Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό CONTRA1058 » Τρί 31 Ιαν, 2012 23:41

αθηνα πειραιώς
hundai tuscon prins VSI-2.0 by qgas
CONTRA1058

Δημοσιευσεις: 67

Re: ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό christoi » Τετ 01 Φεβ, 2012 00:23

Αααατύχησες. Αν έμενες βόρεια, θα μπορούσες να πεταχτείς στην γείτονο χώρα.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Re: Κόστος εγκατάστασης

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 01 Φεβ, 2012 02:08

christoi έγραψε:Αααατύχησες. Αν έμενες βόρεια, θα μπορούσες να πεταχτείς στην γείτονο χώρα.

Για πες μου αν ξερεις κανεναν καλο και φθηνο στην Βουλγαρια christoi (στειλε μου π.μ)να πεταχτω να βαλω εγω!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Κόστος εγκατάστασεων και περιθώρια κέρδους

Δημοσίευσηαπό harmim » Κυρ 14 Οκτ, 2012 19:52

Εγω προσωπικα αν οι εγκαταστατες αποφασισουν και ριξουν τις τιμες ,θα τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου μιας και δε θα με νοιαζει τοσο το κοστος σε σχεση με τωρα..Οτι και να γινει, αλλο ειναι να δινεις 1300 και αλλο 700-800 για ενα συστημα.Μιλαω παντα για αξιοπιστα και επωνυμα κιτ...Οχι βουλγαροτουρκικα φυσικα...Ας λαβετε σοβαρα υποψη αυτη την αποψη κυριοι εγκαταστατες ,διοτι να ξερετε οτι ο κοσμος πλεον εχει γινει δυσπιστος, μιας και αν αυτο δε γινει τωρα(η αυξηση στο υγραεριο εννοω) ,μπορει να γινει σε λιγους μηνες, οποτε η καλυτερη λυση για να το παρει αποφαση ειναι να ριξετε αισθητα τις τιμες ουτως ωστε να μην τον πολυενδιαφερει το τι θα γινει, μιας και το ποσο που θα εχει δαπανησει θα ειναι σχετικα ανεκτο για τον οικογενειακο προυπολογισμο μιας μεσης οικογενειας...
harmim

Δημοσιευσεις: 97

Κόστος εγκατάστασεων και περιθώρια κέρδους

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Δευτ 15 Οκτ, 2012 13:37

harmim έγραψε:Εγω προσωπικα αν οι εγκαταστατες αποφασισουν και ριξουν τις τιμες ,θα τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου μιας και δε θα με νοιαζει τοσο το κοστος σε σχεση με τωρα..Οτι και να γινει, αλλο ειναι να δινεις 1300 και αλλο 700-800 για ενα συστημα.Μιλαω παντα για αξιοπιστα και επωνυμα κιτ...Οχι βουλγαροτουρκικα φυσικα...Ας λαβετε σοβαρα υποψη αυτη την αποψη κυριοι εγκαταστατες ,διοτι να ξερετε οτι ο κοσμος πλεον εχει γινει δυσπιστος, μιας και αν αυτο δε γινει τωρα(η αυξηση στο υγραεριο εννοω) ,μπορει να γινει σε λιγους μηνες, οποτε η καλυτερη λυση για να το παρει αποφαση ειναι να ριξετε αισθητα τις τιμες ουτως ωστε να μην τον πολυενδιαφερει το τι θα γινει, μιας και το ποσο που θα εχει δαπανησει θα ειναι σχετικα ανεκτο για τον οικογενειακο προυπολογισμο μιας μεσης οικογενειας...

Εγω λεω να σου δωσουμε και 500 ευρω για να μας κανεις την τιμη να βαλεις υγραεριο...
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 15 Οκτ, 2012 14:41

ECOKINISI έγραψε:
harmim έγραψε:Εγω προσωπικα αν οι εγκαταστατες αποφασισουν και ριξουν τις τιμες ,θα τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου μιας και δε θα με νοιαζει τοσο το κοστος σε σχεση με τωρα..Οτι και να γινει, αλλο ειναι να δινεις 1300 και αλλο 700-800 για ενα συστημα.Μιλαω παντα για αξιοπιστα και επωνυμα κιτ...Οχι βουλγαροτουρκικα φυσικα...Ας λαβετε σοβαρα υποψη αυτη την αποψη κυριοι εγκαταστατες ,διοτι να ξερετε οτι ο κοσμος πλεον εχει γινει δυσπιστος, μιας και αν αυτο δε γινει τωρα(η αυξηση στο υγραεριο εννοω) ,μπορει να γινει σε λιγους μηνες, οποτε η καλυτερη λυση για να το παρει αποφαση ειναι να ριξετε αισθητα τις τιμες ουτως ωστε να μην τον πολυενδιαφερει το τι θα γινει, μιας και το ποσο που θα εχει δαπανησει θα ειναι σχετικα ανεκτο για τον οικογενειακο προυπολογισμο μιας μεσης οικογενειας...

Εγω λεω να σου δωσουμε και 500 ευρω για να μας κανεις την τιμη να βαλεις υγραεριο...

Καλα εδω που τα λεμε δεν βγαζετε και λιγα.Με 500 αγοραζει κανεις ενας συστημα και τα υπολοιπα 500-700 ειναι η εγκατασταση.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό spyrosgr » Δευτ 15 Οκτ, 2012 16:25

ECOKINISI έγραψε:

ρε φιλε εσυ πρεπει να εχεις master στο marketing

τι ειρωνεια ειναι αυτη για εξηγησε μασ?
spyrosgr

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Δευτ 15 Οκτ, 2012 18:02

ECOKINISI έγραψε:

ευτυχως που γραφεις και επωνυμα εδω μεσα για να ξερω ποιον εγκαταστατη θα αποφυγω σιγουρα οταν βαλω υγραεριο ειτε τσαμπα μου το βαλει ειτε μου δωσει και 500 ευρω.
ουτε βοσκος δε συμπεριφερεται ετσι σε υποψηφιους πελατες του,ποσο μαλλον εν καιρω κρισης.
αρα καλα σας κανουνε και σας κραζουνε οι περισσοτεροι οτι κονοματε τρελλα και εχετε δεσει γαιδαρακο.
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Δευτ 15 Οκτ, 2012 18:28

ntinaras έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:

ευτυχως που γραφεις και επωνυμα εδω μεσα για να ξερω ποιον εγκαταστατη θα αποφυγω σιγουρα οταν βαλω υγραεριο ειτε τσαμπα μου το βαλει ειτε μου δωσει και 500 ευρω.
ουτε βοσκος δε συμπεριφερεται ετσι σε υποψηφιους πελατες του,ποσο μαλλον εν καιρω κρισης.
αρα καλα σας κανουνε και σας κραζουνε οι περισσοτεροι οτι κονοματε τρελλα και εχετε δεσει γαιδαρακο.

Βλέπετε εμείς δεν κρυβόμαστε πισω από nickname και δεν έχουμε πρόβλημα στο τι θα πούμε.

Αν γνωρίζετε από εμποριο και προϊόντα θα πρέπει να ξέρετε πως όλα τα πράγματα έχουν την τιμή τους. Ο προηγούμενος που μίλησε για καλά κιτ σε τιμές 700-800 ευρω μάλλον δεν εχει αίσθηση της πραγματικότητας. Αν θες κάτι καλό θα το πληρώσεις ακριβα αν θες κάτι μέτριο θα το πληρώσεις ποιο φτηνά και αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα ακόμα ποιο οικονομικά.

Θα πρέπει να υπολογίσετε πως σε αυτά που εσύ πιστεύετε πως είναι καθαρό για εμάς κέρδος τους φόρους που πληρώνουμε το προσωπικό μας κτλ κτλ κτλ. Δεν είναι όλα τσάμπα και πολύ περισσότερο σε νόμιμα συνεργεία .

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως δεν υπάρχουν συστήματα με 800 ευρώ και εγώ έχω στο μαγαζί μου, αλλά δεν είναι το ίδιο ποιοτικά με κάποια άλλα που κοστίζουν περισσότερο.

Δεν είναι ίδιο το Mercedes με το YUGO

Και αν πιστεύεις ακόμα πως είμαι παράλογος σας περιμένουμε από το μαγαζί μας να πιούμε έναν καφέ και να το συζητήσουμε αναλυτικότερα.

Είναι πάντα χαρά μας να σας εξυπηρετούμε και να λύνουμε τις απορίες σας
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 15 Οκτ, 2012 18:48

Θα συμφωνήσω ότι τα έξοδα ενός μαγαζιού είναι παααρααα πολλά και με τα χαράτσια γίνονται ακόμη περισσότερα με αποτέλεσμα να εξανεμίζεται το όποιο κέρδος πολλές φορές αλλά μια αναζήτηση στο ιντερνετ για τις τιμές που πωλούνται τα κιτ δυστυχώς θα σας διαψεύσει.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες