Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Διακοπές στην εκκίνηση κ σε επιτάχυνση μόνο με τη βενζίνη

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Διακοπές στην εκκίνηση κ σε επιτάχυνση μόνο με τη βενζίνη

Δημοσίευσηαπό Pinelopi » Πέμ 16 Ιαν, 2025 14:57

Καλησπέρα σε όλους αφού δε βγάζω άκρη πια είπα να απευθυνθώ κ σε όλους εσάς.
Έχω ένα Renault Trafic αέριο βενζίνη.Το σύστημα του αερίου εγκαταστάθηκε πριν 4 χρόνια κ είναι Ladirenzo κ γενικά είναι πολύ οικονομικό σε βενζίνη κ έχει βγει μια χαρά.
Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες να μη πηγαίνει καθόλου με βενζίνη.Με αέριο πάει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.Οταν το γυρνάς στη βενζίνη το αμάξι σκροτσαρει κ όταν πέσουν οι στροφές πας να στρίψεις πχ σβήνει.
Το πήγα στο συνεργείο (το συνεργείο είναι οικογένεια)κ αλλάξαμε πολλαπλασιαστές γιατί παλιά είχαν πάρει νερό κάποια στιγμή μέσα κ είπαμε μήπως είναι αυτό... Τίποτα!
Αλλάξαμε κ μπουζί αν κ τα προηγούμενα ήταν σχεδόν καινούρια καλυτερευσε λίγο κ τώρα στρίβοντας κ σε χαμηλές στροφές δε σβήνει αλλά στην εκκίνηση με πρώτη ή σε απότομο γκάζι για να δώσεις επιτάχυνση πάλι μπερδεύει κ κόβει!
Μίλησα κ με εγκατάσταση αερίου κ μου είπαν ότι αποκλείεται να είναι από το αέριο εφόσον στο αέριο δουλεύει μια χαρά( Α επίσης λαμπάκι δεν έχει ανάψει βλάβης)
Έβαλα 100σταρα βενζίνη μήπως διορθωθεί τίποτα!
Απομονωσαμε το αέριο για να δουλέψει μόνο με βενζίνη τα ίδια!
Το συνεργείο έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά...
Το μπέρδεμα/μπούκωμα το κάνει μόνο όταν δουλεύει βενζίνη κ όχι στο αέριο .
Η μόνη μας εκδοχή πια είναι αντλία βενζίνης ή μπεκ αλλά κ τα δυο μου λένε θα το έκαναν κ στη διαδρομή κ όχι μόνο στις εκκινήσεις ή χαμηλές στροφές που το έκανε στην αρχή.Οταν ρολαρει στο δρόμο με σταθερή ταχύτητα δεν το κάνει.
Πάει κάπου το μυαλό σας σε κανέναν?
Δε ξέρω πια τί να πρώτο αλλάξω άλλο!
Pinelopi

Δημοσιευσεις: 1

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες