Ότι πάντα συνέφερε και θα συμφέρει , είναι δεδομένο και κανένας δεν το αμφισβητεί !!!
Σου απαντάω with no hard feelings,,

tedd έγραψε:Σωστός o nickst!!!
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papoys έγραψε:Εγώ πιστεύω πως απλά το υγραέριο είχε και έχει καλές και κακές περιοχές.
π.χ. αν μένεις Αθήνα και δεν βαριέσαι να κάνεις και καμιά φορά 5-10 χιλιόμετρα παραπάνω πάντα συνέφερε γιατί πάντα υπήρχαν και υπάρχουν
περιοχές των Αθηνών που πουλάνε σε πολύ καλές τιμές.
Από την άλλη σε όσους μένουν π.χ. Θεσσαλονίκη , Πάτρα . Ηράκλειο είναι λιγάκι ρίσκο η μετατροπή γιατί σε αυτές τις περιοχές η τιμή του lpg πάντα βρίσκεται
στις υψηλότερες τιμές της Ελλάδας.Άρα εκεί ενέχει πολύ μεγαλίτερο ρίσκο η μετατροπή γιατί θέλεις και πολύ περισσότερα χιλιόμετρα για απόσβεση κόστους
οπότε αν σου κάτσουν νωρίς και τίποτε βαλβίδες την πάτησες.

tedd έγραψε:papoys έγραψε:Εγώ πιστεύω πως απλά το υγραέριο είχε και έχει καλές και κακές περιοχές.
π.χ. αν μένεις Αθήνα και δεν βαριέσαι να κάνεις και καμιά φορά 5-10 χιλιόμετρα παραπάνω πάντα συνέφερε γιατί πάντα υπήρχαν και υπάρχουν
περιοχές των Αθηνών που πουλάνε σε πολύ καλές τιμές.
Από την άλλη σε όσους μένουν π.χ. Θεσσαλονίκη , Πάτρα . Ηράκλειο είναι λιγάκι ρίσκο η μετατροπή γιατί σε αυτές τις περιοχές η τιμή του lpg πάντα βρίσκεται
στις υψηλότερες τιμές της Ελλάδας.Άρα εκεί ενέχει πολύ μεγαλίτερο ρίσκο η μετατροπή γιατί θέλεις και πολύ περισσότερα χιλιόμετρα για απόσβεση κόστους
οπότε αν σου κάτσουν νωρίς και τίποτε βαλβίδες την πάτησες.
Προσωπικά δεν βλέπω κανένα ρίσκο, απλα θα θες λιγα χιλιόμετρα παραπανω για απόσβεση τι να θες πχ 22.000χλμ αντί για 20.000 που θέλετε κάποιοι τυχεροί που μενετε σε περιοχές με φτηνό υγραέριο. Η λεξη "γέμιστο" που λες στον βενζίνα έχει αξία ανεκτιμητη![]()
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 87 επισκέπτες
|
|
|