Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Περι ηλεκτρονικης λαδιερας flashlube

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Περι ηλεκτρονικης λαδιερας flashlube

Δημοσίευσηαπό villasg » Κυρ 18 Σεπ, 2011 19:39

Θα ηθελα να ρωτησω οποιον εχει τοποθετημενη ηλεκτρονικη λαδιερα flashlube [Electronic Valve Saver Kit] .
Εαν μπορειτε πειτε μου ποσα ml "τραβαει" ανα λιτρο καύσιμου , τι ρύθμιση εχετε στον επιλογεα της ECU του και ποσα αλογα αμαξι εχετε .
Σε φιλο που εχει βαλει του "ρουφαει" αρκετο 100ml σε 20lt lpg ( δηλαδη 5ml στο λιτρο αντι για 1 που γραφει στο μανιουαλ , δηλ πενταπλασιο ) και η ρύθμιση είναι στο 3 οπως προβλεπετε για το αμαξι του .
Πηγε στον εγκαταστατη- τοπικο αντιπροσωπο της flashlube και του ειπε οτι "δεν ειναι κατι ανησυχητικό" , του το ρύθμισε στο 2 και του ειπε να το τσεκάρει ξανά .
Σε επικοινωνια με την flashlube.bg που ειναι "υπεύθυνη" για την ελλαδα και του ειπαν το ιδιο ( για την αλλαγη απο 3 σε 2 ) .
Πειτε μου τα δικα σας
Συνημμένα
Snap1.jpg
Snap1.jpg (45.99 KiB) 4568 προβολές
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Re: Περι ηλεκτρονικης λαδιερας flashlube

Δημοσίευσηαπό anikologr » Κυρ 18 Σεπ, 2011 19:57

villasg έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω οποιον εχει τοποθετημενη ηλεκτρονικη λαδιερα flashlube [Electronic Valve Saver Kit] .
Εαν μπορειτε πειτε μου ποσα ml "τραβαει" ανα λιτρο καύσιμου , τι ρύθμιση εχετε στον επιλογεα της ECU του και ποσα αλογα αμαξι εχετε .
Σε φιλο που εχει βαλει του "ρουφαει" αρκετο 100ml σε 20lt lpg ( δηλαδη 5ml στο λιτρο αντι για 1 που γραφει στο μανιουαλ , δηλ πενταπλασιο ) και η ρύθμιση είναι στο 3 οπως προβλεπετε για το αμαξι του .
Πηγε στον εγκαταστατη- τοπικο αντιπροσωπο της flashlube και του ειπε οτι "δεν ειναι κατι ανησυχητικό" , του το ρύθμισε στο 2 και του ειπε να το τσεκάρει ξανά .
Σε επικοινωνια με την flashlube.bg που ειναι "υπεύθυνη" για την ελλαδα και του ειπαν το ιδιο ( για την αλλαγη απο 3 σε 2 ) .
Πειτε μου τα δικα σας

Οι ρυθμίσεις 1,2,3 κοκ είναι γενικές και αναφέρονται για διάφορα αυτοκίνητα με διαφορετικές καταναλώσεις. Το πιο σωστό είναι να το κάνει κάποιος όπως ο φίλος σου. Αρχικά σε μία ρύθμιση και κατεβαίνεις.

Άλλωστε κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και για την απλή λαδιέρα υποπίεσης. Λέει το manual 12 σταγόνες/λεπτό. Δηλαδή 12 για το δικό μου (1.4 λίτρα) 12 και για ένα τέρας 5.000 κυβικά. Προφανώς εμένα για να επιτευχθεί το 1 ml για 1 λίτρο υγραερίου πρέπει να μειώσω τον ρυθμό στις 5-6 σταγόνες...
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό villasg » Κυρ 18 Σεπ, 2011 20:05

Και παλι οπως το λες δεν ειναι "σωστο" .
Γιατι η αναλογια παει με τα λιτρα και οχι με τα λεπτα , αλλο καις σε ενα λεπτο με ρελαντι και αλλο με 5η και 4000 στροφες , καπως αλλιως πρεπει να ρυθμιζεται
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό anikologr » Κυρ 18 Σεπ, 2011 21:03

villasg έγραψε:Και παλι οπως το λες δεν ειναι "σωστο" .
Γιατι η αναλογια παει με τα λιτρα και οχι με τα λεπτα , αλλο καις σε ενα λεπτο με ρελαντι και αλλο με 5η και 4000 στροφες , καπως αλλιως πρεπει να ρυθμιζεται

Οι σταγόνες ανά λεπτό είναι μια ένδειξη για τα ml ανά λίτρο υγραερίου. Ποτέ δεν πρόκειται να φτάσεις σε ιδανική ρύθμιση με λαδιέρα ακόμα και ηλεκτρονική που ψεκάζει με σταθερό ρυθμό. Μόνο αυτές που λαμβάνουν σήμα από τα μπεκ μπορούν να το επιτύχουν. Ακόμα και η ηλεκτρονική του φίλου σου στο περίπου θα λειτουργεί. Γιαυτό η flashlube την μία την δίνει 200 και την άλλη 350 ευρώ... 8-)
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 34 επισκέπτες