yiannis20xt έγραψε:...μου αναβει 2-3 φορες τον χρονο,η απο ελαττωματικο καυσιμο η απο διαφορες θερμοκρασιας.Παιδια αυτο που με εχει σωσει ειναι το οργανακι scangauge που εβαλα.Σου δειχνει τον κωδικο σφαλματος και εχεις την δυνατοτητα να τα σβησεις.
dti έγραψε:yiannis20xt έγραψε:...μου αναβει 2-3 φορες τον χρονο,η απο ελαττωματικο καυσιμο η απο διαφορες θερμοκρασιας.Παιδια αυτο που με εχει σωσει ειναι το οργανακι scangauge που εβαλα.Σου δειχνει τον κωδικο σφαλματος και εχεις την δυνατοτητα να τα σβησεις.
Τι κωδικό βλάβης σου δείχνει αυτές τις 2-3 φορές;
vaxalis έγραψε:εδω και μια εβδομαδα εχω τοποθετησει συστημα 4ης γενιας στο οκταβια μου της autogas italia με πνευμονα zavoli και μπεκ orizon ig3,μεχρι εχθες το πρωι ειχα διανησει 600 χιλιομετρα χωρις κανενα προβλημα,μεχρι που ξαφνικα αβαβει λαμπακι κινητηρα οταν κινιουμουν με lpg χωρις ομως κανενα κοψιμο η να με γυρισει σε βενζινη,παω στην σκοντα διαβαζω κατι σφαλματα τα οποια πολλα μπορει να ηταν και απο την αρχικη εγκατασταση γιατι δεν τα ειχαμε σβησει τα σβηνω και παω στον εγκαταστατη και του λεω κοιταξε το γιατι αναψε τσεκ το κοιταει πραγματι ειχε γινει πολυ πλουσιο στο ρελαντι το φτιαχνει,φευγω και εχθες το βραδυ μου βγαζει το σφαλμα P1128 στο βαγκ κομ και τα fuel trims ηταν το πρωτο -3,2 και το δευτερο +25 πραγμα που δειχνει φτωχο μιγμα.εκανα ελεγχο σε μπουζι και ηταν μια χαρα εκεινο που με προβληματιζει ειναι μηπως εχω καποια βλαβη εγω στο αυτοκινητο και δεν φταιει το lpg γιατι δεν μου κανει ουτε κοψιματα ουτε τιποτα ουτε με γυρναει σε βενζινη.συγνωμη για το μεγαλο ποστ ποια η γνωμη σας?
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 74 επισκέπτες
|
|
|