Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Μεταφορά LPG από αμάξι σε αμάξι!

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: ΜΕΤΑΦΟΡΑ LPG ΑΠΟ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΑΜΑΞΙ !

Δημοσίευσηαπό christoi » Πέμ 20 Οκτ, 2011 16:23

Τα αναλαμβάνει ο ίδιος, καθώς αυτός είχε πρωτοπερασει το σύστημα στο αμάξι.
Ένας άλλος που βάζει άλλο σύστημα, μας είπε ότι συμφέρει το καινούριο, όπως προανεφερα.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό giorgoz » Πέμ 20 Οκτ, 2011 16:34

ΑΓΑΠΗΤΕ TOMMYGUN ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ Η' ΟΧΙ ΤΟ ΚΙΤ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΑΜΑΞΙ.ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΚΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΙΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΑΚΙ.
giorgoz

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 20 Οκτ, 2011 19:35

Το βασικό εξάρτημα που συνήθως δεν ταιριάζει κατά την μεταφορά του συστήματος σε άλλο αμάξι είναι η μπουκάλα. Οπότε μαζί με την μπουκάλα, χρειάζεται και την αντίστοιχη πολυβαλβίδα.
Επιπλέον όλες οι σωληνώσεις υψηλής πίεσης του υγραερίου θα χρειαστούν πιθανόν αλλαγή, ειδικά αν είναι χάλκινες.
Ομοίως τα ακροφύσια θα μείνουν στην πολλαπλή του παλιού αυτοκίνητου και θα πρέπει να μπουν καινούρια.
Επίσης θα πρέπει να μπουν καινούριοι σωλήνες νερού αλλά και παροχής υγραερίου στο χώρο της μηχανής αφού και πάλι είναι σπάνιο να ταιριάξουν τα μήκη.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εργασία ξηλώματος + την εργασία τοποθέτησης ίσως κάνουν ασύμφορη την παραπάνω διαδικασία, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο φθηνό σύστημα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό tommygun » Παρ 21 Οκτ, 2011 00:31

giorgoz έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΕ TOMMYGUN ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ Η' ΟΧΙ ΤΟ ΚΙΤ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΑΜΑΞΙ.ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΚΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΙΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΑΚΙ.

κατσε λιγο να το καταλαβω, γιατι ειμαι και λιγο αργος...

δηλ για να κανεις οικονομια σκεφτεσαι να αγορασεις συστημα υγρου ψεκασμου για το παλιο σου αμαξακι που μεθαυριο θα το στειλεις στους γονεις σου στο νησι και θα ξηλωσεις το συστημα να το βαλεις σε αλλο.

οκ.
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό giorgoz » Τετ 09 Νοέμ, 2011 10:07

tommygun
κατσε λιγο να το καταλαβω, γιατι ειμαι και λιγο αργος...

δηλ για να κανεις οικονομια σκεφτεσαι να αγορασεις συστημα υγρου ψεκασμου για το παλιο σου αμαξακι που μεθαυριο θα το στειλεις στους γονεις σου στο νησι και θα ξηλωσεις το συστημα να το βαλεις σε αλλο.

οκ.

ΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Η ΧΩΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΥΓΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...
ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΘΕΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΙΤΑΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ.
ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΑΠΙ...
giorgoz

Δημοσιευσεις: 5

Re: Μεταφορά LPG από αμάξι σε αμάξι!

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Τετ 09 Νοέμ, 2011 13:08

giorgoz έγραψε:
... ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ...

Πού τους είδες αυτούς;
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 82 επισκέπτες