christoi έγραψε:Αααατύχησες. Αν έμενες βόρεια, θα μπορούσες να πεταχτείς στην γείτονο χώρα.
harmim έγραψε:Εγω προσωπικα αν οι εγκαταστατες αποφασισουν και ριξουν τις τιμες ,θα τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου μιας και δε θα με νοιαζει τοσο το κοστος σε σχεση με τωρα..Οτι και να γινει, αλλο ειναι να δινεις 1300 και αλλο 700-800 για ενα συστημα.Μιλαω παντα για αξιοπιστα και επωνυμα κιτ...Οχι βουλγαροτουρκικα φυσικα...Ας λαβετε σοβαρα υποψη αυτη την αποψη κυριοι εγκαταστατες ,διοτι να ξερετε οτι ο κοσμος πλεον εχει γινει δυσπιστος, μιας και αν αυτο δε γινει τωρα(η αυξηση στο υγραεριο εννοω) ,μπορει να γινει σε λιγους μηνες, οποτε η καλυτερη λυση για να το παρει αποφαση ειναι να ριξετε αισθητα τις τιμες ουτως ωστε να μην τον πολυενδιαφερει το τι θα γινει, μιας και το ποσο που θα εχει δαπανησει θα ειναι σχετικα ανεκτο για τον οικογενειακο προυπολογισμο μιας μεσης οικογενειας...
ECOKINISI έγραψε:harmim έγραψε:Εγω προσωπικα αν οι εγκαταστατες αποφασισουν και ριξουν τις τιμες ,θα τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου μιας και δε θα με νοιαζει τοσο το κοστος σε σχεση με τωρα..Οτι και να γινει, αλλο ειναι να δινεις 1300 και αλλο 700-800 για ενα συστημα.Μιλαω παντα για αξιοπιστα και επωνυμα κιτ...Οχι βουλγαροτουρκικα φυσικα...Ας λαβετε σοβαρα υποψη αυτη την αποψη κυριοι εγκαταστατες ,διοτι να ξερετε οτι ο κοσμος πλεον εχει γινει δυσπιστος, μιας και αν αυτο δε γινει τωρα(η αυξηση στο υγραεριο εννοω) ,μπορει να γινει σε λιγους μηνες, οποτε η καλυτερη λυση για να το παρει αποφαση ειναι να ριξετε αισθητα τις τιμες ουτως ωστε να μην τον πολυενδιαφερει το τι θα γινει, μιας και το ποσο που θα εχει δαπανησει θα ειναι σχετικα ανεκτο για τον οικογενειακο προυπολογισμο μιας μεσης οικογενειας...
Εγω λεω να σου δωσουμε και 500 ευρω για να μας κανεις την τιμη να βαλεις υγραεριο...
ECOKINISI έγραψε:harmim έγραψε:Εγω προσωπικα αν οι εγκαταστατες αποφασισουν και ριξουν τις τιμες ,θα τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου μιας και δε θα με νοιαζει τοσο το κοστος σε σχεση με τωρα..Οτι και να γινει, αλλο ειναι να δινεις 1300 και αλλο 700-800 για ενα συστημα.Μιλαω παντα για αξιοπιστα και επωνυμα κιτ...Οχι βουλγαροτουρκικα φυσικα...Ας λαβετε σοβαρα υποψη αυτη την αποψη κυριοι εγκαταστατες ,διοτι να ξερετε οτι ο κοσμος πλεον εχει γινει δυσπιστος, μιας και αν αυτο δε γινει τωρα(η αυξηση στο υγραεριο εννοω) ,μπορει να γινει σε λιγους μηνες, οποτε η καλυτερη λυση για να το παρει αποφαση ειναι να ριξετε αισθητα τις τιμες ουτως ωστε να μην τον πολυενδιαφερει το τι θα γινει, μιας και το ποσο που θα εχει δαπανησει θα ειναι σχετικα ανεκτο για τον οικογενειακο προυπολογισμο μιας μεσης οικογενειας...
Εγω λεω να σου δωσουμε και 500 ευρω για να μας κανεις την τιμη να βαλεις υγραεριο...
ntinaras έγραψε:ECOKINISI έγραψε:harmim έγραψε:Εγω προσωπικα αν οι εγκαταστατες αποφασισουν και ριξουν τις τιμες ,θα τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου μιας και δε θα με νοιαζει τοσο το κοστος σε σχεση με τωρα..Οτι και να γινει, αλλο ειναι να δινεις 1300 και αλλο 700-800 για ενα συστημα.Μιλαω παντα για αξιοπιστα και επωνυμα κιτ...Οχι βουλγαροτουρκικα φυσικα...Ας λαβετε σοβαρα υποψη αυτη την αποψη κυριοι εγκαταστατες ,διοτι να ξερετε οτι ο κοσμος πλεον εχει γινει δυσπιστος, μιας και αν αυτο δε γινει τωρα(η αυξηση στο υγραεριο εννοω) ,μπορει να γινει σε λιγους μηνες, οποτε η καλυτερη λυση για να το παρει αποφαση ειναι να ριξετε αισθητα τις τιμες ουτως ωστε να μην τον πολυενδιαφερει το τι θα γινει, μιας και το ποσο που θα εχει δαπανησει θα ειναι σχετικα ανεκτο για τον οικογενειακο προυπολογισμο μιας μεσης οικογενειας...
ευτυχως που γραφεις και επωνυμα εδω μεσα για να ξερω ποιον εγκαταστατη θα αποφυγω σιγουρα οταν βαλω υγραεριο ειτε τσαμπα μου το βαλει ειτε μου δωσει και 500 ευρω.
ουτε βοσκος δε συμπεριφερεται ετσι σε υποψηφιους πελατες του,ποσο μαλλον εν καιρω κρισης.
αρα καλα σας κανουνε και σας κραζουνε οι περισσοτεροι οτι κονοματε τρελλα και εχετε δεσει γαιδαρακο.
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες
|
|
|