Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καμένες βαλβίδες από υγραέριο mazda 6

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Καμένες βαλβίδες από υγραέριο mazda 6

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 27 Μαρ, 2020 13:51

Δυστυχως μια μεγαλη μεριδα των συγχρονων τεχνικων ειναι απλοι μονταδοροι.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό theeo » Παρ 27 Μαρ, 2020 16:54

στη χώρα που ζούμε αυτός που 'παίρνει' τα γράμματα πάει για σπουδές, ο άλλος που δεν ξεχωρίζει το κιλό από το λίτρο γίνεται μάστορας και λερώνει τα χέρια του με γράσο. Ψαξε να βρείς έντιμο και γνώστη να πιάσουν τα χρήματα σου τόπο. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, διαβάζωντας όμως εδώ μέσα θα βρείς άκρη
theeo

Δημοσιευσεις: 83

Δημοσίευσηαπό cmax » Παρ 27 Μαρ, 2020 17:29

theeo έγραψε:στη χώρα που ζούμε αυτός που 'παίρνει' τα γράμματα πάει για σπουδές, ο άλλος που δεν ξεχωρίζει το κιλό από το λίτρο γίνεται μάστορας και λερώνει τα χέρια του με γράσο. Ψαξε να βρείς έντιμο και γνώστη να πιάσουν τα χρήματα σου τόπο. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, διαβάζωντας όμως εδώ μέσα θα βρείς άκρη

Λυπαμε πολυ για αυτην την "ρατσιστικη" δηλωση σου, ειδικα απο εναν "εξυπνο" που παιρνει τα γραμματα.
Αυτο εχω να πω μονο.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό theeo » Παρ 27 Μαρ, 2020 18:55

cmax έγραψε:
theeo έγραψε:στη χώρα που ζούμε αυτός που 'παίρνει' τα γράμματα πάει για σπουδές, ο άλλος που δεν ξεχωρίζει το κιλό από το λίτρο γίνεται μάστορας και λερώνει τα χέρια του με γράσο. Ψαξε να βρείς έντιμο και γνώστη να πιάσουν τα χρήματα σου τόπο. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, διαβάζωντας όμως εδώ μέσα θα βρείς άκρη

Λυπαμε πολυ για αυτην την "ρατσιστικη" δηλωση σου, ειδικα απο εναν "εξυπνο" που παιρνει τα γραμματα.
Αυτο εχω να πω μονο.

αφού θίχτηκες μάλλον θεωρείς τον εαυτό σου 'μάστορα' και όχι μάστορα,
αν ανατρέξεις στο φόρουμ τα παράπονα για τα 'μαστορια' είναι αμέτρητα.
η λεξούλα "ρατσιστικη" 'φοριέται' πολύ και από πολλούς τελευταία..
κάποιοι 'τα παίρνουν' τα γράμματα, δυστυχώς όχι όλοι
theeo

Δημοσίευσηαπό cmax » Παρ 27 Μαρ, 2020 20:40

theeo έγραψε:
cmax έγραψε:

Αυτο εχω να πω μονο.

αφού θίχτηκες μάλλον θεωρείς τον εαυτό σου 'μάστορα' και όχι μάστορα,
αν ανατρέξεις στο φόρουμ τα παράπονα για τα 'μαστορια' είναι αμέτρητα.
η λεξούλα "ρατσιστικη" 'φοριέται' πολύ και από πολλούς τελευταία..
κάποιοι 'τα παίρνουν' τα γράμματα, δυστυχώς όχι όλοι

Απλα λυπαμε....
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 27 Μαρ, 2020 21:03

Φανταζομαι οτι οσοι εχουν σπουδασει γιατι τα επαιρναν τα γραμματα ειναι αψογοι και αλαθανστοι στις εργασιες τους, ετσι?
Μηπως και ο Σπυρος τελικα δεν τα επαιρνε τα γραμματα ο καημενος?
https://www.youtube.com/watch?v=tPkGxHN ... bjckAamynw
Αφιερωστε ολοι μιση ωριτσα και δειτε το, ειναι κατι που αξιζει απο καποιον που δεν εχει ταβανι και προσπαθει στη χωρα μας.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό theeo » Παρ 27 Μαρ, 2020 22:18

hlias έγραψε:

Φανταζομαι οτι οσοι εχουν σπουδασει γιατι τα επαιρναν τα γραμματα ειναι αψογοι και αλαθανστοι στις εργασιες τους, ετσι?
Μηπως και ο Σπυρος τελικα δεν τα επαιρνε τα γραμματα ο καημενος?
https://www.youtube.com/watch?v=tPkGxHN ... bjckAamynw
Αφιερωστε ολοι μιση ωριτσα και δειτε το, ειναι κατι που αξιζει απο καποιον που δεν εχει ταβανι και προσπαθει στη χωρα μας.

καλησπέρα hlias επειδή έγραψες απαντάω, σε παρακολουθώ χρόνια εδώ και ξέρω τη συνεισφορά σου, έχω έρθει στο μαγαζί σου πριν πολλά χρόνια και σε έχω δεί πως δουλεύεις.
Εξηγώ: 'αυτός που 'παίρνει' τα γράμματα πάει για σπουδές' και δεν ξέρει να πιάσει ένα κατσαβίδι και του πουλάει ο καθένας που κάνει το μάστορα ότι θέλει. Ο άλλος που στο σχολείο 'δεν' ,πάει σε ένα συνεργείο και όταν πιάσει ένα κατσαβίδι ξέρει τα πάντα και κάνει το μάστορα από τη Νασα. Γι'αυτό έγραψα 'Ψαξε να βρείς έντιμο και γνώστη να πιάσουν τα χρήματα σου τόπο' γιατι όλοι ξέρουμε τι γίνεται, άλλος θέλει 500 άλλος 900 και άλλος 1000 και στο τέλος μάπα
theeo

Δημοσίευσηαπό Petrosk » Παρ 27 Μαρ, 2020 23:04

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και δεν χρειάζεται να παρεξηγηθούμε! Υπάρχουν οι γιατροί και τα γιατρουδακια! Παντού και στα πάντα! Στα δύσκολα θέλεις έναν γιατρό και όχι γιατρουδακι! Να σας ρωτήσω κατι! Λέτε να φταίει η βαλβίδα ρελαντί η να θέλει καθαρισμό η πεταλούδα εισαγωγής; Υπάρχει περίπτωση;
Petrosk

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό theeo » Σάβ 28 Μαρ, 2020 17:02

Petrosk έγραψε:Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και δεν χρειάζεται να παρεξηγηθούμε! Υπάρχουν οι γιατροί και τα γιατρουδακια! Παντού και στα πάντα! Στα δύσκολα θέλεις έναν γιατρό και όχι γιατρουδακι! Να σας ρωτήσω κατι! Λέτε να φταίει η βαλβίδα ρελαντί η να θέλει καθαρισμό η πεταλούδα εισαγωγής; Υπάρχει περίπτωση;

μαυρίζει το μπουζί άρα δεν κάνει καλή καύση ο 4, αυτό πρέπει να δείς τον ν 4, δεν νομίζω πεταλούδα. Διάγνωση από απόσταση ... πάρε σβάρνα τα συνεργεία και ρώτα με βάση αυτά που ξέρεις τώρα. κακή καύση ίσον λάθος μείγμα ή λάθος ρεύμα ή λάθος συμπίεση ή.....?
theeo

Δημοσίευσηαπό Petrosk » Κυρ 29 Μαρ, 2020 20:53

Αυτό θα κάνω παιδιά! Η αλήθεια είναι ότι μόλις ακούνε Mazda προσπαθούν να το αποφύγουν να το αναλάβουν! Κάποιοι αρνούνται λόγω του υγραερίου, άλλοι λόγω Mazda, άλλοι επειδή δεν θέλουν να ψάχνουν και να ψάχνουν!!! Άλλοι πάλι δεν θέλουν να δουν τα διάκενα επειδή λένε... αφού και να τα δουν.... απλά θα τα δουν... δεν μπορούν να κανουν τίποτα και δεν έχουν και καπελωτα! Να το παω στη Mazda η και αυτοί είναι ότι ναναι; Στη μεταμόρφωση στον Νομικό-Κουρή να το παω; Τον ξέρει κανεις;
Petrosk

Δημοσιευσεις: 13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 42 επισκέπτες