Τα αναλαμβάνει ο ίδιος, καθώς αυτός είχε πρωτοπερασει το σύστημα στο αμάξι.
Ένας άλλος που βάζει άλλο σύστημα, μας είπε ότι συμφέρει το καινούριο, όπως προανεφερα.

giorgoz έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΕ TOMMYGUN ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ Η' ΟΧΙ ΤΟ ΚΙΤ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΑΜΑΞΙ.ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΚΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΙΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΑΚΙ.
tommygun
κατσε λιγο να το καταλαβω, γιατι ειμαι και λιγο αργος...
δηλ για να κανεις οικονομια σκεφτεσαι να αγορασεις συστημα υγρου ψεκασμου για το παλιο σου αμαξακι που μεθαυριο θα το στειλεις στους γονεις σου στο νησι και θα ξηλωσεις το συστημα να το βαλεις σε αλλο.
οκ.
giorgoz έγραψε:
... ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ...
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες
|
|
|