Έλεγα ότι η τιμή θα πάει στο 1,1 με 1,2 και ότι τα κανάλια λεγανε ότι θα πάει 1,25 και ότι και εγώ συμφωνούσα να πάει τόσο, ήταν δίκαιο , όμως η δική μου εκτίμηση ήταν 1,1 με 1,2 και για την βενζίνη έλεγα 1,6 με 1,7 τελικά είχε πάει
0,97 με 1,15 τραγικέ, χααχαχ, και η βενζίνη είχε πάει στο 1,68 δηλαδή διάφορα 0,64€
Τώρα που μιλάμε είναι πάλι τόσο και συνέχεια τόσο ήταν όλο το καλοκαίρι αλλά σε λίγο το υγραέριο θα πάρει την άνοδο…. .άρα ή 1,05 με βενζίνη 1,7 ή 0,85 με βενζίνη 1,55 είναι το ίδιο … και άρα δεν συμφέρει το είδαμε και ποιο πάνω με τους υπολογισμούς του Φωκίωνα …….βασανίσου .
Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό , είναι ότι χαλάει και τα βουβού ρε Νικολάκη , πώς να τα κάνουμε να ουμε , κάθε χρόνο θα τρέχουμε για κεφαλάρια? Δεν αγοράζουμε όλοι αμάξια για ένα και δυο χρόνια μόνο ρε !!!! και μετά επισκευή …
Αρε κοράκια εγκαταστάτες που μου είστε όλοι με καινούργια dieselakia και εδώ μέσα ,αλλά και σε άλλα φόρα παπαγαλίζετε για να βάλει ακόμη ο κόσμος lpg ….. νέμεσης …..νέμεσης ./
Κάθε 30000~60000κμ να κάμνουμε και από ένα ρεκτιφιέ για να κονομήσετε εσείς , τι πειράζει αφού θα έχουμε βγάλει την ζημιά μια η άλλη για μας , κονομα για εσάς.