να το κάνει αυτό;
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό vasilisgolf » Κυρ 16 Αύγ, 2015 10:07

Καλημέρα σας. Εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα......
Εχω ενα golf fsi του 2005 μοντέλο.Εβαλα σύστημα landirenzo σε γνωστή εταιρία υγραερίου.Το πρόβλημα και μόνο, είναι οτι οταν έχω ανοιχτό το κλιματιστικό και φυσικά κάιω αέριο (οχι στην βενζίνη) το αμάξι σβήνει αρκετές φορές, κυρίως όταν σταματάω στα φανάρια και πατάω φρένο-συμπλέκτη και βάζω νεκρά.Πήγα στον εγκαταστάτη, εκανε ρυθμίσεις.Κάτι μου ανέφερε οτι το ρύθμισε μεχρι τις 1200 στροφές να καίει βενζίνη, αλλά πάλι τα ίδια. Πιά η γνώμη σας????Είναι πρόβλημα που λύνεται και πώς?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
vasilisgolf

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό manoliss » Κυρ 16 Αύγ, 2015 10:53

vasilisgolf έγραψε:Καλημέρα σας. Εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα......
Εχω ενα golf fsi του 2005 μοντέλο.Εβαλα σύστημα landirenzo σε γνωστή εταιρία υγραερίου.Το πρόβλημα και μόνο, είναι οτι οταν έχω ανοιχτό το κλιματιστικό και φυσικά κάιω αέριο (οχι στην βενζίνη) το αμάξι σβήνει αρκετές φορές, κυρίως όταν σταματάω στα φανάρια και πατάω φρένο-συμπλέκτη και βάζω νεκρά.Πήγα στον εγκαταστάτη, εκανε ρυθμίσεις.Κάτι μου ανέφερε οτι το ρύθμισε μεχρι τις 1200 στροφές να καίει βενζίνη, αλλά πάλι τα ίδια. Πιά η γνώμη σας????Είναι πρόβλημα που λύνεται και πώς?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

αρχικα δοκιμασε να κανεις λιγα χλμτρα με βενζινα και μονο βενζινα πχ μια καθημερινη διαδρομή που κανεις και εχεις εντοπισει το πρόβλημα...βαλε ερκοντίσιον αν σου το κανει με την βενζινα εκει πρεπει να βρεις το πρόβλημα και δεν φταει το αεριο....αν εκει δουλευει καλα στον εγκαταστατη σου για επαναρυθμιση του αεριου....μαλλον εχεις λαθος μιγματα σε από 2000 στροφες και πανω...
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό vasilisgolf » Κυρ 16 Αύγ, 2015 14:03

Εχω κάνει δοκιμή φίλε μου με βενζίνη.Δεν το κάνει αυτό.Είναι σκυλί με βενζίνη.Το έχω 10 χρόνια το αμάξι και δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό.Μόνο με service ασχολιόμουν...και τώρα έχει ξενερώσει.Αρα πρέπει να κάνω ρύθμιση πάλι στον εγκαταστάτη????
vasilisgolf

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό manoliss » Τετ 19 Αύγ, 2015 23:04

επαναρυθμιση από την αρχη....και αν μετα από αυτό δεν στρωσει ας ψαξει ο εγκαταστάτης τι γινετε.........
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 20 Αύγ, 2015 00:23

Εγώ υποψιάζομαι τι ειναι αλλα θα πρέπει να το βρει ο εγκαταστστης σου

Τι γνωστή εταιρία ειναι τότε !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Πέμ 20 Αύγ, 2015 09:58

Qgas έγραψε:Εγώ υποψιάζομαι τι ειναι αλλα θα πρέπει να το βρει ο εγκαταστστης σου

Τι γνωστή εταιρία ειναι τότε !!

Αυτα δεν τα καταλαβαινω. Μην γραφεις καθολου την υποψια σου κ μη συμμετεχεις στην κουβεντα αν δε θες να βοηθησεις το φιλο, επειδη την "πατησε" κ εκανε αλλου την εγκατασταση. Ειναι προτιμοτερο να του πεις να ερθει σε εσενα να το φτιαξεις, αν αναλαμβανεις, με το αναλογο αντιτιμο.
Καλημερα.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες