Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό belair77 » Πέμ 30 Ιουν, 2011 22:01

Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Αλέξανδρος, ευτυχής (προς το παρών) κάτοχος ενός SUBARU FORESTER XT '04. Έχω κάνει ήδη περίπου 6000 χλμ και αν εξαιρέσουμε το ότι δεν είναι για απότομα ανοίγματα, κατα τα άλλα είμαι απίστευτα ικανοποιημένος. Αυτά προς το παρών. Καλώς σας βρήκα λοιπόν...
belair77

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Πέμ 30 Ιουν, 2011 23:11

Krux?
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό thkokkoris » Παρ 01 Ιούλ, 2011 12:29

Καλημέρα, είμαι ο Θάνος και έχω ένα Honda Hrv, διαβάζοντας στο internet για ποιο κιτ να βάλω στο αυτοκίνητο μου, βρήκα το forum.
thkokkoris

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό Devil7 » Παρ 01 Ιούλ, 2011 15:14

TEKOSTA έγραψε:
astragjtg έγραψε:
TEKOSTA έγραψε:Καλημερα και απο εμενα.
Μόλις χθές έβαλα υγραέριο στο αμάξι μου (subaru forester) και φυσικά η εγγραφή σε ένα εξειδικευνένο forum επιβάλεται ;)

καλως ηλθατε παιδια. Φιλε tekosta πες μας ποιο κιτ εβαλες. Και αν μπορεις κανε και μια παρουσιαση στο showroom :thumbup:

Λίγο αργοπορημένα :oops: :oops:
Την εγκατάσταση υγραερίου την συνδύασα με την πώληση του δεύτερου αυτοκινήτου μου (Citroen C1) με το σκεπτικό ότι θα έχω ίδια κατανάλωση με το μικρό. Το συμφερότερο οικονομικά αλλά και χρονικά έκρινα ότι ήταν η πώληση του C1 στην Citroen (Αφοι Κυριακόπουλοι στην Αργυρούπολη) σε πραγματικά καλή τιμή για αντιπροσωπία με ταυτόχρονη εγκατάσταση υγραερίου στο Forester απο την ίδια.
Το κιτ που εγκαθιστά είναι της Bigas και μου στοίχησε 1650eu. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ επιφυλακτικός αλλά το τόλμησα. Μέχρι τώρα έχοντας κάνει περίπου 600Km είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ;;) Ελπίζω και στο μέλλον!!

Για παρουσίαση στο showroom επιφυλάσσομαι....

Φίλε μου, Επειδή ρώτησα κι εγώ εκεί και το σκέφτομαι ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένος? Από κατανάλωση πως πας σε σχέση με πριν? Μου είπε ότι καταναλώνει και λίγο βενζίνη μαζί με το υγραέριο γιατί είναι καλύτερο για τον κινητήρα. Πόση βενζίνη καίει περίπου στα 100km?
Devil7

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό asterios04 » Σάβ 02 Ιούλ, 2011 09:19

γεια σε ολους παιδια
Μιχαλης ή Αστεριος (οπως βολευει τον καθενα )
απο θεσσαλονικη
εδω και ενα μηνα και εγω εχω μπει στην κατηγορια των κατοχων υγραεριοκινητων αυτοκινητων (Honda cr-v)
asterios04

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό gigikakos » Δευτ 04 Ιούλ, 2011 21:36

Γεια και χαρά από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Γιάννης
εγκατέστησα το Μάρτιο του 2011 στο αυτοκίνητό μου (OPEL ASTRA 1.6, 2006) σύστημα υγραεριοκίνησης ATTIKER, είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το σύστημα αλλά και από τον εγκαταστάτη του αυτοκινήτου. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε το αυτοκίνητο ήταν ότι χρειάστηκε να αλλάξω πολλαπλασιαστή αυτοκινήτου, τον οποίο ο εγκαταστάτης, το προσέφερε δωρεάν!!!! κατά τα άλλα όλα πάνε περίφημα (μέχρι που άρχισε η φορολογία του lpg.... ) Για να δούμε.... έχω κάνει ήδη 11.000 χλμ και συνεχίζω.....
το κόστος ανήλθε σε 1.300 Ευρώ (με τη μετατροπή, μεγαλύτερη δεξαμενή 62 λίτρων τύπου "ρεζέρβας", ΚΤΕΟ, ΦΠΑ και κάρτα καυσαερίων...
Χαίρομαι, που ανήκω και εγώ στη παρέα αυτή.... :angel: :wave:
gigikakos

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 04 Ιούλ, 2011 23:38

Καλωσήλθατε!
Όποτε μπορέσετε ανεβάστε φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες από τις εγκαταστάσεις σας στην ενότητα Showroom.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό nikos1973 » Τρί 05 Ιούλ, 2011 21:00

καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Είμαι κάτοχος ενός grand vitara 2l με συστημα υγραεριοκίνησης της agcentrum (λογοθέτης) από 03/2010 χωρίς (προς το παρόν) κανένα απολύτως πρόβλημα.
nikos1973

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό GRVersalis » Τετ 06 Ιούλ, 2011 00:06

Καλησπέρα Σας με Λένε Γιώργο Και Είμαι Κάτοχος Ενός Seat Ibiza Fr 1.8T 20V .
Ελπίζω Να Με βοηθήσετε Στις Απορίες μου Να Σας Εξυπηρετήσω Με τις Δίκες Μου Γνώσεις Αν Μπορώ Και Να Κάνουμε Όμορφες Συζητησεις !
GRVersalis

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό bebes » Τετ 13 Ιούλ, 2011 10:44

Καλημερα κι απο μενα.

Με καποιους απο εδω συνυπάρχουμε εδω και καιρο και σε άλλα φορουμ.

Καλως να με δεχτείτε λοιπον. :angel:

Σημερα (μαλλον) θα παραλαβω το Suzuki WagoR μου με συστημα υγραεριοκίνησης της Atiker (http://www.atiker-hellas.gr/).

Απ'οσο εψαξα δεν βρηκα αλλο χρηστη να φοραει το ιδιο συστημα, οποτς θα ειμαι το "πειραματόζωο" :lol:

Οι λογοι που αποφασισα το συγκεκριμενο ειναι αρχικα η χαμηλη τιμη του (<1000€) και κατα δευτερον, οταν πηγα για να δω ειδα εκει ενα ιδιο αυτοκινητο που ο ιδιοκτητης ηταν ιδιαιτερα ευχαριστημενος :thumbup:

Περιμενοντας λοιπον και τις δικες μου εμπειρίες θα τα λεμε (και) εδω ;)
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες